Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 13. 15:13 #6681
kicsikoki
kicsikoki
dragon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Kikaptuk a fizika témazárót, ami karó lett, de tudtam előre, ugyan is semmit nem értettem az anyagból. Igazából, kettesnél jobbra soha nem számítok, mert tudom magamról, hgy fizika és kémia terén ennél többet nem tudok nyújtani. Fizikából, és kémiából is eddig kapa a tz., ami igazából nagyon is gáz, mert eddig soha nem buktam, és nem is most szeretném elkezdeni. És itt jön a képbe a szeretett kémia-fizika tanár, aki homoszexuális. Ezzel nincs is bajom, egyáltalán nem vagyok ilyen téren finnyás, meg nem is nézem le az embereket ezért, de már kbaszttul elegem van, hogy bezzeg ha a fiúk bármit csinálnak, az el van nézve, meg júj de milyen vicces. De ha a mellettem lévővel összenézünk, és mosolygunk, akkor mi libák, meg cicuskák vagyok, és "tudós professzorok". Nem szokott érdekelni, és nem is érdekel mások véleménye, de megalázni egy egész osztály előtt, szerintem nincs a tanmenetben. Még ha igaz is lenne, de pont én vagyok az az ember, aki kilóg a sorból a lányoknál, mert metált hallgatok, általában fekete ruhát viselek, és nem sminkelek, szóval nem tudom hogy is jött ez neki.
Aztán itt van megint, hogy tele van az oldal májliszájrusszal MEGINT. Ha nem a hugocskája nyír a hajába, aki igazából milyen sztár is?!, akkor májlika mutogatja magát, vagy füvezik. De ha egy normális együttesről írok, hogy az új albumuk mikor jelenik meg, milyen lesz, és kikkel duetteznek, akkor az törölve van. Már nincs kedvem feljárni, mert úgy is minden csak ezekről a tehetségtelen ribikről szól.. dry.gif
7 felhasználónak tetszik: Midnight Memories, JadeB, Beyla, Lil98, MadHatter, TarjaNightwish, Sophia E. Bay
2013. november 13. 15:52 #6682
- törölt felhasználó -    
Idézet (kicsikoki @ 2013.11.13. 15:13)
Kikaptuk a fizika témazárót, ami karó lett, de tudtam előre, ugyan is semmit nem értettem az anyagból. Igazából, kettesnél jobbra soha nem számítok, mert  tudom magamról, hgy fizika és kémia terén ennél többet nem tudok nyújtani. Fizikából, és kémiából is eddig kapa a tz., ami igazából nagyon is gáz, mert eddig soha nem buktam, és nem is most szeretném elkezdeni. És itt jön a képbe a szeretett kémia-fizika tanár, aki homoszexuális. Ezzel nincs is bajom, egyáltalán nem vagyok ilyen téren finnyás, meg nem is nézem le az embereket ezért, de már kbaszttul elegem van, hogy bezzeg ha a fiúk bármit csinálnak, az el van nézve, meg júj de milyen vicces. De ha a mellettem lévővel összenézünk, és mosolygunk, akkor mi libák, meg cicuskák vagyok, és "tudós professzorok". Nem szokott érdekelni, és nem is érdekel mások véleménye, de megalázni egy egész osztály előtt, szerintem nincs a tanmenetben. Még ha igaz is lenne, de pont én vagyok az az ember, aki kilóg a sorból a lányoknál, mert metált hallgatok, általában fekete ruhát viselek, és nem sminkelek, szóval nem tudom hogy is jött ez neki. 
Aztán itt van megint, hogy tele van az oldal májliszájrusszal MEGINT. Ha nem a hugocskája nyír a hajába, aki igazából milyen sztár is?!, akkor májlika mutogatja magát, vagy füvezik. De ha egy normális együttesről írok, hogy az új albumuk mikor jelenik meg, milyen lesz, és kikkel duetteznek, akkor az törölve van. Már nincs kedvem feljárni, mert úgy is minden csak ezekről a tehetségtelen ribikről szól..  dry.gif

Ha már itt tartunk, mi is kikaptuk ma a kémia dolgozatokat, csak éppen nem tz-k voltak. Hat egyes lett, jó pár kettes, és alig egy-két hármas, négyes vagy ötös. Az enyém közepes lett, amin annyira nem is lepődtem meg, mert tudtam, hogy nem remekeltem, köszönhetően annak, hogy paráztam és későn kezdtem el, ezáltal be sem tudtam fejezni. Az itt a gond, hogy hiába magolok be akármit, ha nem tanítja meg, és a dogában pedig tök mást kérdez... És akkor pénteken hatodik órában tz-t írat, nagyszerű.

