Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. október 01. 19:08
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 online |
Jelenleg azzal,hogy már vagy 1 órája írom a matek házit, és még mindig csak 2 oldal van meg a 4-ből. Nem értem a tanár miért ad ennyi házit,mert oké,hogy egy héten csak egy óránk van,de nem csak matekból kapunk házit... Nem mellesleg elvileg felelünk az eddigi anyagból - amin ott sem voltam - és bár ezt a részt még tudom,de akkor sincs semmi kedvem matematikát tanulni. A matek után pedig állhatok neki egy egyoldalas angol párbeszéd lefordításának plusz még tanulhatok is a témazáróra. A ami napról még annyit,hogy annak ellenére,hogy a tanár tök kedves utálom a tesit. Már megint izomlázam van...
2013. október 01. 20:19
Lassan már óra szintű lesznek az írásaim. Patthelyzetbe kerültem. Választhatok, hogy vagy kapok egy régi nokia telefont, amint anyu nem szeretne, vagy anyu kér szülinapjára (nem sokára lesz) egy új telefont, és én megkapom az Övét. És ezt én nem szeretném, mivel ha alapból nem szeretne akkor ne kérjen azt. Vagyis mindketten ragaszkodunk valamihez, és nekem kell választanom kb. h vagy én örülök, vagy Ő, de Ő azt állítja, h neki mindegy... Fogalmam sincs mi legyen
2013. október 01. 20:34
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Nem tudom, hogy olyanok minek járnak magassarkúba, akik egyáltalán nem tudnak benne járni. Egyik osztálytársnőm ilyen magassarkú bakancsba volt, amibe nem hogy nem tudott menni, mert ilyen tök furán lépkedett, de még a zoknija is totál kilátszott, mivel azt a cipőt nem úgy kell hordani, ahogy ő hordja. De hiába mondjuk meg neki, őt ez nem zavarja. Csak mindenki azon röhög, ahogy bénázik. Bár ez engem őszintén szólva nem zavar, saját magát égeti le. Mellesleg öltözködni is tud valahogy..
A Paula pudingos reklámnak más a szövege. Igen, számomra ez eget rengető probléma, mert nem tudom mivel idegesíteni anyámat.
A Paula pudingos reklámnak más a szövege. Igen, számomra ez eget rengető probléma, mert nem tudom mivel idegesíteni anyámat.
10 felhasználónak tetszik:
BenGergReg,
Beyla,
icarlyluv,
MadHatter,
JadeB,
CandUs,
Lil98,
ilus1996,
Nórii. SelFan.,
Bella99
2013. október 01. 21:01
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
1, A tegnapi és a mai tesi után annyira izomlázam van a combomban, a vádlimban, a hasamban, a fenekemben, a derekamban, a karjaimban (meg nagyjából mindenhol), hogy jelenleg számomra még egy poharat is szenvedés felemelni, hogy a gyaloglásról ne is beszéljek. Alig tudok leülni, aztán meg felkelni, olyan mértékben fáj mindenem. Pedig csak ötven gugolást csináltunk negyven felüléssel.
2, Ma összehasonlítottam pár osztálytársam füzetét az enyémmel, hogy véletlenül se hagyjak ki egy leckét sem. Azt hiszem, legalább hatszor olvastam el egy bekezdést, hogy rájöjjek a lényegre, mert annyi volt benne a banális helyesírási hiba. Olyan szavakat írtak, hogy "egésség", "álapot", "etyszer", "adig", "fojamat", "mektarcsák", "jelemzö" vagy például, hogy "othoni". Hát kifolytak a szemeim, esküszöm. Nem az, én is szoktam hibákat ejteni, valószínűleg nem is olyan ritkán, de azért amiket én láttam, valami tragédia. Olyan furcsa. Oké, értem én, hogy nehéz nyelv a magyar, de mivel az anyanyelvünk, jó lenne, ha ismernénk. Szerintem. Egyébként nem olyan nehéz helyesen írni, hogy ne lehetne megtanulni, csak többet kéne könyveket olvasni. Az meg manapság sajnos nem divat.
