Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. január 24. 14:16
Ma írtam meg a fizika témazárót. Totális egyes lesz, de tényleg, pedig most tanultam is rá, erre tessék. Mikor megkaptam vagy jó három percig pislogni se pislogtam, nem értettem belőle semmit. Ráadásul, egyetlenegy feladat sikerült az utolsó, ami egy számítás volt, pedig azt soha nem tudtam. Illetve még azokkal a kedves emberekkel akik anélkül ítélkeznek felettem, hogy ismernének. Szeretném tisztázni, hogy 14 éves lány vagyok, nem állok az út szélén és nem fekszem össze mindenkivel, egyszóval, nem vagyok egy rib@nc.
2 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
BichGirl
2013. január 24. 17:35
Idézet (Bella99 @ 2013.01.23. 15:34)
Azzal, hogy a biológia tanárnőm hirtelenjében kitalálta, pikkelni fog rám. Ki is hívott feleltetni, közben minden egyes szavamba belekötött. Nevetséges.
Nekünk a biológis/kémia tanárunk (ugyanaz) pont olyan, kihív valakit, aztán mindenre visszakérdez, hogy "Biztos vagy benne?!" aztán a felelő válaszol "Nem?!" erre ő, "de, jót mondtál!" (Amúgy jófej)
Hmm. amúgy a témához szólva, nekem ma azzal, volt bajom, hogy kémiából szerintem max. hármast írtam, ami elég rossz, tekintve, hogy mennyit tanultam rá...
Így tuti javítanom kell rá (már ha engedi...)
1 felhasználónak tetszik:
Bella99
2013. január 24. 17:39
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
A felszínes emberekkel. Gondolok most azon belül a felszínes "rajongókra", akik alig tudnak valamit kedvencükről, még is szétistenítik őket.
9 felhasználónak tetszik:
Misao,
Vampire Lady,
Beyla,
nicol bellox,
MadHatter,
Bella99,
MissLili,
Blaze,
itsjustme
2013. január 24. 19:00
A kib*szott utcákkal Ma reggel mentem a suliba és a "legjobb" utcában elcsúsztam.De az még nem elég,hogy csúszik,de vannak ott olyan emberek,hogy télen kiöntik az útra vizet.Nem normálisok komolyan.Ülni meg menni nem tudtam,mert annyira fáj a s*ggem Ma voltam a sebészeten,de hál istennek nem történt nagy baj,de 2 hétig nem tesizhetek
Im a SlaveForBritney
2013. január 24. 19:03
Ameliaxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 72 Csatolások: 8 Azonosító: 192477 offline |
A fizika tanárral. Olyan erotikus a hangja hogy b@ssz@ a fülem -.-
Shawool Lilla
2013. január 24. 20:53
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nekem az egyik osztálytársammal! Állandóan b@szt@tj@ a legjobb lány barátomat!
2013. január 26. 15:08
Azzal,hogy nem találom a GTA San Andreas-t,mert felszeretném telepíteni a számítógépre,de még a neten se találok
riri17,
Im a SlaveForBritney
2013. január 26. 19:12
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Azzal, hogy az emberek az alapján ítélnek meg, amit mások mondanak rólam. És nem is próbálnak megismerni, hanem inkább a pletykákra hallgatnak, és elhiszik azt a sok baromságot, amiket azok mondanak, akikkel soha életembe nem voltam jóba. És nekem ez nagyon rosszul esik. Egy csomószor megkaptam már, hogy csalódtak bennem jó értelemben, mert rosszakat hallottak rólam.. Bár igazából nem tudom milyen rosszakat hallhattak rólam... Meg azzal is, hogy mostanában egy csomó emberben csalódnom kellett. Kábé 5 'havernak' gondolt személyt veszítettem el 2 hónap leforgása alatt. Csak azért, mert más suliba kerültünk, és belevitték őket a rosszba. Plusz még nagyon sokat kell tanulnom, egy hét alatt vagy 5 dogát írtunk, és ez nagyon megterhelő...néha már ahhoz sincs erőm tanulás után, hogy arrébb rakjak egy újságot...hétvégére kész roncs leszek. Remélem hétfőtől javulni fog a helyzet, és nem írunk ennyiből.
2013. január 27. 16:52
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Jövőhéten valószínűleg angolból, töriből, biológiából és töriből témazáró dogát fogunk írni.
2013. január 27. 16:54
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
A pályaválasztással és azzal, hogy már lassan itt a jelentkezés kezdetének időpontja.
Im a SlaveForBritney,
nicol bellox
2013. január 27. 17:20
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline |
Azzal hogy holnap suli, és hogy egy csomó dogámnak rossz jegye lesz, és olyan feladatokat rak bele a tanár amit nem is vettünk, nem is gyakoroltunk.