A "hatalmas" problémám jelenleg az lenne, hogy az osztályfőnökünk kórházban van. Nem is ez a lényeg, csak ugye értelemszerűen az ő óráin más helyettesít, rendszerint lemegyünk a közösségibe filmet nézni, vagy leengednek minket az udvarra, bár ez mostanában ritkább az időjárás miatt. Az ezzel a gond, hogy soha nem szólnak, hogy most akkor meg lesz -e tartva a föci/biosz (pl. hétfőn, amikor utolsó óránk lenne a földrajz) ezért állandóan járkálnunk kell, egyszer azt mondják, hazamehetünk, aztán ha végül benyögik, hogy akkor most még is meg lesz tartva az óra, akkor mi vagyunk a felelőtlenek meg a nemtörődömök, amiért az ő felügyeletük alatt elmentünk ebédelni vagy éppen hazaindultunk... Baromira elegünk van belőle, hogy szidva vagyunk 0-24, ha bemegyünk órára, akkor azt halljuk, hogy ilyenek meg olyanok vagyunk... Természetesen nem alaptalanul, de egy idő után kezd baromi unalmas lenni az egész. Mondjuk nem vagyok szent én sem, de azt is nagyon unjuk egypáran, hogy sorozatosan amiatt írunk sz*r dolgozatokat, mert nem lehet tanítani az osztályunkban.
5 felhasználónak tetszik: JadeB, Beyla, Lil98, Midnight Memories, MadHatter
2013. november 13. 15:55 #6683
- törölt felhasználó -    
a sok féltékeny hateremmel
2013. november 13. 16:01 #6684
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Az elvakult rajongókkal és azokkal, akik büszkék arra, mennyire tudatlanok. (És még az anyanyelvükön sem tudnak helyesen írni...)
8 felhasználónak tetszik: clydesdale, Beyla, Lil98, Midnight Memories, MadHatter, CandUs, Sally Sparrow, Sophia E. Bay
2013. november 13. 16:02 #6685
- törölt felhasználó -    
Abból, hogy hetek óta nem volt szabad hétvégém. Minden áldott héten van valami sz*ros rendezvény, ami nélkülem nem lehetne.. Ráadásul már meglesz lassan a évközi letöltendő óraszámom, még másnak 1 árva rendezvény órája sincsen, vagy épp, hogy alig van valamennyi.. Persze ez jelent valamit, hogy rám jobban lehet számitani és talán jobb munkaerő vagyok a szakoktatók szerint(?), de bosszantó, mikor meglátom a csoportban, hogy újabb rendezvény, és az én nevem ott van.. Na mindegy. Már csak abban reménykedek, hogy a jövő hétvégém szabad lesz, mert november utolsó hetében ismét lesz kitelepülés ahonnan én nem hiányozhatok.. dry.gif ..és ez ma derült ki. Hurrá.
8 felhasználónak tetszik: Beyla, Lil98, Midnight Memories, JadeB, MadHatter, Genevieve, CandUs, Sophia E. Bay
2013. november 13. 16:32 #6686
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Ma csak az utazással. Reggel a busz nem állt meg annál a leszállónál, ahol le kéne, meg leszoktam szállni. Pár utas társam eléggé felháborodott (jogosan!!), hogy nem állt meg, erre a sofőr ilyet szól, hogy nem volt jelzés. unsure.gif
A nénikémet nem volt jelzés! Én még föl se álltam, mikor hallottam a jelzőt, és láttam, hogy világít a "stop" jelzés, ráadásul az utasok nagy része ott szokott leszállni, ahol én, éppen ezért a buszon levőknek legalább a fele, ha nem több felállt. Még ráadásnak én ott ültem legelöl, és az első ajtóhoz álltam, mivel az közelebb volt, még rám is nézett fél szemmel amikor felálltam.
Mindezek ellenére egy megállóval arébb kellett leszálnom (a többiekkel együtt). Ami végül is nekem személyszerint nem akkora katasztrófa, mert nincs túl messze, meg bőven van időm beérni a suliba, de akkor is!
Isstenem!!! omg.gif
Most hazafele meg a vonaton akasztottak ki. Magas, roma, kb. középkorú nő (mielőtt leszálltunk és vártunk arra hogy a vonat beérjen az állomásra és megálljon) ahelyett, hogy az akkora helyen állt volna, ahol vagy 5-6 ember simán elfér: hol majd a nyakamba mászott, hol majd agyon taposott, hol a szemüvegemet verte le kishíján, hol meg majdnem hogy orrba vágott a könyökével miközben dumált . reklamalo.gif
2013. november 13. 16:48 #6687
- törölt felhasználó -    
vele : http://starity.hu/profil/215231-nagy-pawa/uzenetek/
8 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Shawool Lilla, clydesdale, icarlyluv, Beyla, Midnight Memories, MadHatter, CandUs
2013. november 13. 17:22 #6688
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.13. 17:02)
Megérkezett a legújabb troll. Süt róla a magas IQ. 
A témához szólva: Folyton éhes vagyok, hiába eszek.