2, Ma összehasonlítottam pár osztálytársam füzetét az enyémmel, hogy véletlenül se hagyjak ki egy leckét sem. Azt hiszem, legalább hatszor olvastam el egy bekezdést, hogy rájöjjek a lényegre, mert annyi volt benne a banális helyesírási hiba. Olyan szavakat írtak, hogy "egésség", "álapot", "etyszer", "adig", "fojamat", "mektarcsák", "jelemzö" vagy például, hogy "othoni". Hát kifolytak a szemeim, esküszöm. Nem az, én is szoktam hibákat ejteni, valószínűleg nem is olyan ritkán, de azért amiket én láttam, valami tragédia. Olyan furcsa. Oké, értem én, hogy nehéz nyelv a magyar, de mivel az anyanyelvünk, jó lenne, ha ismernénk. Szerintem. Egyébként nem olyan nehéz helyesen írni, hogy ne lehetne megtanulni, csak többet kéne könyveket olvasni. Az meg manapság sajnos nem divat.
2013. október 02. 11:20
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Az orvosommal. Reggel nem tudtam elmenni a suliba, olyan pocsékul voltam a front miatt, úgyhogy elmentem a dokihoz (amúgy már tegnap se voltam jól a suliban). Megvizsgál, mondja, hogy akkor a héten már maradjak otthon, pihenjek, meg igyak sok teát, 2 perc múlva meg majd leordítja a fejemet, hogy már megint hiányzok. -.-" Akkor most mi van??
Jó mondjuk abban igaza volt, hogy szeptemberben elég sokat hiányoztam, de csak mert két hétig beteg voltam (ebből ő csak egyet igazolt, a másik hétre a másik dokitól kellett igazolást kérnem, mert ő nagysága szabadságon volt), aztán múlt hét kedden megint a fronttal gyűlt meg a bajom, utána pénteken másik dokinál voltam, szombaton meg be kellett volna menni a suliba, de az ofő azt mondta hogy arra a másfél órára ne menjek be, mert a beutazás oda-vissza legalább két óra, szóval felesleges. Erre mind volt igazolásom, és ebből a 13 napból 7 volt az, amiről ő is tudta, hogy hol vagyok, meg hogy miért kaptam. Azon kívül semmi, de leordítja érte a fejemet.
Jó mondjuk abban igaza volt, hogy szeptemberben elég sokat hiányoztam, de csak mert két hétig beteg voltam (ebből ő csak egyet igazolt, a másik hétre a másik dokitól kellett igazolást kérnem, mert ő nagysága szabadságon volt), aztán múlt hét kedden megint a fronttal gyűlt meg a bajom, utána pénteken másik dokinál voltam, szombaton meg be kellett volna menni a suliba, de az ofő azt mondta hogy arra a másfél órára ne menjek be, mert a beutazás oda-vissza legalább két óra, szóval felesleges. Erre mind volt igazolásom, és ebből a 13 napból 7 volt az, amiről ő is tudta, hogy hol vagyok, meg hogy miért kaptam. Azon kívül semmi, de leordítja érte a fejemet.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. október 02. 11:22
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Azzal, hogy továbbra sem adottak a megfelelő munkakörülmények és ráadásul egyre csak gyűlnek a feladatok. Én szívességből vállaltam be ezt, mert miért ne, de most már szó szerint mindenki mindennel az én nyakamra jár. Tegnap is hazavittem a munkát, 15:45-től kb. 18:15-ig még mindig a munkahelyi dolgokkal sz@r@kodt@m és nem nagyon haladtam előrébb.
2013. október 02. 11:36
Adok egy tippet: ne vállalj szívességből senkit. Vagy fölösleges, vagy az történik, ami veled.
A kérdésre válaszolva: az időjárással. Hiányzik a napfény, és olyan rossz kimenni ebben a hidegben
A kérdésre válaszolva: az időjárással. Hiányzik a napfény, és olyan rossz kimenni ebben a hidegben
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.02. 11:22)
Azzal, hogy továbbra sem adottak a megfelelő munkakörülmények és ráadásul egyre csak gyűlnek a feladatok. Én szívességből vállaltam be ezt, mert miért ne, de most már szó szerint mindenki mindennel az én nyakamra jár. Tegnap is hazavittem a munkát, 15:45-től kb. 18:15-ig még mindig a munkahelyi dolgokkal sz@r@kodt@m és nem nagyon haladtam előrébb.