2013. január 27. 17:23
Azzal, hogy a hétvége olyan gyorsan elrepült, holnap suli, és jön egy újabb szörnyűséges hét... Nem mintha pesszimistán szeretnék itt hozzáállni a dolgokhoz, de a jövő hét tömve van mindenféle dolgozatokkal, felelésekkel...
Csak jönne már a nyár!
Csak jönne már a nyár!
2013. január 27. 17:40
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.01.27. 16:52)
Jövőhéten valószínűleg angolból, töriből, biológiából és töriből témazáró dogát fogunk írni.
Csatlakozom hozzád, hisz nekem is dolgozat rengetegeim lesznek: immunológia, gyógyszertan, mikrobiológia (nem is kicsit részletesen), valamint most olvastam, hogy állítólag lesz valami dolgozat anatómiából, de valaki szerint latinból is. Headshot! Szóval mondhatni a sulival van ki nekem is a tököm!
2013. január 27. 17:42
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.01.27. 17:40)
Csatlakozom hozzád, hisz nekem is dolgozat rengetegeim lesznek: immunológia, gyógyszertan, mikrobiológia (nem is kicsit részletesen), valamint most olvastam, hogy állítólag lesz valami dolgozat anatómiából, de valaki szerint latinból is. Headshot! Szóval mondhatni a sulival van ki nekem is a tököm!
Csatlakozom! Másfél órája próbálom rávenni magam a tanulásra, eddig kevés eredménnyel.
2013. január 27. 20:01
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline |
Ma el kellett mennem a rohadt unokatestvéreimhez. Nem hiszem el, hogy vannak ennyire idegesítő emberek a világon. Egyet bírok közölük, a kis krapekot... Szegény lányt a testvérei ütögetni meg nyomorgatni szokták... Az egyik még fojtogatta is.
Ráadásul annyira unalmas életük van. Bemegyek házba, és máris elfog a rosszullét. Komolyan, menekülni akarok onnan. Ha ott vagyok, úgy érzem, nekem is unalmas életem van, és a világnak semmi értelme sincs.
Ráadásul annyira unalmas életük van. Bemegyek házba, és máris elfog a rosszullét. Komolyan, menekülni akarok onnan. Ha ott vagyok, úgy érzem, nekem is unalmas életem van, és a világnak semmi értelme sincs.
2013. január 28. 21:20
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Érzem... mélységes alázattal jelentem, hogy a nem létező tököm is kivan a mikrobiológiával. Én elhiszem, hogy ez nagyon fontos részét képezi a szakmánknak, de a jó büdös életbe, akkor ennyi erővel már az orvosira is járhatnék! Már legszívesebben a fejemet az asztalba verdesném ettől a rengeteg latin nevezetű betegségektől - kezdve a streptococcusos megbetegedésektől át encephalitis féle betegségekig, és ebből van legalább 70!!! Istenem, miért büntetsz engem ennyire???
Im a SlaveForBritney,
MadHatter
2013. január 28. 21:33
Hát úgy az egész tanulással, már kezdek sokkot kapni tőle.. A némettanár begolyózott, annyi házit adott fel, ami egy napomat elvette. Kérdés: hogy tanuljak akkor más tantárgyra? Eleve semmi eszem a némethez, egyszerűen rühellem, erre még egy normális szótárt se találni sehol, meg állandóan guglizni kell, hogy milyen kötőszó után milyen szórend van, mert persze ez egyik könyvben sincs benne. Aztán még töri tételeket is ki kéne dolgoznom, amihez egy normális forrást se találok, meg az egyik füzetemet - ami talán a legjobban kéne - nagy valószínűséggel kidobtam, a könyv meg megint nulla segítség. Fizikából meg témazárót írunk, és kb. azt annyira értem, mint a matekot... semennyire. Azt is meg kéne értenem valahogy. A spanyol leckémmel is késésben vagyok, szombaton el kellett volna küldenem a tanáromnak, de természetesen még az sincs kész, szóval legszívesebben most fejbe lőném magam.
2013. január 28. 21:36
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Ma a hittantanárnővel. Utálom a (többnyire) elég durva homofób megjegyzéseit Freddie Mercury-ra. Olyan ízléstelen dolgokat hangoztat róla, hogy csak úgy pislogok néha. Például, hogy az, aki rajong érte az biztos a sátán vezérelte és hogy az identitása miatt nem volt értékes személy. De akkor megkérdezném, hogy mi is van azzal, hogy minden emberi élet értékes a maga módján?
2013. január 29. 15:26
az idióta osztálytársammal aki folyton csak a nyomi barátjáról tud beszélni és már irtóra unom
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.