miregondoltokmost?
2015. november 23. 19:59
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
mi a francért eszek én sebes szájjal narancsot??? holott egyik pillanatra a másikra ömlik belőle a vér?? ennyi eszem van, gratulálok magamnak
9 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Blackheart.com,
Jody,
Vlover13,
LaDySmIth,
Lovatics04,
Shadygirl,
nothingcanstopme,
MadHatter
2015. november 23. 20:06
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
valaki nem akarja bemásolni a három oldalnyi irodalom anyagot a füzetembe? ha meg is tanulja, még boldogabb lennék.
9 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
Dorina1024,
Jody,
Vlover13,
LaDySmIth,
Lovatics04,
Fannycska999,
Shadygirl,
MadHatter
2015. november 23. 20:10
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline |
Nemtom...most semmi másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy mennyire happy vagyok, mert lehet, hogy Arzaylea és Luke szakítottak, de lehet, hogy nem! Remélem, hogy Luke ott hagyja ezt a kis műkörmös p*csát!!
2 felhasználónak tetszik:
Dorina1024,
Lovatics04
2015. november 23. 20:14
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
a matematika tanárom azt mondta, ha még egyszer ásítok az óráján, este bekopogtat az ajtón.
csak az a gond, hogy majdnem a szomszédban lakik O.o
most félnem kéne?
csak az a gond, hogy majdnem a szomszédban lakik O.o
most félnem kéne?
7 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
Dorina1024,
Lil98,
LaDySmIth,
Lovatics04,
Shadygirl,
MadHatter
2015. november 23. 20:14
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Szerdai napomra..
Kikérem magam arra az egyetlen napra.. kiváncsi vagyok,hogy anyámmal,hogy fogunk elmenni abba a bizonyos sulimba!Mert anyámmal nem tudom belehet-e menni(jó lenne mert látna pár dolgot/dolgokat)és ő is megnyugodna,hogy én se vagyok béna egyes dolgokból
Kikérem magam arra az egyetlen napra.. kiváncsi vagyok,hogy anyámmal,hogy fogunk elmenni abba a bizonyos sulimba!Mert anyámmal nem tudom belehet-e menni(jó lenne mert látna pár dolgot/dolgokat)és ő is megnyugodna,hogy én se vagyok béna egyes dolgokból
2015. november 23. 20:22
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Idézet (Lil98 @ 2015.11.23. 20:06)
valaki nem akarja bemásolni a három oldalnyi irodalom anyagot a füzetembe? ha meg is tanulja, még boldogabb lennék.
És az én, 15 oldalas ábrázoló geómat? Csak mert egész éveben lapokra "alkottam", most meg szétamortizáltam egy kisiskolás füzetem, mert nem vettem normálisat... de még így is tele van szívecskés matricákkal. Adjam be holnap osztályzásra.
2015. november 23. 21:30
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
tele van Csokonaival a fejem és még mindig meg kéne tanulnom három verselemzést... ebből egyet talán megúszok, mert pénteken nem voltam, majd azt mondom a nőnek, hogy óra előtt pótoltam be, de a másik kettőt... csak megjegyzek valamit, ha párszor átolvasom, tanulni már nincs erőm.
2015. november 23. 22:04
a nemlétezőm is kivan már ezzel a rohadt fizikával, semmit nem értek belőle.. még jó, hogy holnap doga és ha hibátlanul tudom a fogalmakat, akkor megvan a kettes, úgyhogy a kiszámításos része le van sz@rva, csak ne bukjak
2015. november 24. 09:57
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
hogy a francba lehetek 20 éves létemre ennyire érzelmileg szeszélyes és egy komplett hisztérika? minden egyes kétértelmű szó kiakasztja a rapli-mérőmet, és ő erről még csak nem is tud, pedig már másodjára lettem oda érte, teljesen reménytelenül, pedig végre úgy tűnt, lehet valamicske a dologból...
nem elkeseríteni akarom az antiszociális, kiszámíthatatlan, szerencsétlen hisztihegyeket, de ha olyan szinten az örök magányra vagytok száműztetve, mint én, akkor törődjetek bele a sorsotokba
nem elkeseríteni akarom az antiszociális, kiszámíthatatlan, szerencsétlen hisztihegyeket, de ha olyan szinten az örök magányra vagytok száműztetve, mint én, akkor törődjetek bele a sorsotokba
2015. november 24. 14:10
Valaki szerezne nekem egy jó nagy adag altatót? Megköszönném...