Nórii. SelFan.
2013. október 02. 11:41
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Chelsy @ 2013.10.02. 11:36)
Adok egy tippet: ne vállalj szívességből senkit. Vagy fölösleges, vagy az történik, ami veled.
Jó, de rajtam kívül más nem nagyon ért ehhez... Nem tartozik a munkakörömbe, de bevállaltam, mert az a munka, amit én hivatalosan csinálok, nem vesz el annyi időt és energiát alapesetben. Szóval elvileg jó is lenne, mert nem unatkoznék. Így viszont mivel jelenleg a munkahelyen nem adottak a feltételek a feladatok elvégzéséhez, haza is kell vinnem a munkát. Az otthoni gépem viszont piszok lassú és megvan a maga baja... Plusz a kollégák - nem sértésből, de ez az igazság - alapvető informatikai tudással sem rendelkeznek, így még az általuk leadott anyagokat is nekem kell megfelelővé konvertálni, szerkeszteni, alakítani, stb. mielőtt tudok kezdeni velük valamit. Szívás, de ez van. Nagyon nyafogni emiatt meg nem akarok, mert egyrészről jobb a békesség, másrészről pedig a főnökség is tud róla, de nem nagyon tud tenni ellene.
Beyla
2013. október 02. 12:01
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Páran említeték már a szuperhatékony és betegközpontú magyar egészségügyet, ma én is átéltem milyen remek dolog is ez.
Egyszerű kis megfázással küzdök, nem is mennék vele dokihoz ha nem kellene az igazolás, simán kikúrálnám magam mentateával és pihenéssel. Időpontot kaptam 9 órára jólnevelten beültem a rendelőbe 8.50-re. Az idő csak úgy repül lázasan, fejfájósan, torokfájósan mire észbe kaptam már 11 is elmúlt. Gondoltam megkérdezem a folyamatosan ki be járkáló aszisztenst van-e esélyem még ma bejutni. Na erre olyan letolásban volt részem amit talán még a szüleimtől se kaptam soha. Mit képzelek én hogy ilyet kérdezek, várjam ki a sorom ahogy a többiek stb stb... Hát köszönöm szépen még talán elnézést is kellet volna kérnem amiért volt pofám betegen a közelébe menni a rendelőnek? Nem szoktam felhúzni magam olyasmin amiről nem tehetek de talán a nátha miatt szuperérzékeny vagyok mert még a könnyem is kicsordult kínomban, azért rohadt megalázó egy ilyet végighalgatni 10-20 ember előtt. Szerencsémre pár nénike a védelmemre kelt és leugatták helyettem a csajt. Végül bejutottam van, igazolás van recept de jól esett volna egy bocsánat kérés is...mondom szuperérzékeny lehetek, vagy extrém magasak az elvárásaim.
Egyszerű kis megfázással küzdök, nem is mennék vele dokihoz ha nem kellene az igazolás, simán kikúrálnám magam mentateával és pihenéssel. Időpontot kaptam 9 órára jólnevelten beültem a rendelőbe 8.50-re. Az idő csak úgy repül lázasan, fejfájósan, torokfájósan mire észbe kaptam már 11 is elmúlt. Gondoltam megkérdezem a folyamatosan ki be járkáló aszisztenst van-e esélyem még ma bejutni. Na erre olyan letolásban volt részem amit talán még a szüleimtől se kaptam soha. Mit képzelek én hogy ilyet kérdezek, várjam ki a sorom ahogy a többiek stb stb... Hát köszönöm szépen még talán elnézést is kellet volna kérnem amiért volt pofám betegen a közelébe menni a rendelőnek? Nem szoktam felhúzni magam olyasmin amiről nem tehetek de talán a nátha miatt szuperérzékeny vagyok mert még a könnyem is kicsordult kínomban, azért rohadt megalázó egy ilyet végighalgatni 10-20 ember előtt. Szerencsémre pár nénike a védelmemre kelt és leugatták helyettem a csajt. Végül bejutottam van, igazolás van recept de jól esett volna egy bocsánat kérés is...mondom szuperérzékeny lehetek, vagy extrém magasak az elvárásaim.
