Azzal, hogy holnap megyek a Hungaroring pályára a WTCC-re(aminek nagyon örülök), erre pocsék idő van
Valamint azzal, hogy képes vagyok összeomlani amiatt, hogy meglátok egy képet, ahol a srác, akibe bele vagyok zúgva egy lánnyal(aki nagyon jó barátja) van..
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. május 04. 10:22
Az utóbbi 48 órával kivan a nemlétezőm, de inkább leírok mindent részletesen, mert azzal többre megyek, és kevésbé leszek idegbeteg.
Először is, tegnap ballagás volt, ahogy illik ünneplő ruha "imádott" ünneplős, fekete, magassarkú cipőm, amit úgy utálok ahogy van. Mivel tegnap ugye nagyon jó idő volt, gondoltam én, hogy nem veszek fel harisnyát, mert rám fog olvadni. Ja igen, csak mire beértünk a békéscsabai sportcsarnokba, már éreztem, hogy dörzsöli a lábamat a cipő. Mire vége lett a ballagásnak csak négy vízhólyagot számoltam össze a lábamon. Hazaértünk, kicsit ökörködünk itthon húgommal és unokatesómmal, és testvérem rálépett a lábamra, természetesen kiszakadt az egyik vízhólyag, ami tényleg nem volt kellemes érzés, és ugye sebtapasz is miért lenne itthon?! Na ezt túléltem meg minden, de egy rohadt cipőt nem tudok a lábamra húzni, papucsot meg nem szívesen veszek fel mert inkább megkímélem az emberiséget az undorító, vízhólyagos lábamtól.
Na de ez még nem volt elég nekem. 28.-án megrendeltem egy CD-t a booline-ról. Vártam a napokat, regisztráltam is, és úgy írták , hogy 48 órán belül hozzák. Itt volt a 30.a és sehol semmi. Én ugye felmentem az e-mailemre, hátha küldtek valamit, és küldtek is. Az ő rendszerük szerint én 30.-án adtam le a rendelést (ami alapból nem igaz) így ugye még két további nap, így május 2.-a. Már két napja tűkön ülve vártam itthon, hogy hozzák azt a rohadt CD-t, sehova nem mentem, itthon ültem a sggemen és tegnap el mertem menni 2 órára testvérem ballagására. Hát nem akkor hozták?! És így várhatok a következő kiszállításra, ami 6.-án lesz. Miután ezen kellőképpen felidegeltem magamat, eljött az este. Szívből örülök a jó időnek, de 3 dolog van, amit a nyár közeledtével szívemből utálok. A szúnyogok, a hangyák és a békák. Tegnap este ültem a gépnél, amikor arra lettem figyelmes, hogy viszket az ujjam. Mire észrevettem háromszorosára dagadt, és a kézfejem is rendesen meg volt duzzadva, a lábamon pedig 5 piros csípés ékeskedett. Nem értem mi csíphetett meg ennyire, de tudtommal semmire nem vagyok allergiás, de egyszerűen nem éreztem a kezemet, így inkább lefeküdtem, de a tegnapi napból már nagyon elegem volt.
Először is, tegnap ballagás volt, ahogy illik ünneplő ruha "imádott" ünneplős, fekete, magassarkú cipőm, amit úgy utálok ahogy van. Mivel tegnap ugye nagyon jó idő volt, gondoltam én, hogy nem veszek fel harisnyát, mert rám fog olvadni. Ja igen, csak mire beértünk a békéscsabai sportcsarnokba, már éreztem, hogy dörzsöli a lábamat a cipő. Mire vége lett a ballagásnak csak négy vízhólyagot számoltam össze a lábamon. Hazaértünk, kicsit ökörködünk itthon húgommal és unokatesómmal, és testvérem rálépett a lábamra, természetesen kiszakadt az egyik vízhólyag, ami tényleg nem volt kellemes érzés, és ugye sebtapasz is miért lenne itthon?! Na ezt túléltem meg minden, de egy rohadt cipőt nem tudok a lábamra húzni, papucsot meg nem szívesen veszek fel mert inkább megkímélem az emberiséget az undorító, vízhólyagos lábamtól.
Na de ez még nem volt elég nekem. 28.-án megrendeltem egy CD-t a booline-ról. Vártam a napokat, regisztráltam is, és úgy írták , hogy 48 órán belül hozzák. Itt volt a 30.a és sehol semmi. Én ugye felmentem az e-mailemre, hátha küldtek valamit, és küldtek is. Az ő rendszerük szerint én 30.-án adtam le a rendelést (ami alapból nem igaz) így ugye még két további nap, így május 2.-a. Már két napja tűkön ülve vártam itthon, hogy hozzák azt a rohadt CD-t, sehova nem mentem, itthon ültem a sggemen és tegnap el mertem menni 2 órára testvérem ballagására. Hát nem akkor hozták?! És így várhatok a következő kiszállításra, ami 6.-án lesz. Miután ezen kellőképpen felidegeltem magamat, eljött az este. Szívből örülök a jó időnek, de 3 dolog van, amit a nyár közeledtével szívemből utálok. A szúnyogok, a hangyák és a békák. Tegnap este ültem a gépnél, amikor arra lettem figyelmes, hogy viszket az ujjam. Mire észrevettem háromszorosára dagadt, és a kézfejem is rendesen meg volt duzzadva, a lábamon pedig 5 piros csípés ékeskedett. Nem értem mi csíphetett meg ennyire, de tudtommal semmire nem vagyok allergiás, de egyszerűen nem éreztem a kezemet, így inkább lefeküdtem, de a tegnapi napból már nagyon elegem volt.