Sokáig tartott rájönni. rolleyes.gif Eleve az ilyennel le se kéne állni veszekedni, sokszor komolyan azt érzem hogy a trollok értelmesebbek mint azok akik támadják őket, mivel a trollok tudatosan bosszantják az embereket viszont akik válaszolnak a hatalmas baromságaikra azok szimplán csak kötekedni szeretnének vagy feltűnési viszketegségük van.
7 felhasználónak tetszik: Beyla, Midnight Memories, JadeB, ZomBitch, MadHatter, Genevieve, CandUs
2013. november 13. 17:45 #6689
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supremacy @ 2013.11.13. 17:22)
Sokáig tartott rájönni. rolleyes.gif Eleve az ilyennel le se kéne állni veszekedni, sokszor komolyan azt érzem hogy a trollok értelmesebbek mint azok akik támadják őket, mivel a trollok tudatosan bosszantják az embereket viszont akik válaszolnak a hatalmas baromságaikra azok szimplán csak kötekedni szeretnének vagy feltűnési viszketegségük van.

Bizony. Ha mindenki lesajnálja , akkor is elfog pattogtatni néhány petárdát , de ha látja , hogy nincs meg a "munkájának" a gyümölcse akkor elmegy máshová. Velem például egyszer sem állt le veszekedni , mert én nem kommentelek neki , nálam nem éri el a célját. Probléma akkor lehet , hogyha vannak marhák akik válaszolnak neki.
8 felhasználónak tetszik: Beyla, Lil98, Midnight Memories, JadeB, ZomBitch, MadHatter, Genevieve, CandUs
2013. november 13. 18:15 #6690
- törölt felhasználó -    
R#hadtul egyedül vagyok, egy barátom sincsen, pedig én általában egy nyitott és közvetlen ember vagyok, szeretek is ismerkedni, de amióta itt vagyok ebben a suliban (szeptember óta) mintha a poklok poklát járnám. Annyira, de annyira idegesítenek a diákok, annyira utálom őket, hogy az valami hihetetlen. Az egész társaság állandóan lesajnálja a másikat, hogy éppen milyen ruhába jár vagy milyen gáz telefonja van, vagy például nem tudja megcsinálni az egyik tesi feladatot rögtön kinevetik és piszkálják, nekem pedig k#rvára elegem van ebből. Őszintén, mégis mitől többek ők, mint bárki más?! blink.gif Mindenki arról beszélget, hogy milyen új cuccot kaptak a hétvégén, mennyit csajoznak (?), de még a másik van azért lecseszve, mert nem akarja megcsinálni azt, amit a többiek kérnek. Olyan szinten nagyképűek és bunkók, esküszöm, legszívesebben mindegyiket egytől egyig felpofoznám. Tegnap voltam a nyílt napon abban a suliban, ahová szeretnék menni, és ez csak rátett még egy lapáttal arra, hogy mennyire elakarok szabadulni innen. Undorító ez az egész. Minden nap úgy kelek fel, hogy nyugi Vancsi, ez a nap is el fog telni és a végén azt veszed észre, hogy év vége van éa végre elmész innen, de áh..
11 felhasználónak tetszik: Lil98, Midnight Memories, icarlyluv, JadeB, Beyla, patrícia4, MadHatter, Genevieve, CandUs, Sophia E. Bay, Kittisz
2013. november 13. 18:41 #6691
- törölt felhasználó -    
Azokkal, akik képtelen elfogadni, ha valaki mást szeret/más a kedvence, nem pedig azok a tinielőadók, akikkel mostanában tele a média. Például a Queen egyik dala alatt ezt olvastam:

"Did you guys know that there is a MUCH better song called Somebody To Love out today? It's by Justin Bieber, the most talented young artist today, an inspiration to everybody. He is talented because he uses today's advanced technology to make his music, and this makes the music much better to listen to. Also, he is much hotter and more charismatic than Freddie Mercury and his ugly pedo mustache. Come on, people, you only live once, listen to JUSTIN BIEBER and his awesome version of this song.