12 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Guitarist,
Kourtney74,
Lil98,
Nórii. SelFan.,
CandUs,
TarjaNightwish,
drfan,
MadHatter,
Beyla,
Genevieve,
Corby
2013. október 02. 12:13
Vissza kellett mennem az orvoshoz, mivel semmi javuló tendenciát nem mutatok, de nagy örömömre helyettesítés volt, és egy 75 éves, már rég nyugdíjas, semmihez nem értő nyanya vizsgált meg, de persze fingja nincs az egészségügyről, szóval a doktori címét a mai napig nem értem, mért kapta meg.. Beküldött a kórházba, ahol még egy tonna gyógyszert felírtak, méghozzá az asztmám is kijött! Jövünk hazafele kocsival a kórházból, anyu még megállt a boltban valamiért, és amig vártam rá a kocsiban, az okos fejemmel bekapcsoltam a rádiót. Először meg is örültem, mivel a Placebo Every You Every Me c. száma ment, aztán a Bon Jovi It's my life száma, és mindkettőt nagyon imádom ( ) de aztán leadták Katy Perry Roar-ját, én meg kiakartam kapcsolni a rádiót, de pont most kellett elromolnia a kikapcsoló gombnak, szóval hallgathattam még Májli' Szárjuszt, Dzsásztin Bíbört, meg egyéb szarságokat.. mivel sehogy sem tudtam kikapcsolni.. Anyu pedig a legnagyobb örömömre leállt beszélgetni valakivel, és nekem kerek 15 percig ilyen igénytelenségeket kellett hallgatnom ...
8 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Guitarist,
Kourtney74,
Nórii. SelFan.,
CandUs,
drfan,
MadHatter,
Beyla
2013. október 02. 15:23
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
úgy látom, nem én vagyok az egyetlen, aki ma ment vissza a betegségével. ismét megvizsgáltak, elmondtam, hogy milyen tünetek állnak még mindig fenn, aztán adtam volna oda az ellenőrzőm igazolásért. erre közölte velem a doki, hogy jajj, majd hétfőn visszajövök... aha, már múlthét csütörtökön is visszahívott mára, kicsit kezdem unni. lehet, hogy mások szörnyen élveznének másfél hét lógást, viszont nekem rohadtul nem hiányzik, hogy érettségi előtt lemaradjak a fakultációmról, valamint az sem előnyös, hogy már kilenc szakmai órámról hiányoztam.
2013. október 02. 16:53
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
Az angol tanárommal.. Ő tanítja idén a szóbelit, tavaly is második félévtől őt kaptuk.. Mivel idén érettségiznünk kell, mert Hoffmann Rózsika 478918x átírja a törvényeket, és mindig szarabb lesz.. Eddig úgy volt, hogy elég csak 13.-ban letenni a felsőfokú nyelvvizsgát.. De idén közölték, hogy vagy lerakjuk, vagy megszűnik a nyelvi előkészítő, ami az iskola végét jelentené egyben. Ezzel sem volt semmi gond, mert idén már előrehozottan szerettem volna. De hogy a drágalátos Tanár Úr, úgy készít fel minket, hogy minden egyes óra úgy megy el, hogy csoportokba rendeződjünk, és pofázzunk angolul egy megadott témában. Vagyunk 20-an, amiből kb ha ötünknek fog sikerülni letenni a nyelvvizsgát, és 15 nyökögős "What drinks" tipusú emberkék meg az egészet elpoénkodják, ergó esélyünk nincs rendesen felkészülni.. De az írásbelis tanárnőnk indokoltan nem tanít rendesen, ő úgy érzi nem kap elég pénzt, mi meg keressünk magunknak gazdag pasit.. Kérdezem én, milyen alapon várnak így el bármiféle érettségit, és nyelvizsgát? Már eléggé tele van ezzel a nemlétező tököm. ÉS hát persze szokás szerint az ikertesóm, aki megint csak arra játszik hogy megvakarjam a bokáját a torkán keresztül. Ez ma kib*szottul nem az én napom..
8 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Nórii. SelFan.,
JadeB,
Ms. Shorty,
drfan,
MadHatter,
Beyla,
Genevieve
2013. október 02. 16:55
BenGergRegHaminé.♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 1313 Csatolások: 0 Azonosító: 211694 offline |
A facebookal nem látom ki vannak fent csak néha utána újra elmegy és megint és megint.Mindenkinek akinek írni akarok hirtelen azt jelzi ki hogy nem elérhető.
Kérem valaki segítsen mert mindjárt megbolondulok.
Kérem valaki segítsen mert mindjárt megbolondulok.
2013. október 02. 17:49
•Elegem van az iskolából.
•Elegem van a tanárokból.
•Elegem van a kivételezésből.
Ma annyira kiverték nálam a biztosítékot hogy konkrétan a kulturált beszédstílusom pár másodperc alatt köddévált és abban a percben, ott történelem órán nekiestem volna a drága osztálytársamnak aki nem veszi észre hogy az osztály 98%-a már irtózik a viselkedésétől. A lenéző stílusa miközben másokkal beszél, az hogy nincs önértékelése és ő a világ közepe a legtökéletesebb személy akit csak látott a világ és csak ő lehet méltó egy ember barátságára. Ez a kedves személy akit itt jellemeztem (nem túlotzam és nem is színeztem ki semmit) az osztályfőnök rokona. Ezért is érdemel külön bánásmódot, neki szabad magassarkúban járni, r*banc egyenruhát felvenni és szintén utcaszélihez illő sminket felrakni az arcára. Plusz közbeszólhat az órán egy nem éppenséggel odaillő megnyilvánulást amiben szitok is bőven található, és a tanár csak annyit mond hogy ilyet többet ne, bezzeg ha más a véleményét kulturáltan kinyilvánítja egyből leszidás beírás. És nem csak velünk ilyen de még a pedagógusokkal akiket nem bír azokkal is. Egy példa: turkál nagyban a tanár szekrényben gondtalanul ezt a tanár észreveszi szól neki. A csajnak ez nem tetszett és még ő volt felháborodva hogy hogy mer így beszélni vele egy tanár. Később persze már a tanár becézgette , holott egy vagy két nappal előtte még a tanárt alázta porig.
Ami viszont ma történt hogy prezentációt adjuk elő, éppen olvas az egyik csaj akivel még reggel veszett össze. Ez a drága kivételezett hangosan leszólja azt ahogyan a lány olvasott mire visszaszólt neki erre mégjobban lealázta őt. A tanár meg nemhogy szólt volna hogy ilyet azért nem csinálhat órán hanem egyből elkezdte fejtegetni hogy biztosan nem ő kezdte, meg hogy egy veszekedéshez két ember kell. (ez igaz is csak hogy aki olvasott tényleg nem csinált semmit az ég világon csak annyit h nem akart valakit kibeszélni a háta mögött ahogyan a kivételezett kérte)
Meg már abba is beleuntam hogy nyugodtan hívhat ENGEM rohadéknak meg rabszolgának büntetlenül..
Ma annyira kiverték nálam a biztosítékot hogy konkrétan a kulturált beszédstílusom pár másodperc alatt köddévált és abban a percben, ott történelem órán nekiestem volna a drága osztálytársamnak aki nem veszi észre hogy az osztály 98%-a már irtózik a viselkedésétől. A lenéző stílusa miközben másokkal beszél, az hogy nincs önértékelése és ő a világ közepe a legtökéletesebb személy akit csak látott a világ és csak ő lehet méltó egy ember barátságára. Ez a kedves személy akit itt jellemeztem (nem túlotzam és nem is színeztem ki semmit) az osztályfőnök rokona. Ezért is érdemel külön bánásmódot, neki szabad magassarkúban járni, r*banc egyenruhát felvenni és szintén utcaszélihez illő sminket felrakni az arcára. Plusz közbeszólhat az órán egy nem éppenséggel odaillő megnyilvánulást amiben szitok is bőven található, és a tanár csak annyit mond hogy ilyet többet ne, bezzeg ha más a véleményét kulturáltan kinyilvánítja egyből leszidás beírás. És nem csak velünk ilyen de még a pedagógusokkal akiket nem bír azokkal is. Egy példa: turkál nagyban a tanár szekrényben gondtalanul ezt a tanár észreveszi szól neki. A csajnak ez nem tetszett és még ő volt felháborodva hogy hogy mer így beszélni vele egy tanár. Később persze már a tanár becézgette , holott egy vagy két nappal előtte még a tanárt alázta porig.
