Hát a nagy része a sulival. -.-
Ma hatkor anyák napi műsor,és annyit próbáltunk,hogy majdnem összeestem,meg pofáztak és idegesítő volt,meg próbáltam énekelni,de nem megy úgy,mintha pl. U-KISS Neverland-et énekelnék.Anya nem érti meg,hogy nem utálom az anyák napját,csak verset mondani.
Ma kaptam kettő témazáró hármast,meg egy papírt egy múltkori sulis szűrésről.
Apunak magyarázkodnom kellet,hohgy miért vigyen vissza esős időben a suliba fél hatra. (Próba rendezkedés...)
Ma ilyen blablabla napom volt és lesz!
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2012. május 07. 15:25
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
2012. május 08. 16:04
Azzal h az úgynevezett lgejobb barátom azért válott le, mert átkerült, egy 50 méterrel arrébb lévő suliba... (a kis rłb@nc)
2012. május 13. 19:30
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
A Facebook-on azokból (az ismerőseimból), akiknek mindig mindent rögtön azon nyomban ki kell posztolni, mert különben hajjaj... Többeknek első dolga, miután férjhez mentek, hogy beállítják, hogy házasok. Ki nem sz@rj@ le?! Mi ez a FB függőség, kérem szépen??! Ez a feltűnési viszketegség?!
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. május 13. 19:33
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.13. 19:30)
A Facebook-on azokból (az ismerőseimból), akiknek mindig mindent rögtön azon nyomban ki kell posztolni, mert különben hajjaj... Többeknek első dolga, miután férjhez mentek, hogy beállítják, hogy házasok. Ki nem sz@rj@ le?! Mi ez a FB függőség, kérem szépen??! Ez a feltűnési viszketegség?!
Örülj hogy nem arról olvasol, hogy ki mikor plázázik. Na én attól tudom a falat kaparni
Hogy ne legyek nagyon off az offban: perpill ebből a májusinak nem mondható időjárásból van elegem...
Sally Sparrow
2012. május 13. 19:36
Talán attól, hogy holnap suli és ez az időjárás...
2 felhasználónak tetszik:
itscandice,
dóóra
2012. május 13. 20:07
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Cynthia @ 2012.05.13. 19:33)
Örülj hogy nem arról olvasol, hogy ki mikor plázázik. Na én attól tudom a falat kaparni
Hogy ne legyek nagyon off az offban: perpill ebből a májusinak nem mondható időjárásból van elegem...
Azért akad olyan is...
De tényleg idegesítő, hogy MINDENT, de tényleg MINDENT ki kell posztolni. Több száz fotó, minden mozdulat kiírása... Miért kell ennyire kiadni magukat?! Sosem értem meg...
2012. május 13. 22:04
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.13. 20:07)
Azért akad olyan is...
De tényleg idegesítő, hogy MINDENT, de tényleg MINDENT ki kell posztolni. Több száz fotó, minden mozdulat kiírása... Miért kell ennyire kiadni magukat?! Sosem értem meg...
Több dolgot is bele lehet magyarázni, szerintem ennek a mindent megosztunk dolognak az állhat a hátterében, hogy "nézd, nekem ilyen és olyan dolgaim vannak, az életem meg milyen jó, tessék irigykedni". Az ilyenek egyszer úgyis megszívják - munkahely, esetlegesen kirabolják őket mert valakinek megtetszett az a csomó csúcsszuper cucc -, addig meg lehet rajtuk röhögni hogy milyen tökkelütöttek
2 felhasználónak tetszik:
Cherrylicious,
Sally Sparrow
2012. május 13. 22:09
Idézet (Cynthia @ 2012.05.13. 22:04)
Több dolgot is bele lehet magyarázni, szerintem ennek a mindent megosztunk dolognak az állhat a hátterében, hogy "nézd, nekem ilyen és olyan dolgaim vannak, az életem meg milyen jó, tessék irigykedni". Az ilyenek egyszer úgyis megszívják - munkahely, esetlegesen kirabolják őket mert valakinek megtetszett az a csomó csúcsszuper cucc -, addig meg lehet rajtuk röhögni hogy milyen tökkelütöttek
A telekszomszédunkat pont így rabolták ki. Posztolt egy csomó képet a hi-tech cuccairól, és aztán amikor kiírta, hogy épp Olaszországban van, mire hazaért, kifosztották. (Nem tudtam sajnálni, hogy őszinte legyek.)
on:
Ma éppen azzal, hogy ma valahogy nagyon nem megy a gépelés.
Sally Sparrow
2012. május 14. 18:19
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
Tökre jól éreztem magam,itt "táncoltam" a zenékre,ugráltam,meg kiadtam magamból a felesleges energiát.És ezt kb. csak (!) 10 percig élvezhettem,mert apu bejött és elkezdett nekem pampogni. Ne dobjam a kanapéra a mellényem...stb.Most meg azon töröm a fejem,hogy hogy tessékeljem minél messzebbre.Hát nehéz lesz..
UI:Ráadásul új mozdulatokat is kitaláltam,úgyhogy még inkább sz*r kedvemben vagyok!Elterelő hadművelet 3..2...1...INDUL!
UI:Ráadásul új mozdulatokat is kitaláltam,úgyhogy még inkább sz*r kedvemben vagyok!Elterelő hadművelet 3..2...1...INDUL!
2012. május 15. 12:21
A diáksággal, akik az érdekes művészeti oktatást ahelyett, hogy tátott szájjal és érdeklődve hallgatnák, végigp*fázzák és végigr*h*gik.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.