Ma éppen mivel van tele a tököd?
2012. április 18. 17:12
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline |
az élettel
2012. április 18. 17:19
azzal, hogy megint matekdogát írtunk és a rossz idővel..
2012. április 18. 17:25
barátnőmmel..aki NEM is a BARÁTNŐM igazán És h tudom h holnap dupla rajz lesz, és az iskola 2. leghülyébb embere tartja majd.. Miért kell az ilyeneket felvenni tanárnak..??
2012. április 18. 20:44
Már megint az összes ismerősöm engem cseszeget.
2012. április 19. 16:32
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Az osztályfőnökömmel... ilyen mélyre még nem ásta magát ember a szememben, neki sikerült a negatív csúcs -.-"
És egy osztálytársammal, aki azt hiszi, hogy vicces, ha a pad tetejéről a nyakamba ugrik...
És egy osztálytársammal, aki azt hiszi, hogy vicces, ha a pad tetejéről a nyakamba ugrik...
2012. április 19. 19:14
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Hogy hülye vagyok.
2012. április 20. 16:31
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Ezzel!! Nem normális kis 12 évesek szánalmas párbeszéde...érdemes elolvasni...
Komolyan mondom szánalmasak! Gáz! Hogy lehetnek ennyire degeneráltak ??? 1. nem tudnak írni sem, 2. 12 évesen nem kéne f*szt sz*pni, ahogy írták..nem kéne a sarokra menni, és nem kéne ilyenekről nyilvánosság előtt beszélni..! na mindegy, ezzel csak magukat minősítették..
:@
Komolyan mondom szánalmasak! Gáz! Hogy lehetnek ennyire degeneráltak ??? 1. nem tudnak írni sem, 2. 12 évesen nem kéne f*szt sz*pni, ahogy írták..nem kéne a sarokra menni, és nem kéne ilyenekről nyilvánosság előtt beszélni..! na mindegy, ezzel csak magukat minősítették..
2012. április 20. 17:42
[quote=nicol bellox,2012.04.20. 16:31~2993406]Ezzel!! Nem normális kis 12 évesek szánalmas párbeszéde...érdemes elolvasni...
[..]
Te jó ég!!
Jobb volt, míg nem mutattadd meg, mert most ettől én is k*rvára ideges lettem. (már elnézést, de ettől majdnem a falra másztam és torka szakadtamból káromkodtam, mikor ezt elolvastam... )
Csak gratulálni tudok neki,mert magukat minősítik.. eszesek..
És még ott van az is, hogy ezt mind nyílvánosan írták...
Ilyenkor hol vannak a szülök(?!)...
[..]
Te jó ég!!
Jobb volt, míg nem mutattadd meg, mert most ettől én is k*rvára ideges lettem. (már elnézést, de ettől majdnem a falra másztam és torka szakadtamból káromkodtam, mikor ezt elolvastam... )
Csak gratulálni tudok neki,mert magukat minősítik.. eszesek..
És még ott van az is, hogy ezt mind nyílvánosan írták...
Ilyenkor hol vannak a szülök(?!)...
2 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Enaa
2012. április 20. 17:44
Egyébként még attól is ideges vagyok,(amit az elöző kommentemből kihagytam) hogy holnap, szombaton suli és lehet, hogy rossz idő is lesz, amit most jelenleg a hátam közepére sem kívánok...
2012. április 20. 18:25
hát úgy kb mindennel..azzal, hogy szerencsétlen vagyok, és hogy soha nem jön össze semmi..
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.