Ami viszont ma történt hogy prezentációt adjuk elő, éppen olvas az egyik csaj akivel még reggel veszett össze. Ez a drága kivételezett hangosan leszólja azt ahogyan a lány olvasott mire visszaszólt neki erre mégjobban lealázta őt. A tanár meg nemhogy szólt volna hogy ilyet azért nem csinálhat órán hanem egyből elkezdte fejtegetni hogy biztosan nem ő kezdte, meg hogy egy veszekedéshez két ember kell. (ez igaz is csak hogy aki olvasott tényleg nem csinált semmit az ég világon csak annyit h nem akart valakit kibeszélni a háta mögött ahogyan a kivételezett kérte)
Meg már abba is beleuntam hogy nyugodtan hívhat ENGEM rohadéknak meg rabszolgának büntetlenül..
16 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
Lil98,
BenGergReg,
itsjustme,
Reija,
JadeB,
Ms. Shorty,
Vampiregirl1,
Bella99,
drfan,
MadHatter,
Beyla,
Metálgirl,
Skylar,
Sztár Mániás,
Genevieve
2013. október 02. 19:52
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Igazából a történelemmel és az azt tanító tanárhölgyeménnyel - 70 éves! Általános iskolából még úgy távoztam gimibe lépve, hogy a történelem a világ legszebb és legjobb tantárgya, most viszont úgy érzem magam, hogy csak ne a történelem, csak azt ne.Először is, az órarendemben pont úgy van elosztva, hogy hétfő, kedd és szerda - ahol ráadásul első kettőbe töri van, tehát duplázunk. Ezzel még nem is lenne gáz, ha nem felelne, minden órán legalább két ember És igazából azt bírom, hogy elmegy a feleléssel 20 perc és a maradék 25 percben meg nem érünk az anyag végére és rajtunk csattan az ostor, hogy velünk nem lehet a haladni. A másik pedig, hogy mi zajlik felelésen, szerintem ilyet még senki nem fogott úgy általánosságban. Körülbelül szarba tipor, számára egy senki vagy, akin előszeretettel át lehet gázolni, nem adja meg a tiszteletet, de elvárja, hogy te megadd. Kérdem én szépen, azért ez már milyen dolog? Most miért kell eltaposni minket, diákokat, mint egy csótányt, miközben nem dumálunk, figyelünk? Attól mert félelmet kelt bennünk - mert azt kelt! - attól nem fogom jobban megtanulni a történelmet szerintem. Meg ami nem tetszett ma a tegnap bejelentett témazáró, amit egy délután alatt kellett megtanulnom, már ez is az a kategória, hogy elvileg nem lenne köteles egy héttel a témazárót bejelentenie? Na mindegy, első két feladat topográfia, és csak néztem wtf tekintettel, hogy ez most mi? értem én, hogy ő a történelem mellett anno még földrajzot is tanított, de emiatt rögeszméjévé vált, hogy mindent tudni kell helyileg és én ezt nem értem. Érettségin, minden ott lesz a térképen akkor mi az anyámnak kell megtanulnom és még ebbe is időt fektetnem? Persze jó hogy az ilyen Fekete-tenger meg hasonlókat tudjam, hogy hol van, de valaha érdekeltségem lesz, hogy tudjam hol van Amiens vagy Przemysl? Meg ami nagyon bánt, hogy nekünk kenni vágni kell az évszámot erre ő meg össze-vissza keveri. Az első, hogy leírtuk a kormányokat a Tanácsköztársaság bukása után, erre neten utánanéztem és fullra össze-vissza diktálta. Valami olyasmit íratott le, hogy Peidl után rögtön Huszár jött, erre volt ott valami Freidrich is és azon a dátumon, amit mi Huszárra írtunk. Meg hogy a koalíciós kormány novemberbe került hatalomra (1919) de a Simonyi-Semadam kormány is 1919 márc-1920.júl. és néztem... egyszerre két kormány hogy lehetett hatalmon? Erre megnéztem neten - mert persze neki csak az kell, ami nincs benne a könyvbe, vagy az egyik forrás érinti érintőlegesen - és nézem fullra 1920 márciusában volt hatalmon... De ha én ne adja isten elrontom, akkor máris én vagyok a buta és hülye vagyok.. És már tökre elegem van, hogy a témazárói mind ilyen brutálisak, azért szerintem 8 feladatból 5 feladat kifejtősnek, eléggé durva... Szerencsére mondjuk mindenhez írtam egy keveset, aztán csak elfogadja...