Ezeken behalok, de komolyan... mellow.gif
14 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Midnight Memories, icarlyluv, JadeB, Beyla, Vampiregirl1, Lil98, ZomBitch, MadHatter, Sally Sparrow, Sophia E. Bay, Kittisz, Annie Horvath, Pöttömke
2013. november 13. 18:43 #6692
ivett02
ivett02
visszatérő vendég

StátuszMy dreams have no limits ~
Hozzászólás: 144
Csatolások: 3
Azonosító: 210962
A rohadt fizika tanulástól van már ki a 'tököm' FUCK FIZIKA :SS
2 felhasználónak tetszik: Midnight Memories, JadeB
2013. november 13. 18:44 #6693
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (haylee @ 2013.11.13. 18:41)
Azokkal, akik képtelen elfogadni, ha valaki mást szeret/más a kedvence, nem pedig azok a tinielőadók, akikkel mostanában tele a média. Például a Queen egyik dala alatt ezt olvastam: 
"Did you guys know that there is a MUCH better song called Somebody To Love out today? It's by Justin Bieber, the most talented young artist today, an inspiration to everybody. He is talented because he uses today's advanced technology to make his music, and this makes the music much better to listen to. Also, he is much hotter and more charismatic than Freddie Mercury and his ugly pedo mustache. Come on, people, you only live once, listen to JUSTIN BIEBER and his awesome version of this song.
Ezeken behalok, de komolyan...  mellow.gif

Hadd idézzem a klasszikust: I don't want to live on this planet anymore.
8 felhasználónak tetszik: Midnight Memories, Beyla, Vampiregirl1, Lil98, MadHatter, Sally Sparrow, Sophia E. Bay, Pöttömke
2013. november 13. 18:51 #6694
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1972
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Rohadt fáradt vagyok már a 0. órák miatt késik is a tanárnő.. No meg beszélget másik tanárnővel..

Akkor MIÉRT KELL MENNEM ERRE A MEMORIA FEJLESZTŐS SZ*RSÁGRA? reklamalo.gif

és hát miért menjek el rá? 110.gif
2013. november 13. 20:21 #6695
- törölt felhasználó -    
Naponta minimum két cikk jelenik meg Miley Cyrusról, de egy ""noname"" A7X cikket törölni kell, hiszen a kutyát sem érdekli. Igazából már nem is tud meglepni vagy felidegesíteni a dolog, mert annyira hozzászoktam, hogy minden csak a celebek körül forog... glare.gif

