Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. január 08. 18:14
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ööö... még mindig az iskolával. Valahogy érzem már, hogy miért nem volt ambícióm tavaly a jogi karhoz. Jogból lesz holnap záróvizsga, és maradjunk annyiban, hogy totál kínai az egész.
2013. január 08. 20:00
Számomra felfoghatatlan hogy fiatal lányok JUSTIN BIEBER füvezése miatt ÍGY képesek kárt tenni magukban.. nagyon erős idegzetűeknek.
6 felhasználónak tetszik:
liamvillaattila,
Beyla,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Lilimooo,
Black Hearth2
2013. január 08. 20:03
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.01.08. 18:14)
Ööö... még mindig az iskolával. Valahogy érzem már, hogy miért nem volt ambícióm tavaly a jogi karhoz. Jogból lesz holnap záróvizsga, és maradjunk annyiban, hogy totál kínai az egész.
Hajrá, én drukkolok Neked nagyon!!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 08. 20:03
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.01.08. 20:00)
Számomra felfoghatatlan hogy fiatal lányok JUSTIN BIEBER füvezése miatt ÍGY képesek kárt tenni magukban.. nagyon erős idegzetűeknek.
Úristen. Ezeknek elment a maradék eszük is...
On:
Az iskolával. De nagyon..
2013. január 08. 20:04
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Erős idegzetű vagyok... képes vagyok egy halott ember boncolását végig nézni szemrebbenés nélkül. Nem vagyok rosszul a tűtől és a vértől... de ez? Hol a jó büdös francban van a szülő, hogy jól nyakon csűrje a gyerekét? Ránézek a képekre, és nekem fáj, komolyan.
5 felhasználónak tetszik:
liamvillaattila,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Black Hearth2,
Alison Lerman
2013. január 08. 20:05
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Remélem ezeket a Bíbőr gyerek látja vagy látni fogja majd. Ideje lenne, hogy rájöjjön, hogy mennyire rossz hatással van mind utálóira, mind rajongóira..
2013. január 08. 20:06
Idézet (Beyla @ 2013.01.08. 20:04)
Erős idegzetű vagyok... képes vagyok egy halott ember boncolását végig nézni szemrebbenés nélkül. Nem vagyok rosszul a tűtől és a vértől... de ez? Hol a jó büdös francban van a szülő, hogy jól nyakon csűrje a gyerekét? Ránézek a képekre, és nekem fáj, komolyan.
Mindezt a képek miatt, amiken megjegyzem, nem is biztos hogy Justin van. De szerintem nem most kezdték ők sem, látok rajtuk régebbi hegeket, ki tudja, azokat melyik tinibálvány miatt csinálták. Felfordul a gyomrom ettől a rajongástól. Egy igazi rajongó sosem lenne képes magát bántani egy alaptalan pletyka miatt. És jézusom, még el is küldik neki a képeket.
2013. január 08. 20:10
Beylacarter |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.01.08. 20:06)
Mindezt a képek miatt, amiken megjegyzem, nem is biztos hogy Justin van. De szerintem nem most kezdték ők sem, látok rajtuk régebbi hegeket, ki tudja, azokat melyik tinibálvány miatt csinálták. Felfordul a gyomrom ettől a rajongástól. Egy igazi rajongó sosem lenne képes magát bántani egy alaptalan pletyka miatt. És jézusom, még el is küldik neki a képeket.
Hogy ő van e rajta... ki tudja, szerintem biztos, de még, ha ő is lenne rajta, akkor sem csinálunk ilyet. Nekem is volt hasonló rajongós korszakom, amikor epekedtem 1-2 sztárért, de ilyen szintre, sőt még ennek a közelébe én speciel soha sem süllyedtem le. Ez igen is a szülő hibája, hogy a gyermeke "rajongása" idáig fajult. Én ezt már nem rajongásnak, hanem beteges megszállottságnak nevezném egyébként.
2013. január 08. 20:13
Idézet (Beyla @ 2013.01.08. 20:10)
Hogy ő van e rajta... ki tudja, szerintem biztos, de még, ha ő is lenne rajta, akkor sem csinálunk ilyet. Nekem is volt hasonló rajongós korszakom, amikor epekedtem 1-2 sztárért, de ilyen szintre, sőt még ennek a közelébe én speciel soha sem süllyedtem le. Ez igen is a szülő hibája, hogy a gyermeke "rajongása" idáig fajult. Én ezt már nem rajongásnak, hanem beteges megszállottságnak nevezném egyébként.
Még ha ő is van rajtuk, miért kell emiatt megvágni magukat? Azt kezd Bieber az életével amit akar, és akármekkora hülyeséget csinálna valamelyik kedvencem, nem vagdosnám szét magam és küldeném el neki azzal a szöveggel hogy 'fájt, de csak érted tettem'... egyszerűen nem tudom megérteni hogy egyetlen ember, akivel valószínűleg nem fognak találkozni soha az életben, hogy képes ekkora hatást gyakorolni rájuk...