13 felhasználónak tetszik:
drfan,
MadHatter,
Vampiregirl1,
Lil98,
JadeB,
Beyla,
Reija,
Ms. Shorty,
Sally Sparrow,
Sztár Mániás,
Genevieve,
Nórii. SelFan.,
minibogárka
2013. október 02. 19:53
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
Idézet (Reija @ 2013.10.02. 12:01)
Páran említeték már a szuperhatékony és betegközpontú magyar egészségügyet, ma én is átéltem milyen remek dolog is ez.
Pontosan ugyanigy jártam énis ma,rászántam magam,hogy végre valahára elmegyek az orvoshoz mivel a suliba kell az igazolás,erre odaérek és hát persze,hogy nem az a doktornő dolgozott akihez én járok és még én lettem lekapva,hogy mért nem telefonáltam,hát igen mega jóédes nemondjam amikor megszoktam,hogy mindig az én váltásomban dolgozik a doki és ezen az utóbbi időben változtattak de honnan tudjam én most azt hiszen tavaly óta mégcsak náthás semvoltam mostmeg... hülye meg nemvagyok a semmiért orvoshoz járni ha semmi bajom,és még engemkapnak le szószerint rámparancsoltak,hogyha legközelebb beteg leszek akkor telefonáljak és kérdezzem meg mikor dolgozik a doktornő, hogyne jobb dolgom is van elhihetik demár torkig vagyok ezzel a megfázással de semmipánik a doki elválalt ráadásul a hétre kiis irt ráadásul megtiltotta,hogy holnap elmenjek arra a drogos izére Szabadkára amire elvileg kötelező menni deén orvosi utasitásra otthon nyomom az ágyat...
2013. október 02. 19:55
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Idézet (Supremacy @ 2013.10.02. 17:49)
•Elegem van az iskolából.
Igen, ez szerintem minden "normális" osztályban lejátszódik. (Előre megjegyzem: ált. isk. 7-ben) Nálunk pl. van egy csaj, aki félig rózsaszín hajjal jár suliba már egy éve (6. óta) és nincs olyan nap, hogy meg lenne fésülködve. Mindig oldalra vagy felfelé áll a haja, mint egy szénakazal. Ezenkívül ne feledjük az 5 kiló vakolatot valamint a 20 centis magassarkút.
Volt egy régi osztálytársunk, mindig nagyon jóban voltak (persze a régi osztálytársunk még jobb volt, hordták a piát a 6.-os fiúknak), és most, hogy ő elment, már panaszkodik, hogy milyen kis csicska volt, hogy folyton kibeszélte őket, meg semmit sem lehetett rá bízni... Persze ilyenkor könnyű dumálni róla, amikor már elköltözött...
Szóval, ez a csaj, folyamatosan: vagy dumál, vagy énekel (minősíthetetlen hangon, bezzeg mondja hogy milyen jó, jelentkezik a megasztárba... stb) vagy rázza a s**gét. Mélyen kivágott pólókban jár, vagy ha nem, akkor magáraaggat egy halászhálót vagy mittudoménmit.
Bár ő nem egy túl rossz tanuló, de már dicsekszik hogy ő szerzett 1 hónap alatt 9 ötöst. Az pedig fizikai képtelenség, mert még csak 6 tárgyból írtunk, de ő állítja.
Gebevézna, de kövérnek látja magát, és fogyókúrázna. Hogy csesződött el így a mai generáció?! Inkább élnék a hidegháború idején vagy a kommunizmusban de itt nem...
Anyways: #yolo -.-
Nórii. SelFan.
2013. október 02. 20:03
Az idióta kommentelőkkel és a felettébb elmés hozzászólásaikkal... Hiába jelenik meg egy értelmes, normális cikk ami nem a Disney sztárokról meg az aktuális botrányhősökről szól, ha egyszerűen hülyeségeket firkantanak alájuk... Elveszti az értelmét az egész. Értem (nem), hogy a titulusra ácsingóznak sokan, de akkor miért nem lehet valamelyik szóláncos topikban elütni az időt? Okosabbnak látszunk attól, hogy "nem ismerem, nem tudom ki ez" szintű hozzászólásokkal tarkítjuk a fórumot? Nem hiszem... A másik meg az, hogy a nemlétező, topik címében szereplő testrészem is tele van az iskolával, a tanulással, stb. Az ebédlőben kénytelenek voltunk egy ötödikes osztály mellé leülni a helyhiány miatt, erre olyanokat szólogattak be nekünk, hogy csak pislogtam... Nekünk eszünk ágában sem volt "régen" a nagyokat ilyen jelzőkkel illetni, mint amiket ők mondtak ránk... Amúgy totálisan túlhajszolnak minket, a kémia dogám meg kettes lett úgy is, hogy egy olyan módszerhez folyamodtam, amit normál esetben nem nagyon használok, mert általában tanulok... Tudom, hogy ezt magamnak köszönhetem, de na, egyszerűen nem tudtam megjegyezni az anyagot. A futárszolgálatból is elegem van, amikor nyomatékosan megkérem őket, hogy három után hozzák a rendelt terméket (jelen esetben az acélbetétesemet), mégis kihozzák fél kettőkor, amikor én még javában matekon ásítoztam... Ezek mellé pedig társul a megfázásom is.
11 felhasználónak tetszik:
BenGergReg,
itsjustme,
Lil98,
JadeB,
MadHatter,
Beyla,
Reija,
Sally Sparrow,
Sztár Mániás,
Genevieve,
Nórii. SelFan.
2013. október 02. 20:48
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Náthás voltam/vagyok, ami "szerencsésen" rá is ment a fülemre. Most kezd kitisztulni, és valami folyadék jön ki belőle, ráadásul még fáj is. Régebben már megjártam elég rendesen a fülemmel, be volt gyulladva, én meg piszkáltam, és másfél hétig jártam a legnagyobb kánikulában a fül-orr-gégészetre, csíkozásra. Nagyon remélem, hogy pár nap múlva elmúlik, mert anya mondta, hogyha nem javul a helyzet, akkor elvisz a dokihoz. Anyunak is egyébként ez volt a baja, de neki 4 nap alatt el is múlt. Tiszta ideg vagyok emiatt, és csak még jobban fáj, mert mindig a fülemre gondolok. :|
Reggel kézitáskát vittem, mert csak 5 órám volt, és abba el is tudtam pakolni minden cuccom. Válltáskaként akartam hordani, de mikor felvettem, valami kiállt a csatjánál, és sikeresen végighúztam az ujjamon, de úgy, hogy még vérzett is. Ezért a karomon kellett vinnem (blaaah), mert különben lekéstem volna a buszom.. Okos fejemmel még a könyvtárba is a legvastagabb könyveket vettem ki, így majdnem leszakadt a karom. Lehet, hogy rakok rá valamit, mert nagyon fáj. Annyira h#lye vagyok, hogy ááá..
Reggel kézitáskát vittem, mert csak 5 órám volt, és abba el is tudtam pakolni minden cuccom. Válltáskaként akartam hordani, de mikor felvettem, valami kiállt a csatjánál, és sikeresen végighúztam az ujjamon, de úgy, hogy még vérzett is. Ezért a karomon kellett vinnem (blaaah), mert különben lekéstem volna a buszom.. Okos fejemmel még a könyvtárba is a legvastagabb könyveket vettem ki, így majdnem leszakadt a karom. Lehet, hogy rakok rá valamit, mert nagyon fáj. Annyira h#lye vagyok, hogy ááá..
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.