Ó, a másik meg, hogy kémiából mindig négyes voltam, most úgy néz ki, hogy meg fogok bukni félévkor. A tanárunk órán nem tanít, hanem az életéről meg a feleségéről beszél, aztán kéthavonta írat egy dolgozatot számolásból, amit úgy mond el, hogy senki nem érti. Az osztályból két ember kivételével mindenki kettesre (vagy az alatt) áll, és nem tudjuk, mit kéne tennünk. Emellett osztja a csapatot, mindenkit lehülyéz, és trágárkodik.
A szüleim megértik a helyzetet, aminek örülök, hiszen mindenből jó jegyeim vannak, csak kémiából nem, így ők is belátták, hogy nem az én hibám, hiszen mindent megteszek. Naponta 1,5 órát tanulom, de direkt olyan kérdéseket tett fel a mai dolgozatban is, amire senki nem tudott mit írni, a legjobb jegy hármas lett.
Szégyen lenne megbukni egy ötosztályos gimnáziumban, úgy, hogy kémiából elvileg én jó vagyok.
Annyit stresszelek, hogy kihullik a hajam lassan, nincs semmire időm, fáradok, mint egy harmincéves dolgozó családanya. Nem tudom, mit tehetnék.
9 felhasználónak tetszik: MadHatter, Jolie_77, Genevieve, JadeB, AmyVie, CandUs, Beyla, Midnight Memories, icarlyluv
2013. november 13. 20:48 #6696
- törölt felhasználó -    
Ma egy "roppant okos" ellenőrnek sikerült felhúznia az agyamat... dry.gif
Mentem hazafelé a buszon és felszállt két ellenőr. Mutatom nekik a bérletem, nézi, nézi, azt mondja, ennek a matricája lejárt. Aztán elkezdi nekem magyarázni, hogy ez mit is jelent, én meg csak bólogatok, mint aki értené. Aztán ugye fölvette az adataimat, meg elvette a bérletem. Még az volt a szerencse, hogy pont akkor kellett leszállnom és nem kellett gyalogolnom... Aztán miután elrendeztem az itthoni teendőimet, elindultam elintézni ezt a dolgot (egy kib*szott jegy 360 ft... és nekem négy kellett). Aztán 1440 forinttal szegényebben, végre megérkeztem az irodába, ahol át kell venni a bérletet meg kifizetni a büntetést. És ott derült ki, hogy semmi baja nem volt semmilyen matricának, csak a drága jó ellenőr, aki még új volt, látszólag még a szabályokat sem ismeri.. És most ezért kellett FELESLEGESEN kiadnom 1440 forintot buszjegyre, ami kb. három napi ebédem lett volna, plusz átutaznom az egész várost (jó, mondjuk most maradt két felesleges jegy, mert hazafelé már visszakaptam a bérletem). Mondjuk ezek után az ellenőr nem győzött bocsánatot kérni, de szerintem ez a minimum. Legszívesebben a jegyek árát is elkértem volna, ha már ilyen ostoba volt. dry.gif
10 felhasználónak tetszik: Genevieve, Lil98, JadeB, CandUs, Sally Sparrow, Beyla, Midnight Memories, MadHatter, icarlyluv, Pöttömke
2013. november 13. 21:42 #6697
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Bevállaltam a fogszabályzót. Ma voltunk elsőnek az SZTK rendelőbe. Kint már elvették a kedvem, mert a csaj akivel beszélgettem mondta, hogy elég goromba egy doki, ráadásul logikus, hogy a legvégén kell engem behívni, annak ellenére, hogy aránylag időbe ott is voltunk. Na, végre sorra kerültem. Még csak megnézte, de azalatt az 5 perc alatt úgy feltudta vinni a vérnyomásomat a doki a hülyeségeivel, hogy még. Tényleg van egy beütése, ahogy a csaj mondta. Nézi-nézi fogakat, de úgy, mint aki még soha életébe nem látott ilyet. (Azért megjegyzem, hogy annyira nem borzasztó, mert csak a 2 első fog nem áll szépen a többi jó.) Erre megkérdezi tök lazán, hogy milyen balesetem volt. Hát csak pislogtam. Semmilyen. Erre kérdezi tovább, hogy minek mentem neki. Most kb. még bambábban nézhettem rá. De anyám is csak pislogott. Mert tuti, hogy neki mentem valaminek, csak nem emlékszünk rá, mert magától nem nőhet félre. Azért az nem kis esés lehet, amitől még a fog is arrébb húzódik. Az biztos emlékezetes vágódás lett volna. De neeem, biztos mi vagyunk a hülyék. mellow.gif Gondoltam magamban mindjárt neki mész te valaminek...az öklömnek. rohog.gif
Egyik osztálytársamnak is ilyen volt a foga (neki már azóta van szabályzója) de Ő tényleg neki esett régebben vele valaminek, de velem semmi ilyen nem volt. Végén a doki megállapítja, hogy valami ufó vagyok. Abba pedig előre rossz belegondolni, hogy ez az orvos fogja felrakni, cserélni meg hasonlók. unsure.gif
9 felhasználónak tetszik: Lil98, CandUs, Beyla, Midnight Memories, MadHatter, brunos, Kittisz, Genevieve, Annie Horvath
2013. november 13. 22:20 #6698
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (JadeB @ 2013.11.13. 21:42)
Bevállaltam a fogszabályzót. Ma voltunk elsőnek az SZTK rendelőbe. Kint már elvették a kedvem, mert a csaj akivel beszélgettem mondta, hogy elég goromba egy doki, ráadásul logikus, hogy a legvégén kell engem behívni, annak ellenére, hogy aránylag időbe ott is voltunk. Na, végre sorra kerültem. Még csak megnézte, de azalatt az 5 perc alatt úgy feltudta vinni a vérnyomásomat a doki a hülyeségeivel, hogy még. Tényleg van egy beütése, ahogy a csaj mondta. Nézi-nézi fogakat, de úgy, mint aki még soha életébe nem látott ilyet. (Azért megjegyzem, hogy annyira nem borzasztó, mert csak a 2 első fog nem áll szépen a többi jó.) Erre megkérdezi tök lazán, hogy milyen balesetem volt. Hát csak pislogtam. Semmilyen. Erre kérdezi tovább, hogy minek mentem neki. Most kb. még bambábban nézhettem rá. De anyám is csak pislogott. Mert tuti, hogy neki mentem valaminek, csak nem emlékszünk rá, mert magától nem nőhet félre. Azért az nem kis esés lehet, amitől még a fog is arrébb húzódik. Az biztos emlékezetes vágódás lett volna. De neeem, biztos mi vagyunk a hülyék. mellow.gif Gondoltam magamban mindjárt neki mész te valaminek...az öklömnek. rohog.gif 
Egyik osztálytársamnak is ilyen volt a foga (neki már azóta van szabályzója) de Ő tényleg neki esett régebben vele valaminek, de velem semmi ilyen nem volt. Végén a doki megállapítja, hogy valami ufó vagyok. Abba pedig előre rossz belegondolni, hogy ez az orvos fogja felrakni, cserélni meg hasonlók. unsure.gif