Különben észre vettem hogy a szám szélén van egy pukli, ez normális?
Az a baj hogy egész héten itthon fogok rohadni, mert megint kaptam valami vírust (mencike vok én, tudom aztat), és egyetlen barátommal sem tudok beszélni. Este azt hittem megdöglök, de azé' még elolvastam egy könyvet ami régen egy kedvencem volt, de rájöttem hogy ultra szar... Hogy tudtam ezt én szeretni? o.O
Különben észre vettem hogy a szám szélén van egy pukli, ez normális?
Az a baj hogy egész héten itthon fogok rohadni, mert megint kaptam valami vírust (mencike vok én, tudom aztat), és egyetlen barátommal sem tudok beszélni. Este azt hittem megdöglök, de azé' még elolvastam egy könyvet ami régen egy kedvencem volt, de rájöttem hogy ultra szar... Hogy tudtam ezt én szeretni? o.O
2015. november 24. 15:21
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Nézzenek hülyének az emberek, de engem megnyugtat Ruki üvöltése. Kiráz a hideg tőle.
2015. november 24. 18:54
Amikor én, aki mindig magasról lesz@r mindent, most éppen irodalomszorgalmit ír, és már napok óta előre tanul. Szentséges ég, mi van velem?
2015. november 24. 19:04
Az érzés, amikor mindenki más nadrágot vesz, ha kényelmesen akar öltözködni, miközben én legszívesebben állandóan szoknyát hordanék, felbecsülhetetlen. Nem csak stílusomból adódóan.
Ma nadrágban voltam, és egész nap kényelmetlenül éreztem magam, feszengtem. Hiányoltam a szoknyát, és ostoroztam magam, hogy MIÉRT nem a szoknya mellett döntöttem reggel. Akkor is ha mínuszok vannak, már nem érdekel. Létezik a vastag harisnya, meg a combzokni.
Azért még mindig bőszen keresem azt a nadrágot, amiben jól érezhetem magam egész nap.
Ma nadrágban voltam, és egész nap kényelmetlenül éreztem magam, feszengtem. Hiányoltam a szoknyát, és ostoroztam magam, hogy MIÉRT nem a szoknya mellett döntöttem reggel. Akkor is ha mínuszok vannak, már nem érdekel. Létezik a vastag harisnya, meg a combzokni.
Azért még mindig bőszen keresem azt a nadrágot, amiben jól érezhetem magam egész nap.
2015. november 24. 19:36
Idézet (the hitman @ 2015.11.24. 19:29)
200 szót kell megtanulnom latinul holnapra, de a dolgozatban viszont csak 20 szót fog kérdezni a tanár, watwatwatwat ezaz éljen az orvosi latin!!
ismerős mi holnap kapunk ki egy fordításos dogát, én hálát adok a kettesért
2015. november 24. 19:37
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline |
Idézet (AlienMonster @ 2015.11.24. 19:04)
Az érzés, amikor mindenki más nadrágot vesz, ha kényelmesen akar öltözködni, miközben én legszívesebben állandóan szoknyát hordanék, felbecsülhetetlen. Nem csak stílusomból adódóan.
én is szoknyás ember vagyok. az sokkal kényelmesebb, plusz a kilókat is jobban takarja.
2015. november 24. 19:53
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Majd 2 évembe került titulust szereznem, de sikerült.
2015. november 24. 19:58
utálom angolul tanulni a törit, magyarul sem értem, nemhogy angolul ráadásul a tanár is olyan rohadt nehéz dolgozatokat írat, hogy még a kérdést sem értem... a csütörtöki tz-től nagyon félek jövőre meg már szakmai tantárgy is lesz angolul, hát én imádom az angol kéttant
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.