Idézet (Luckie @ 2013.05.13. 16:28)
Hú, én ilyenkor már leugrok a boltba popcornért.
Annyira bírom az ilyen elvakult fanokat, akik nem látnak ki a rózsaszín felhő mögül, és ismeretlenül dobálják a szavakat.
Nem azzal van a baj, aki szereti Justin Bieber-t, vagy az 1D-t, meg az ilyesmiket, mert mindenki azt hallgat, amit akar, és azért rajong, akiért szeretne. De a rajongásnak is vannak határai. Akik ezt nem látják, azok olyan dolgokat látnak a kedvencükbe, aminek semmi valóságalapja, kedvencem ezek közül a "Harry (1D) jobb, mint xy(ide képzeljen akárki kedve szerint egy legendát)". Az ilyeneket én csak sajnálni tudom.
De majd csak felnőnek.
Igazából engem is hidegen hagy, hogy ki-mit hallgat, amíg le nem hurrog más
tehetséges előadókat, mert azt hiszik, hogy az ő kedvenceik sokkal jobbak, már-már istennők/félistenek, holott a média olyan szinten manipulálja az agyacskájukat (?), hogy az valami hihetetlen.
Jótékonykodnak így, jótékonykodnak úgy, oké, de ezzel miért kell felvágni? Most, mondhatnék bárkit, de felhozom a Paramore-t: évek óta támogatnak egy olyan szervezetet, ami a megerőszakolt gyerekeken, a gyermekkereskedelem és gyermekprostitúció áldozatain segít, meg a Sandy-hurrikán pusztításnál is segédkeztek, de mivel a One Direction sokkal tehetségesebb (se) tagokból áll, az nagyobb hír, hogy Louis Tomlinson vörösre festette a haját jótékonykodásból. Most hova szüljek? A semmitmondó dalszövegekről még szó sem esett. Megtanulnak másfél versszakot, hozzáteszik a jellegzetes "lalalalalalala"-sorokat, és
EZZEL értelmetlen dalok millióit adják el olyan agymosottaknak, akik azt hiszik, milyen jó dolog az, amit a tévében látnak, hogy most ez a menő, ez kell nekik is, nehogy kilógjanak a sorból.
Most nem az volt a célom, hogy a One Directiont alázzam, vagy a Paramore-t istenítsem, csak egy példát hoztam fel.