2013. január 08. 20:15
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Justin Bieber azért nem ér ennyit... de a rajongóknak nem éppmindegy, hogy füvezik vagy nem? Attól, hogy itt néhányan ezt csinálták, attól Justinka nem fog leszokni. Idióták.
2013. január 08. 20:18
Beylacarter |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.01.08. 20:13)
Még ha ő is van rajtuk, miért kell emiatt megvágni magukat? Azt kezd Bieber az életével amit akar, és akármekkora hülyeséget csinálna valamelyik kedvencem, nem vagdosnám szét magam és küldeném el neki azzal a szöveggel hogy 'fájt, de csak érted tettem'... egyszerűen nem tudom megérteni hogy egyetlen ember, akivel valószínűleg nem fognak találkozni soha az életben, hogy képes ekkora hatást gyakorolni rájuk...
Mostanában nagy divat lett ez az öncsonkítás, önkínzásos dolog - undorító. Nekem anno volt egy ehhez hasonló korszakom, amikor vagdostam magamat. Nem vagyok rá büszke, de ilyet is csináltam. Viszont a kiváltó ok közel sem az volt, hogy az egyik kedvencem drogozni kezdett, hanem rengeteg magánéleti probléma szakadt a nyakamba, amit speciel 16-17 évesen nem tudtam feldolgozni. Hihetetlen, hogy a mai tinédzserek mit nem művelnek jó dolgukban. Minden a valaguk alá van tolva, nem éheznek, nem szegények, semmiben sem szenvednek hiányt és az a legnagyobb problémájuk, hogy jusztinka füvezik. Komolyan, az ilyenre szakadjon rá az ég!
2013. január 08. 20:20
Idézet (Beyla @ 2013.01.08. 20:18)
Mostanában nagy divat lett ez az öncsonkítás, önkínzásos dolog - undorító. Nekem anno volt egy ehhez hasonló korszakom, amikor vagdostam magamat. Nem vagyok rá büszke, de ilyet is csináltam. Viszont a kiváltó ok közel sem az volt, hogy az egyik kedvencem drogozni kezdett, hanem rengeteg magánéleti probléma szakadt a nyakamba, amit speciel 16-17 évesen nem tudtam feldolgozni. Hihetetlen, hogy a mai tinédzserek mit nem művelnek jó dolgukban. Minden a valaguk alá van tolva, nem éheznek, nem szegények, semmiben sem szenvednek hiányt és az a legnagyobb problémájuk, hogy jusztinka füvezik. Komolyan, az ilyenre szakadjon rá az ég!
Persze az teljesen más ha a dolog komoly és nem viccből vagy tizenöt perc hírnévért csinálja az ember. Viszont ha egy (öt év múlva eltűnő) tinisztárról van szó, hát tudok gratulálni az olyannak aki ezt megtette Justin Bieber miatt. Büszkék lehetnek rájuk a rokonaik és főleg a szüleik.
2013. január 08. 20:30
Úristen.Nem értem,hogy miért csinálták ezt?Mert,hogy a kicsi cuki pofikájú Bieber füvezett?Jaj istenem,komolyan.Az én kedvencem is füvezett vagyis Marizott,de mégsem csináltam ilyet (asszem 2010-ben volt ez a Marizos ügy,de pár hónapja tudom)Gondolom,hogy a szüleik nem látták,de ha igen akkor gratulálok nekik
2013. január 08. 20:54
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
Úristen... Ez már nem rajongás, komolyan, lehet akár példakép vagy bármi, akkor se kéne ilyet csinálni magukkal. Ez önkínzás, egy olyan emberért, aki jó lehet, hogy értük sokat tett, de valószínűleg sose fognak találkozni vele, ha a srác meg is látja ezeket akkor se.. Amúgy kíváncsi lennék, hogy ehhez a szülők mit szólnak, mert elég észrevehető..
2013. január 08. 20:57
azzal, hogy holnap matekdoli, korán kell kelnem, fáj a fejem, stb -.-
2013. január 09. 18:19
azzal, hogy mehetek fegyelmire, egy büdös tetü miatt (a matek tanárom az).
2013. január 09. 18:35
Beylacarter |
A szociológiával, a fizioterápiával, a joggal és a kommunikációval. Gagyi, unalmas, tanulhatatlan anyagok, amikhez nincsen agyikapacitásom. Az egyikben a szegénységről van szó, a másikban galvánkezelésekről, a harmadikban a jogalkotásról és a negyedikben pedig arról, hogy mi a kommunikáció elméletben. A szakmámban nagyon max az utolsóra van szükségem, a többi az mehetne a kukába. Feleslegesen van terhelve az agyam ezekkel a marhaságokkal.
2013. január 09. 18:44
Pénteken 3 dogát írok, és azon agyalok, hogy hogy fogom megtanulni holnap az összeset... Ahh
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.