2013. május 04. 15:53
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Tegnap bickiliztem. Ez nagy szó, mivel nem nagyon szoktam, anyum szerint veszélyeztetném a közlekedést, szóval még biciklit sem vett nekem. De tegnap a maméméknál voltam, és el kellett bicikliznem a boltba. És hát természetesen elestem. És pont a térdemre, amivel pont bajok vannak, mivel egy csomószor szokott fájni. És most totál bevan dagadva, különböző színei vannak, reggel még kék volt, mostmár lila. Emelett tök nagy seb van rajta, és nagyon fáj is. :| Szóval többet szerintem nem ülök biciklire.
2013. május 04. 17:38
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Csak engem idegesít hogy minden cikk fölött megjelenik az az új diznis hirdetés? xd
7 felhasználónak tetszik:
Snowkiss,
Destiny015,
wolfsgirl,
Charlotte Benning,
Nina 10,
icarlyluv,
Luckie
2013. május 04. 18:43
Ma elmentünk Dunakeszire a papámhoz utána vásárolni mentünk,de előtte bementünk a tesóm munkahelyére.11 óra körül indultunk el papáméktól... bementünk az Auchan-ba vásárolni.Minden meg volt,megyünk a kocsihoz,be pakoljuk a dolgokat amit vettünk,beülünk a kocsiba,apám beindítja a kocsit,elindul és rögtön leáll,nem is indult el.Szerencsére nem volt messze a tesóm munkahelye,mert autószerelő szerencsére.A parkolóba kezdték vizsgálni a kocsit,hogy mi baja lehet,míg nem kellett a szervizhez tolni a kocsit.Már a lábam úgy fájt,hogy csak na.Mondtam anyámnak,hogy leveszem a cipőmet,mert a sarkam annyira fáj,hogy menni alig birok.Apám kijött a szervizből és mondja nekünk,hogy mennyünk be az áruházba és üljünk le,mert van szék.Bementünk,leültünk,de már untam ott ülni és még éhes is voltam.Vártunk,vártunk míg meg nem jelent a tesóm az áruházban valami papírt csinált.Anyám oda ment hozzá,hogy mi van és mondta,hogy nem tudja,hogy mi baja van a kocsinak.Hát jó.Vártunk,vártunk,sokat vártunk amit én már nagyon untam.Anyám mondja nekem,hogy ott van az apám és kimentünk.Mondja,hogy jó lett a kocsi,de csak haza tudunk menni,így Fótra nem mehettünk.Mikor elmentünk kb. 15:20 lehetett
2 felhasználónak tetszik:
Nina 10,
ViviOsztCshőő
2013. május 06. 07:41
Azzal, hogy a srác, akibe bele vagyok zúgva jönni akart velünk a WTCC-re, de mikor írt, hogy elvisszük e, már rég elindultunk
2013. május 06. 14:25
Ezzel a roh@dt időjárással. Ennek is akkor kell rosszabbra fordulnia, ha megcsinálhatnék előre valamit, amihez semmi kedvem nincs.
1 felhasználónak tetszik:
Destiny015
2013. május 06. 14:39
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline |
Hogy a szüleim összevesztek, és érezni körülöttük a feszültséget, ami szinte átragad rám is...
Destiny015,
Nina 10
2013. május 06. 15:19
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline |
Buszon ültünk, és az egyik One Direction imádó lányismerősöm megszólal, hogy: 'Jajj, mi ez a szar, amit hallgatsz?'
Hát, éppen a Nirvana 'Nevermind' albumát hallgattam.
Még egy 1D rajongó meri mondani nekem, hogy a Nirvana sz*r. Közben ő annyit ért a vándés számokból, hogy az imádott 'férfiai' kornyikálnak cukiságokat. Az ész megáll.
Hát, éppen a Nirvana 'Nevermind' albumát hallgattam.
Még egy 1D rajongó meri mondani nekem, hogy a Nirvana sz*r. Közben ő annyit ért a vándés számokból, hogy az imádott 'férfiai' kornyikálnak cukiságokat. Az ész megáll.
2013. május 06. 15:37
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Mindenel... Az egész életel a sulival... De (bocsánat a szóért) legföképpen az idiota, rohadt, büdös töri tanáral Elegem van belőle mintha az lenne az életcélja hogy az enyémet megkeseritse
2013. május 06. 16:57
Elegem van az iskolából.Mégis hogy képzelik azt,hogy tanuljak kisérettségire (nyelvtan/irodalom, 20 tétel) + még 3 témazáróra is.Jóformán,csoda lesz túlélni a jövőhetet.
2013. május 06. 17:03
Az időjárással. Délelőtt olyan szép idő volt, most meg..az előbb vonult arrébb a vihar.
Azon kívül a tesiórával. Futottunk, én meg rosszul léptem és most nagyon fáj az oldalam. Egész délután jegeltem, de még így is alig tudom megmozdítani.
Azon kívül a tesiórával. Futottunk, én meg rosszul léptem és most nagyon fáj az oldalam. Egész délután jegeltem, de még így is alig tudom megmozdítani.
Destiny015,
Luckie
2013. május 06. 17:33
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Egyik "barátnőmmel"... hozzászokhatna már, hogy nem vagyok gondolatolvasó, ha szeretne tőlem valamit, nyissa ki a kicsi száját és kérjen meg, nem harapok, de ne akkor hívjon fel sírva, amikor neki kellene ez meg az, és hogy szerinte "egyértelmű" volt, hogy meg kellett volna csinálnom...
Bad Girl40,
Luckie
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.