Ma éppen mivel van tele a tököd?
2012. április 18. 17:12
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
az élettel
2012. április 18. 17:19
azzal, hogy megint matekdogát írtunk
és a rossz idővel..
2012. április 18. 17:25
barátnőmmel..aki NEM is a BARÁTNŐM igazán
És h tudom h holnap dupla rajz lesz, és az iskola 2. leghülyébb embere tartja majd..
Miért kell az ilyeneket felvenni tanárnak..??
2012. április 18. 20:44
Már megint az összes ismerősöm engem cseszeget.
2012. április 19. 16:32
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Az osztályfőnökömmel... ilyen mélyre még nem ásta magát ember a szememben, neki sikerült a negatív csúcs -.-"
És egy osztálytársammal, aki azt hiszi, hogy vicces, ha a pad tetejéről a nyakamba ugrik...
És egy osztálytársammal, aki azt hiszi, hogy vicces, ha a pad tetejéről a nyakamba ugrik...
2012. április 19. 19:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hogy hülye vagyok.
2012. április 20. 16:31
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Ezzel!! Nem normális kis 12 évesek szánalmas párbeszéde...érdemes elolvasni...
Komolyan mondom szánalmasak! Gáz! Hogy lehetnek ennyire degeneráltak ??? 1. nem tudnak írni sem, 2. 12 évesen nem kéne f*szt sz*pni, ahogy írták..nem kéne a sarokra menni, és nem kéne ilyenekről nyilvánosság előtt beszélni..! na mindegy, ezzel csak magukat minősítették..
:@
Komolyan mondom szánalmasak! Gáz! Hogy lehetnek ennyire degeneráltak ??? 1. nem tudnak írni sem, 2. 12 évesen nem kéne f*szt sz*pni, ahogy írták..nem kéne a sarokra menni, és nem kéne ilyenekről nyilvánosság előtt beszélni..! na mindegy, ezzel csak magukat minősítették..
2012. április 20. 17:42
[quote=nicol bellox,2012.04.20. 16:31~2993406]Ezzel!! Nem normális kis 12 évesek szánalmas párbeszéde...érdemes elolvasni...
[..]
Te jó ég!!
Jobb volt, míg nem mutattadd meg, mert most ettől én is k*rvára ideges lettem. (már elnézést, de ettől majdnem a falra másztam és torka szakadtamból káromkodtam, mikor ezt elolvastam...
)
Csak gratulálni tudok neki,mert magukat minősítik.. eszesek..
És még ott van az is, hogy ezt mind nyílvánosan írták...
Ilyenkor hol vannak a szülök(?!)...
[..]
Te jó ég!!
Jobb volt, míg nem mutattadd meg, mert most ettől én is k*rvára ideges lettem. (már elnézést, de ettől majdnem a falra másztam és torka szakadtamból káromkodtam, mikor ezt elolvastam...
Csak gratulálni tudok neki,mert magukat minősítik.. eszesek..
És még ott van az is, hogy ezt mind nyílvánosan írták...
Ilyenkor hol vannak a szülök(?!)...
2012. április 20. 17:44
Egyébként még attól is ideges vagyok,(amit az elöző kommentemből kihagytam) hogy holnap, szombaton suli és lehet, hogy rossz idő is lesz, amit most jelenleg a hátam közepére sem kívánok...
2012. április 20. 18:25
hát úgy kb mindennel..azzal, hogy szerencsétlen vagyok, és hogy soha nem jön össze semmi..
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: