Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 21. 16:03 #5981
- törölt felhasználó -    
Ezen a héten úgy voltam az életemmel, hogy teljesen a béka feneke alatt van: Kezdődött először is egy csúnya megfázással. Csütörtökig nem mentem. Persze ez így még nem is vészes sőt, talán jónak is hangzik 1-2 embernek. Csütörtökön, mikor mentem iskolába, a szokásos helyen, ahol találkozni szoktunk a barátnőmmel, nem volt ott. De persze nem feletkeztem meg arról, hogy beteg voltam, így szerda este írtam egy SMS-t a barátnőmnek, hogy másnap már megyek, így megkértem, hogy reggel majd várjon meg. Már az is furcsa volt számomra, hogy a héten nem is jött át, hogy megnézze mi van velem. Mikor bementem az iskolába természetesen a barátnőm más emberekkel beszélgetett. Amikor oda mentem hozzájuk az LB-m rám sem figyelt, még arra sem vette a bátorságot, hogy annyit mondjon: szia.
Az első órának szerencsére hamar vége lett, ám ez az első szünet volt számomra a pokol. Mikor mentem ki az udvarra, a barátnőm szó szerint közli velem, hogy nem akar többet a legjobb barátnőm lenni, és ott hagyott. Hirtelen azt hittem elsírom magamat. Nem is vitáztunk jó ideje és még nem is volt konfliktus közöttünk. Ez által, hogy ezt közölte velem egy csaj aki az ellenségem az iskolában lett hirtelen a legboldogabb. Ugyanis ő elsőtől kezdve arra megy, hogy szét válasszon minket. Azóta is amikor csak meglát, nem bírja ki, hogy ne szóljon be. Én ekkor vagy figyelmen kívül hagyom vagy kedves szavakkal viszonzom ezt. Természetesen ha a barátnőmnek valami baja van azóta is hozzám fordul. Ekkor gőzöm sincs mit tegyek. Segítsek neki vagy ne?
3 felhasználónak tetszik: Beyla, drfan, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 21. 17:43 #5982
- törölt felhasználó -    
Nagyon fáj a lábam sad.gif
3 felhasználónak tetszik: JadeB, CandUs, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 21. 20:25 #5983
- törölt felhasználó -    
Az orvosokkal.Kb 1 hete,hogy fáj a jobb csuklóm ami tavaly belett gipszelve,mert megrepedt a csuklómnál valamelyik csont.Reggel elmentünk a sürgősségire,várakoztunk,behívnak... Ami bent volt... Elkezdi az orvos,hogy nincs semmi bajom,úgy mozgatta a kezemet mintha elakarná törni "mikor a kocsi fele mentünk akkor kezdett el fájni úgy a kezem,hogy csak na" blink.gif Anyám mondja,hogy tavaly ugyan az a kezem lett begipszelve ami most is fáj,az orvos pont azt a röntgen felvételt nézte amikor akkor vették le a gipszet.Mondja "Nincs megrepedve sehol",aztán megnézte a másikat és annál is ugyan azt mondta,még azt is mondta,hogy túlzásba vitte az orvos aki begipszelte a kezemet.Amit adott lapot rá van írva,hogy pihentessem.Hogy a francba pihentessem mikor 8 órám va és 3 óra rajz?Sehogy,csak hétvégén.
8 felhasználónak tetszik: BenGergReg, Beyla, Carol, MadHatter, minibogárka, Lil98, Nórii. SelFan., Bella99
2013. szeptember 21. 20:45 #5984
SweetDancer
SweetDancer

StátuszI don't care about my makeup, I am a motherfuck*ng princess. BVB ARMY!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 705
Csatolások: 8
Azonosító: 200804
Az x faktori 0 önértékelésű tehetségtelenekkel. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: icarlyluv, CandUs, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 21. 23:14 #5985
- törölt felhasználó -    
Szerintem az oldal elsősorban híreket közöl, és nem pletykákat vagy új trendeket. Vagy tévedek?

Nagyon sok érdekes és valóban egyedi cikk születhetne, ha nem azok a az irományok kerülnének ki az oldalra, amelyek botrányt keltenek. Folyton azt látom, hogy megy a vita az aktuális tinisztárokon, szidja őket valaki, a rajongók pedig jönnek hősködni, és pattognak, mert igazából mindenkinek szeretnie kell Justin Biebert, Miley Cyrust és a hasonló kaliberű celebeket. Viszont, ha SelenaGomez454456789 nevű felhasználó leszólja Bon Jovit vagy éppen azokat a sztárokat, akik nem tucatzenéket gyártanak és nem adják az arcukat egy-egy ruhához, cipőhöz vagy parfümhöz, és a rajongók esetleg, véletlenül meg merik védeni kedvencüket, hirtelen a semmiből megjelenik még tíz-húsz Szelína meg Dzsébé, és elhordanak mindenféle élettelen senkinek, vagy sátánista r*bancnak.

Eddig nem beszéltem erről, mert feleslegesnek láttam, de most muszáj kiírnom magamból. Komolyan, a legőszintébben mondom, egy ilyen elveszi a kedvem attól, hogy feljöjjek az oldalra, fórumozzak, szerkesszem a sztáradatlapjaimat, beszélgessek, ismerkedjek. Már kényszerből járok fel, unaloműzés gyanánt, de szinte semmi örömömet nem lelem abban, hogy van egy ilyen remek oldal, mert akárhová kattintok, mindig van valami balhé.

Fűt a tettvágy, de sajnos mindenkinek saját magában kéne eldöntenie, hogy nem köt bele a másikba, elfogadja a véleményét, és lehet, hogy az sértő, de akkor sem szól érte. Máshogy nem lehet megoldani, azonban úgy érzem, erre a szintre talán soha nem jutunk el. Én pedig megint csalódok. :/

Persze nem mondom, hogy mindenki ilyen, hiszen az oldalon vannak remek emberek, nagyszerű érvekkel, gyors és érett gondolkodással, őket pedig tisztelem és imádom is! Miattuk nem hagyom itt a közösséget, hiszen kedvesek és.. és csak önmaguk! blush.gif
20 felhasználónak tetszik: Beyla, Vampiregirl1, Sztár Mániás, icarlyluv, MadHatter, BenGergReg, itsjustme, TarjaNightwish, Pöttömke, Jody, Bella99, CandUs, kicsikoki, JadeB, Luckie, riri17, Genevieve, Lindsay019, Nórii. SelFan., AmyVie
2013. szeptember 22. 10:52 #5986
- törölt felhasználó -    
Ismételten a szomszédommal. / Egy óriási pók beköltözött a szobámba, és senki sem képes leszedni!
3 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 22. 12:36 #5987
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
A gyerekgyógyászattal, valami kegyetlen. mellow.gif Valahogy úgy gondoltam, hogy a hosszú hétvégémet pihenéssel fogom tölteni, ám nyúzom, gyűröm ezt az egész megtanulnivalót, de valahogy a tudás egyáltalán nem akar a fejembe menni. Fáradt vagyok, álmos és aludni akarok, s nem pedig a koraszülöttek morfológiai és anatómiai jellemzőit tanulni, de valahogy a szülési sérülésekkel sem vagyok kibékülve. cry.gif Az meg már csak slussz, hogy doga lesz jövő héten szakápolásból is, és abból még egy betűt sem sikerült megtanulnom. Őszi szünetet akarok, most! cry.gif
8 felhasználónak tetszik: Jody, minibogárka, JadeB, MadHatter, drfan, Lindsay019, Lil98, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 22. 13:20 #5988
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (LittleWalker @ 2013.09.21. 23:14)
Szerintem az oldal elsősorban híreket közöl, és nem pletykákat vagy új trendeket. Vagy tévedek?
Nagyon sok érdekes és valóban egyedi cikk születhetne, ha nem azok a az irományok kerülnének ki az oldalra, amelyek botrányt keltenek. Folyton azt látom, hogy megy a vita az aktuális tinisztárokon, szidja őket valaki, a rajongók pedig jönnek hősködni, és pattognak, mert igazából mindenkinek szeretnie kell Justin Biebert, Miley Cyrust és a hasonló kaliberű celebeket. Viszont, ha SelenaGomez454456789 nevű felhasználó leszólja Bon Jovit vagy éppen azokat a sztárokat, akik nem tucatzenéket gyártanak és nem adják az arcukat egy-egy ruhához, cipőhöz vagy parfümhöz, és a rajongók esetleg, véletlenül meg merik védeni kedvencüket, hirtelen a semmiből megjelenik még tíz-húsz Szelína meg Dzsébé, és elhordanak mindenféle élettelen senkinek, vagy sátánista r*bancnak.
Eddig nem beszéltem erről, mert feleslegesnek láttam, de most muszáj kiírnom magamból. Komolyan, a legőszintébben mondom, egy ilyen elveszi a kedvem attól, hogy feljöjjek az oldalra, fórumozzak, szerkesszem a sztáradatlapjaimat, beszélgessek, ismerkedjek. Már kényszerből járok fel, unaloműzés gyanánt, de szinte semmi örömömet nem lelem abban, hogy van egy ilyen remek oldal, mert akárhová kattintok, mindig van valami balhé.
Fűt a tettvágy, de sajnos mindenkinek saját magában kéne eldöntenie, hogy nem köt bele a másikba, elfogadja a véleményét, és lehet, hogy az sértő, de akkor sem szól érte. Máshogy nem lehet megoldani, azonban úgy érzem, erre a szintre talán soha nem jutunk el. Én pedig megint csalódok. :/
Persze nem mondom, hogy mindenki ilyen, hiszen az oldalon vannak remek emberek, nagyszerű érvekkel, gyors és érett gondolkodással, őket pedig tisztelem és imádom is! Miattuk nem hagyom itt a közösséget, hiszen kedvesek és.. és csak önmaguk! blush.gif

Én teljesen átérzem a problémádat. rolleyes.gif Mióta itt vagyok az oldalon, lassan két éve azon fáradozok hogy olyanokról írjak cikket akikről nincs sok, vagy nem túl ismertek (legfeljebb egy bizonyos körben). De sajnos az a tapasztalatom, hogy azokkal a cikkekkel alig foglalkoznak. Érkezik oda néhány hsz., de ezek fele olyan, hogy "Nem is ismerem.", "Ki ez?"... Az a baj, hogy nem képesek befogadni az újat, a számukra ismeretlent. Megelégszenek azzal, amit a bulvármédia az arcukba tol szó szerint... TISZTELET A KIVÉTELNEK.
Egy jó ideje kerülöm is az ilyen tucatmédiakreálmánycukcsikról szóló cikkeket, a nyugalom megőrzése érdekében. Mert valóban bosszantó, Nekem legalábbis nagykorúként, hogy alig tízévesek hordanak el mindennek. De ahogy említetted; Vannak azért még errefelé rendes emberek, akik miatt érdemes itt lenni. smileeee.gif
14 felhasználónak tetszik: Jody, itsjustme, Bella99, CandUs, Beyla, icarlyluv, JadeB, Luckie, MadHatter, Reija, Fan-ily6889, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., AmyVie
2013. szeptember 22. 13:32 #5989
- törölt felhasználó -    

Teljesen igazad van smileeee.gif, ezen már én is sokat gondolkodtam, hogy miért van az, hogy Májliról, Bíberkéről, és a hozzájuk hasonló tucat sztárokról minden nap lehet olvasni -és nem épp komoly tartalommal rendelkező cikkeket-, és a starity tagok 99%-a itt isteníti őket, mivel elég sok itt a 11-12 éves kislány, akiknek még nem nyílott ki a szemük, az igazi zenével kapcsolatban! És akik valóban tehetségesek ( itt legfőképp nem a pop sztárokra, és a tinibálványokra gondolok) azokról kb évente egy cikk íródik.. reklamalo.gif
11 felhasználónak tetszik: itsjustme, Beyla, icarlyluv, JadeB, Luckie, Pöttömke, MadHatter, Jody, Reija, Nórii. SelFan., Bella99
2013. szeptember 22. 16:12 #5990
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is eléggé szúrják a szememet ezek a dolgok. Leginkább azzal van problémám, hogy nap mint nap látni olyat hogy Májlika szingli, megdöntötte az egyirányú fiúk rekordját, ez meg az vajon járnak,vagy pletyka és stb..De amikor megírok egy olyan cikket hogy Lordi koncert lesz, vagy a két szimfó királynő duettet készít, vagy bármilyen ilyen témában írok hírt, azt nem látom sehol..de ugyan így, ha mondjuk valami tucat sztár csinál duettet, vagy koncertezni jön, az azonnal kint van.. Diszkriminációt érzek a mai tucatsztárok és értékelhető,tehetséges, legendás zenészek/emberek között. Szerintem nem csak a pop/dubstep és ilyen számomra, alig ha nevezhető zenei stílusú sztárokról kéne minden nap néha, tök felesleges cikkeknek megjelennie. Úgy gondolom hogy vagyunk itt páran akik Rock/Metal és egyéb más stílust képviselnek,hallgatnak, és nem igazán látni a híreket. Vagy azért, mert nem írnak róluk, amit kétlek, vagy azért mert nem rakják ki. És tényleg minden tisztelet a szerkesztőknek, de szerintem a vlág nem csak Májli babáról, Dzsásztinkáról, Egyirányű fiúkról és Szalonna Galambezről szól.. think.gif
12 felhasználónak tetszik: icarlyluv, JadeB, Beyla, BenGergReg, Pöttömke, MadHatter, TarjaNightwish, Reija, Jody, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., Bella99
2013. szeptember 22. 16:26 #5991
- törölt felhasználó -    
Idézet (Törpi. @ 2013.09.22. 13:32)
Teljesen igazad van smileeee.gif, ezen már én is sokat gondolkodtam, hogy miért van az, hogy Májliról, Bíberkéről, és a hozzájuk hasonló tucat sztárokról minden nap lehet olvasni -és nem épp komoly tartalommal rendelkező cikkeket-, és a starity tagok 99%-a itt isteníti őket, mivel elég sok itt a 11-12 éves kislány, akiknek még nem nyílott ki a szemük, az igazi zenével kapcsolatban!  És akik valóban tehetségesek ( itt legfőképp nem a pop sztárokra, és a tinibálványokra gondolok) azokról kb évente egy cikk íródik..  reklamalo.gif

Ma már sajnos csak arra van igény amire igényt generálnak. Pont azt akarja a média elérni , hogy mindenki róluk beszéljen. Ezeknek a tini csicskáknak nincsenek igazából botrányaik , ezek csak műbotrányok amik pont azért vannak , hogy a középpontba kerüljenek velük. Ha mindenki leszarná őket akkor eltűnnének a süllyesztőbe rövid időn belül , csak éppen sokan nem tudják megérteni azt , hogy a rajongók és az utálók ugyanúgy "éltetik" az adott sztárt. Májli Szájrúzs (és a többi ilyen is) engem kb olyan szinten nem érdekel , hogy még ahhoz se veszem a fáradtságot , hogy hozzászóljak a róla íródott "cikkekhez" , mert szerintem nem érdemes (pedig tudnék mit írni bőven). Nem hallgatom a zenéiket , nem is keresek rá egyik "alkotásukra" sem. Én úgy gondolom , hogy ha csinál valami ostobaságot az az ő baja (ezt majdnem mindegyik sztárnál így gondolom.) A rajongóik meg jó esetben kinövik őket , még ha nem is teljesen ,de az elvakult rajongást nagy eséllyel. Volt már olyan , hogy lebunkózott egy kis csaj , sőt még egy minősíthetetlen levelet is küldött. Biztosan azt várta , hogy attól majd megijedek , de egy mosolynál többet nem tudott kicsalni belőlem. Az igazán tehetséges előadókkal itt nagyon kevesen foglalkoznak.. A zenei világ eléggé döglődik (én így látom). A popzenében átvették az "irányítást" az ilyen JB-hez hasonló lányhangú hülye gyerekek , a régi tehetséges előadók meg háttérbe szorultak.. A rock is hasonló helyzetben van , ott a Paramore-t , a The Pretty Reckless-t , rosszabb esetben Avrilt vagy a Tokio Holtelt tartják rocknak. (A többi zenei műfajnál és a filmeknél is is hasonló a helyzet.) Ezek az előadók viszont idővel mind kifognak égni , kimennek a divatból (mivel maradandót nem tudtak alkotni) , viszont a régebbi tehetséges , maradandót alkotó előadókra/együttesekre még nagyon sokáig emlékezni fognak.
Bocs , hogy sokat írtam , meg hogy kicsit eltértem a témától biggrin.gif
13 felhasználónak tetszik: JadeB, kicsikoki, AFCfan, Beyla, icarlyluv, Pöttömke, MadHatter, TarjaNightwish, Reija, Jody, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., Bella99
2013. szeptember 22. 17:14 #5992
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Nimrod @ 2013.09.22. 16:26)
[b]Ma már sajnos csak arra van igény amire igényt generálnak. Pont azt akarja a média elérni , hogy mindenki róluk beszéljen. Ezeknek a tini csicskáknak nincsenek igazából botrányaik , ezek csak műbotrányok amik pont azért vannak , hogy a középpontba kerüljenek velük. Ha mindenki leszarná őket akkor eltűnnének a süllyesztőbe rövid időn belül , csak éppen sokan nem tudják megérteni azt , hogy a rajongók és az utálók ugyanúgy "éltetik" az adott sztárt. Májli Szájrúzs (és a többi ilyen is) engem kb olyan szinten nem érdekel , hogy még ahhoz se veszem a fáradtságot , hogy hozzászóljak a róla íródott "cikkekhez" , mert szerintem nem érdemes (pedig tudnék mit írni bőven). Nem hallgatom a zenéiket , nem is keresek rá egyik "alkotásukra" sem. Én úgy gondolom , hogy ha csinál valami ostobaságot az az ő baja (ezt majdnem mindegyik sztárnál így gondolom.)

Én elég régóta itt vagyok, már anno a Starity elődjén, a HQP-n is jelen voltam, ám nem voltam aktív a fórumon, csak a képek miatt jártam fel sűrűn. Amikor az egész átalakult Starityvé, akkor nem sokkal később megalakult a Magazin rovat. A kitétel az volt, hogy bárki, bármilyen hírességről, filmről, sorozatról, együttesről írhat, csak az legyen friss és szövegesen elfogadható (ne legyenek benne helyesírási, fogalmazási és stilisztikai hibák). Ha mindezeknek eleget tettél, akkor a cikked kikerülhetett. Most meg egyre többször hallok én is panaszt, hogy nem teszik ki a cikkeket, mert nem ezekről a nagyvolumenű "sztárokról" szólnak, akik internet nélkül max a budit sikálhatnák valamelyik amerikai gyorskajáldában napi öt dollárért. Én már emiatt nem is állok neki cikket írni, mert minek dolgozzak vele, hogyha nem rakják ki. Így ráment az időm és a délutánom, s a hírmoderátorok csak egyszerűen elintézik egy delete gomb megnyomásával. Magunk között szólva én is kezdek már agyf*szt kapni májluskától, az egydétől meg ezektől a lókakiktól, és számomra hihetetlen, hogy csak erre van igény. Én sokszor fikázás céljából irkálok az ilyen cikkek alá, meg persze unaloműzésből, ha már semmi normálisról nem olvashatok. Iszonyatos, hogy mennyire megváltozott ez a fórum is, pedig a HQP anno nagyon, de nagyon nem ilyen volt. A tagok kedvesek, normálisak voltak, nem ment mindenhol az észosztás és nem küldtek el a büdös k*rva anyjukba, ha netán az adott sztárról negatív véleményt írtál. Sokszor én is úgy érzem, hogy az igazi tehetségek, az igazi sztárok egyáltalán nincsenek értékelve, és az a lényeg, hogy minél olvasottabbak legyenek a cikkek, de az igényesség mindezek mellett elveszett.
10 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter, Reija, Jody, Fan-ily6889, JadeB, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., Bella99, AmyVie
2013. szeptember 22. 18:30 #5993
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.09.22. 17:14)
Én elég régóta itt vagyok, már anno a Starity elődjén, a HQP-n is jelen voltam, ám nem voltam aktív a fórumon, csak a képek miatt jártam fel sűrűn. Amikor az egész átalakult Starityvé, akkor nem sokkal később megalakult a Magazin rovat. A kitétel az volt, hogy bárki, bármilyen hírességről, filmről, sorozatról, együttesről írhat, csak az legyen friss és szövegesen elfogadható (ne legyenek benne helyesírási, fogalmazási és stilisztikai hibák). Ha mindezeknek eleget tettél, akkor a cikked kikerülhetett. Most meg egyre többször hallok én is panaszt, hogy nem teszik ki a cikkeket, mert nem ezekről a nagyvolumenű "sztárokról" szólnak, akik internet nélkül max a budit sikálhatnák valamelyik amerikai gyorskajáldában napi öt dollárért. Én már emiatt nem is állok neki cikket írni, mert minek dolgozzak vele, hogyha nem rakják ki. Így ráment az időm és a délutánom, s a hírmoderátorok csak egyszerűen elintézik egy delete gomb megnyomásával. Magunk között szólva én is kezdek már agyf*szt kapni májluskától, az egydétől meg ezektől a lókakiktól, és számomra hihetetlen, hogy csak erre van igény. Én sokszor fikázás céljából irkálok az ilyen cikkek alá, meg persze unaloműzésből, ha már semmi normálisról nem olvashatok. Iszonyatos, hogy mennyire megváltozott ez a fórum is, pedig a HQP anno nagyon, de nagyon nem ilyen volt. A tagok kedvesek, normálisak voltak, nem ment mindenhol az észosztás és nem küldtek el a büdös k*rva anyjukba, ha netán az adott sztárról negatív véleményt írtál. Sokszor én is úgy érzem, hogy az igazi tehetségek, az igazi sztárok egyáltalán nincsenek értékelve, és az a lényeg, hogy minél olvasottabbak legyenek a cikkek, de az igényesség mindezek mellett elveszett.

Sajnos a "botrány" növeli a nézettséget. Én 2012 eleje óta vagyok tag (ez a 3. és egyben végleges profilom). Azelőtt a fan siteon voltam fent , de az még olyan szintű oldal sincs mint ez. Teljesen igazad van abba , hogy internet nélkül a tinicsicskák sehol sem lennének , hiszen még a botrányaik nagy része is a twitteren (és egyéb közösségi oldalakon) zajlik. Ezenkívül a hangjuk is ki van javítva, csak ugye a tudatlan rajongók nem tudják megkülönböztetni a playbacket és autotunet az énektől. Egyébként régebben is voltak divatzenék , a 70-es és 80-as években divat volt a rock , akkor a többség azt hallgatta. A különbség "csak" annyi volt hogy akkor még nem váltak híressé tehetségtelen előadók és igényesebb zenét nyomtak le a torkunkon. Ez még kilencvenes és a 2000-es évek első felére is igaz. Nagyjából 2006 körül kezdett különösen eligénytelenedni a média. Én a 2. profilommal valamikor májusba csináltam egy adatlapot FELESLEGESEN Joey Ramone-ről (Ramones énekese).. de nem tették ki. Pár hónap múlva valami kis directioner is csinált Joey-ről , azt meg egyből kirakták , pedig még hiányosan is töltötte ki az adatlapját. Nem tudtam mire vélni ezt , ezért később én már nem is próbálkoztam adatlap szerkesztéssel (cikket egyáltalán nem írtam). Azt is észrevettem , hogy sokan csak azért írogatnak véleményeket (stb) , hogy megszerezzék a kitüntetéseket (sokra mennek vele..). Én egyébként örülök annak , hogy nem vagyok tinisztár rajongó ( most 18 éves vagyok , de régebben se voltam) , megtudom különböztetni a jót a rossztól és nem vagyok elvakult sem. Mégis volt , hogy betámadtak néhány sztárvéleményem (amiből mellesleg nem sok van) miatt. Vannak olyan szinten elvakult rajongók is akik már azért véres szemmel néznek ránk , ha azt mondjuk , hogy nem a kedvencünk az adott előadó. Szerintem ezeknek az embereknek ez egy hatalmas gyenge pontja , amit jól be is lehet támadni.. De valószínűleg ezt is kinövik (talán). Bár olyan kislányok esetében , akik szerint Párizs egy ország én már nem lepődök meg semmin..
9 felhasználónak tetszik: itsjustme, Pöttömke, MadHatter, Beyla, Jody, Reija, JadeB, Nórii. SelFan., Bella99
2013. szeptember 22. 20:14 #5994
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2036
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Idézet (kicsikoki @ 2013.09.22. 16:12)
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is eléggé szúrják a szememet ezek a dolgok. Leginkább azzal van problémám, hogy nap mint nap látni olyat hogy Májlika szingli, megdöntötte az egyirányú fiúk rekordját, ez meg az vajon járnak,vagy pletyka és stb..De amikor megírok egy olyan cikket hogy Lordi koncert lesz, vagy a két szimfó királynő duettet készít, vagy bármilyen ilyen témában írok hírt, azt nem látom sehol..de ugyan így, ha mondjuk valami tucat sztár csinál duettet, vagy koncertezni jön, az azonnal kint van.. Diszkriminációt érzek a mai tucatsztárok és értékelhető,tehetséges, legendás zenészek/emberek között. Szerintem nem csak a pop/dubstep és ilyen számomra, alig ha nevezhető zenei stílusú sztárokról kéne minden nap néha, tök felesleges cikkeknek megjelennie. Úgy gondolom hogy vagyunk itt páran akik Rock/Metal és egyéb más stílust képviselnek,hallgatnak, és nem igazán látni a híreket. Vagy azért, mert nem írnak róluk, amit kétlek, vagy azért mert nem rakják ki. És tényleg minden tisztelet a szerkesztőknek, de szerintem a vlág nem csak Májli babáról, Dzsásztinkáról, Egyirányű fiúkról és Szalonna Galambezről szól..  think.gif

Szivemől beszélsz/írsz tisztára ugyanezt gondolom,másis szeretne cikket,híreket olvasni a saját kevenceiről mint pl miis énmár direkt csak meglepődni szoktam ha meglátok itt egy metalos cikket...hosszabban nemis fejteném ki mert csak ismételni tudnálak denagyon egyetértek azzal amit írtál és énis ugyanígy gondolkodom meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Reija, Beyla, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 22. 21:02 #5995
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Utálom, hogyha valaki nem tudja megérteni azt, hogy én már nem szeretem annyira a 1D-t, mint régen. Ezen a nyáron sokat változtam, és ma már kezdek olyan zenéket hallgatni, mint régen, és komolyan, most jól érzem magam. A 1D mindig ott lesz valahol az életemben, de ők már nem a námber ván helyen, már kicsit sem. biggrin.gif Néha úgy érzem, hogy muszáj őket szeretnem. Néha szeretem is őket, de jön egy idióta tinipcsa rajongójuk, akiktől már az életkedvem is elmegy, és elkezdenek nyáladzani, hogy 'milyen cukih'. Nem tudom, én ebből már kezdek kinőni. Már totál más pasikra nyáladzok, és nem tudom, ebből a 'cukinak hívni valakit' dologból is kinőttem, főleg azért, mert eszembe jutott, hogy ők már felnőtt férfiak. Gyerekeknél meg állatoknál oké ezt mondani, de na. biggrin.gif Ahhoz képest, hogy régen minden nap őket hallgattam, minden nap őket néztem, ma már egy dal nincs meg tőlük a telefonomon, és képeket is csak ritkán nézek róluk. Egyszerűen kinőttem belőlük, és ez totál várható volt, már nem vagyok új fan, a WMYB óta szeretem őket. Még szeretem őket, de kicsit sem úgy, mint régen. Most pont abban az életszakaszomban vagyok, mikor keresem önmagam, és ők valahogy a mostani világomba egyszerűen nem illenek bele...
7 felhasználónak tetszik: Jody, MadHatter, BenGergReg, Vampiregirl1, JadeB, Beyla, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 23. 14:29 #5996
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.09.21. 20:25)
Az orvosokkal.Kb 1 hete,hogy fáj a jobb csuklóm ami tavaly belett gipszelve,mert megrepedt a csuklómnál valamelyik csont.Reggel elmentünk a sürgősségire,várakoztunk,behívnak... Ami bent volt... Elkezdi az orvos,hogy nincs semmi bajom,úgy mozgatta a kezemet mintha elakarná törni "mikor a kocsi fele mentünk akkor kezdett el fájni úgy a kezem,hogy csak na" blink.gif Anyám mondja,hogy tavaly ugyan az a kezem lett begipszelve ami most is fáj,az orvos pont azt a röntgen felvételt nézte amikor akkor vették le a gipszet.Mondja "Nincs megrepedve sehol",aztán megnézte a másikat és annál is ugyan azt mondta,még azt is mondta,hogy túlzásba vitte az orvos aki begipszelte a kezemet.Amit adott lapot rá van írva,hogy pihentessem.Hogy a francba pihentessem mikor 8 órám va és 3 óra rajz?Sehogy,csak hétvégén.

Én is így jártam... Nekem zúzódott a lábam és mondták, hogy kicsit terheljem... de nem tesiből nincs felmentés. Ez régebben történt.
2013. szeptember 23. 14:56 #5997
- törölt felhasználó -    
Első nap az osztályfőnök bejelenti, hogy új matektanárunk lesz. Kíváncsian várom, hogy ki lesz. Jobbat reméltem, mert az eddigi matekórákon:-olyan zaj volt, hogy semmit nem hallottam
-a tanár 10 oldalt feladott.
De az új...az rosszabb! Igaz nem ad fel annyit, de magyarázni, még nem hallottuk! Egy tök ismeretlen anyagból kérdez és megszid minket ha valamit nem tudunk abból a tök ismeretlen anyagból. mondom: Magyarázni nem magyaráz, csak kérdez! Eljött a dogaírás ideje! Kretén osztálytársaim elkapkodják és 10 perc alatt kész! Én szeretném átgondolni és a 15. percben: _Fannikám, beadod a többiek már 1000 éve elkészültek! - De ez se igaz, mert 31-ből 17 volt kb kész! 110.gif 110.gif Na ezt a dogát tuti, hogy elrontottam... és a matek sem az erősségem...
Utána a biosz tanár kiabálni kezd először az előttem ülőkkel, majd velem a semmiért! Csak egy vonalzót kapott az előttem ülő a padtársától! de utána én és a padtársam jövünk! Ceruzát adtam neki. De már ez is baj... reklamalo.gif
Tesin a kretén tesitanár nem bírja felfogni, hogy részleges felmentésem van. Egész órán futtat az egyik nap... majd jön a felülés, a törzsemelés és a homorított felugrás felmérése. Ennek tetejébe meg a fekvőtámasz... reklamalo.gif
Ez a napokban történt...
2 felhasználónak tetszik: JadeB, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 23. 15:51 #5998
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
A matekkal..de olyan szinten, hogy az már fáj. Soha nem voltam oda érte, az eszem meg lenne hozzá, ha nem lennék lusta. De az vagyok, ezért minden egyes 45 perc kínzás számomra. Ma első órában általában matek van, a Hulk méretű tanárnővel. Az hagyján hogy végig üvölti az órát, mert nem igazán tud csendbe beszélni, de egy favicc elsütésénél már úgy visít, mint egy disznó. Aztán még beteg is volt, ezért ott hörgött mint egy medve. Második órán, helyettesítés volt,mert nincs föci tanár. Ki jött be? Hát a drága Hulk néni.. Kizárásos alapon persze, matek volt. Harmadik óra megint helyettesítés, MATEK TANÁRRAL. Soha életemben nem mondtam azt, hogy utálom a matekot. De a mai nap után, rühellem. Aztán ezzel a remek kis megfázással, amivel már egy hete szenvedek. Ha épp nem minden percben az orromat fújom, akkor épp köhögök.. És persze megint azzal az érdekes hírrel, hogy Hamiltonnak új kutyuskája van. Remélem szobrot is emelnek neki..
5 felhasználónak tetszik: BenGergReg, JadeB, TarjaNightwish, Beyla, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 23. 15:57 #5999
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Látom, nemcsak engem bánt valamilyen szinten az a tény, hogy ha van egy normális, botránymentes, elismert híresség (konkrétan zenész), arra szó szerint tojik a kedves nép, mivel nem népszerű, nem szerepel az ostoba sztármagazinok hasábjain, és nem fesztiválozik úton-útfélen, csakhogy felfigyeljenek rá. Az én nagy kedvencem - nem mellesleg a példaképem (!) (aki már belém szaladt egyszer-kétszer ezen az oldalon, nagyon jól tudja, konkrétan kire is gondolok) - pont ebbe a kategóriába tartozik. Többször is megkaptam már, hogy "de hát, sosem volt szana-széjjel sztárolva, és minthogyha sohasem értékelték volna az emberek úgy, ahogy valójában megérdemelné..." Sokáig bántottak az efféle vélemények, hiszen mégiscsak arról van szó, akit tiszta szívből szeretek, de most már eljutottam arra a pontra, hogy kevésbé érdekelnek az ilyen megnyilvánulások.

Nagyon is tisztában vagyok vele, hogy sokkal de sokkal több elismerést érdemelne, mint amennyit kap. De ahogy elnézem ezeket a mai felkapott nyikhajokat, akik foggal-körömmel azon vannak, hogy benne maradjanak a köztudatban, ill., hogy ha naponta nem is, de minimum hetente beszéljenek róluk az emberek, hát, azt kell mondanom: cseppet sem bánom, hogy az említett kis kedvencem nem ilyen ember! Sőt, mérföldekkel elkerüli ezt a közeget. Pedig megtehetné, hogy beáll a sorba, és követi ezt a fajta viselkedést, de az a különbség közte és a mai idétlen kiskölykök között, hogy neki többet ér az embersége, a méltósága, a zene iránti őszinte szenvedélye, mint az, hogy széjjel-sztárolják, és folyton-folyvást ott legyen mindenhol. Én mindig azt mondom, hogy ha az az ára a népszerűségnek, hogy vetkőzzön, vagy piásan szédelegjen ország-világ előtt, akkor inkább NE legyen népszerű, és maradjon csak a "háttérben", a saját, piciny világában. Akik szeretik, így is kíváncsiak lesznek rá, és nem fogja érdekelni őket, hogy mennyire népszerű. Hogy mekkora nézettsége van a videóinak (ennek kapcsán múltkor elsütötte: 10 évbe tellett, hogy az egyik régebbi videója felkerüljön a VEVO-csatornára! rohog.gif Mondtam is, hogy h.lye, abban az időben még nem is volt VEVO, amikor kijött az a dal! _nevet.gif), hogy hány követője van a közösségi oldalakon... Személy szerint jó magasról tojok ezekre a dolgokra, hiszen ezek nem mérvadóak. Legalábbis nálam nem azok, és merem állítani, hogy sokaknál szintúgy ez a helyzet.

Az viszont tény, hogy akik hagyják, hogy az arcukba tolják a hulladékokat, ők egy valódi, igényes zenészt mulasztanak el, ám én ezt abszolút nem bánom. Az Isten mentsen attól, hogy Neki is olyan eszetlen, ostoba rajongótábora legyen, mint ezeknek az innen-onnan szalajtott kölyköknek! Zárásképp pedig: mindezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy volt idő, amikor az ilyen dolgoktól sikerült falnak ugranom, ám mostanában próbálom kizárni ezeket, és nem tudomást venni róluk, hiszen akiket nap mint nap a képünk elé tolnak még ezen az oldalon is, minden bizonnyal már nincs sok hátra nekik - én ebben hiszek, és szerintem így is lesz: akinek nincs helye a szakmában, úgyis ki fog égni, ne aggódjatok! Ne idegeskedjetek miattuk, mert nem érnek annyit!

A cikkekről még annyit, hogy tessék csak írni, írni és írni a nem felkapott hírességekről is! A sok eszetlen Starity-lakó valamilyen szinten hátha felfogja, hogy igenis ők is léteznek, és milliószor többet érnek a páréves "dalos-pacsirtáknál"! Egyébként nekem is *személyes kedvencem* a "Ki ez? ; Sosem hallottam még róla..." című megnyilvánulások... (Ekkor szoktam mondani, hogy a bicska nemcsak kinyílik, de ki is mászik a zsebemből pillanatokon belül...) Ezeket pedig jól el kell hajtani messzire! Egyszer majd csak benő a fejük lágya, ha meg nem: tojni rájuk! Össze kell tartani a normális, értelmes felhasználókat, mert ha ők nem lennének jelen (nem mellesleg kapásból nem egy, nem két nevet tudnék mondani), teljesen szana-széjjel hullana az oldal, ebben biztos vagyok.
Köszöntem, hogy leírhattam ezeket! Ennyi lettem volna... wink.gif
6 felhasználónak tetszik: Pöttömke, icarlyluv, JadeB, Beyla, Nórii. SelFan., MadHatter
2013. szeptember 23. 16:04 #6000
- törölt felhasználó -    
Idézet (,2013.09.21. 16:03~4379842)
Ezen a héten úgy voltam az életemmel, hogy teljesen a béka feneke alatt van: Kezdődött először is egy csúnya megfázással. Csütörtökig nem mentem. Persze ez így még nem is vészes sőt, talán jónak is hangzik 1-2 embernek. Csütörtökön, mikor mentem iskolába, a szokásos helyen, ahol találkozni szoktunk a barátnőmmel, nem volt ott. De persze nem feletkeztem meg arról, hogy beteg voltam, így szerda este írtam egy SMS-t a barátnőmnek, hogy másnap már megyek, így megkértem, hogy reggel majd várjon meg. Már az is furcsa volt számomra, hogy a héten nem is jött át, hogy megnézze mi van velem. Mikor bementem az iskolába természetesen a barátnőm más emberekkel beszélgetett. Amikor oda mentem hozzájuk az LB-m rám sem figyelt, még arra sem vette a bátorságot, hogy annyit mondjon: szia.
Az első órának szerencsére hamar vége lett, ám ez az első szünet volt számomra a pokol. Mikor mentem ki az udvarra, a barátnőm szó szerint közli velem, hogy nem akar többet a legjobb barátnőm lenni, és ott hagyott. Hirtelen azt hittem elsírom magamat. Nem is vitáztunk jó ideje és még nem is volt konfliktus közöttünk. Ez által, hogy ezt közölte velem egy csaj aki az ellenségem az iskolában lett hirtelen a legboldogabb. Ugyanis ő elsőtől kezdve arra megy, hogy szét válasszon minket. Azóta is amikor csak meglát, nem bírja ki, hogy ne szóljon be. Én ekkor vagy figyelmen kívül hagyom vagy kedves szavakkal viszonzom ezt. Természetesen ha a barátnőmnek valami baja van azóta is hozzám fordul. Ekkor gőzöm sincs mit tegyek. Segítsek neki vagy ne?

Nagyon sajnállak,hát nem tudom hogy segíts-e neki,én nem segítenék neki ott hagynám,de ezt lehet hogy ezt máshogy gondolod. blush.gif
540 oldal 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!