Az egyik barátnőm kiskorában beleharapott a betonba és neki azért kellett fogszabi biggrin.gif

On: A szalagavatóval még mindig. Egyszerűen ez az egész már úgy el van cseszve, ahogy van. Kezdve azzal, hogy a volt szervező-keringő betanító tesitanárunk nyugdíjba vonult, minden szét van esve. A tanárokat nem érdekli a szalagavató, lehet, hogy nekik ez egy a millió közül, de nekünk ez az egyetlen. A meghívók el lettek rontva, 2013 helyett 2014. november 22 lett beleírva. Mindenki tiszta ideg, nagyon durván szurkáljuk már egymást minden apró-cseprő dologért. A keringő borzasztó (nem táncolok benne, de az előző években lévőket láttam és össze tudom őket hasonlítani) ahhoz képest, hogy az Experidance táncosai tanítják be, nem erőltetik meg magukat. A végzősök sokkal több embert akarnak meghívni, mint ami befér a Vasasba, ezért emiatt is mennek a lázongások. A kezdés előtt egy órával már ott kell lenni, hogy mindenkinek legyen majd helye, aki nekünk fontos. A Vasasban koedukált öltözők lesznek (Y) és az, hogy közel van a sulihoz még nem kárpótolja azt, hogy mekkora egy szar hely. Legalább az osztálytánc már jól áll, akkora partit fogunk lenyomni a végén biggrin.gif Harlem Shake -elünk majd mindenféle oda nem illő tárggyal biggrin.gif Van az a katonai videós shake, amiben 5 vagy 4 sorban állnak és középen elkezd mozogni a katona -na az az ofőm lesz biggrin.gif Már a próbán fetrengtünk a röhögéstől, nem tudom, hogy élesben hogy fogjuk kibírni. Meg hát jó lesz majd a fuvolázásom, a Karib tenger kalózaiból fogok fújni smileeee.gif Utána meg elmegyünk afterpartyra és kiengedjük a gőzt rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Midnight Memories, MadHatter, JadeB, Genevieve
2013. november 13. 22:30 #6699
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (LittleWalker @ 2013.11.13. 20:21)
Naponta minimum két cikk jelenik meg Miley Cyrusról, de egy ""noname"" A7X cikket törölni kell, hiszen a kutyát sem érdekli. Igazából már nem is tud meglepni vagy felidegesíteni a dolog, mert annyira hozzászoktam, hogy minden csak a celebek körül forog... glare.gif
Ó, a másik meg, hogy kémiából mindig négyes voltam, most úgy néz ki, hogy meg fogok bukni félévkor. A tanárunk órán nem tanít, hanem az életéről meg a feleségéről beszél, aztán kéthavonta írat egy dolgozatot számolásból, amit úgy mond el, hogy senki nem érti. Az osztályból két ember kivételével mindenki kettesre (vagy az alatt) áll, és nem tudjuk, mit kéne tennünk. Emellett osztja a csapatot, mindenkit lehülyéz, és trágárkodik.
A szüleim megértik a helyzetet, aminek örülök, hiszen mindenből jó jegyeim vannak, csak kémiából nem, így ők is belátták, hogy nem az én hibám, hiszen mindent megteszek. Naponta 1,5 órát tanulom, de direkt olyan kérdéseket tett fel a mai dolgozatban is, amire senki nem tudott mit írni, a legjobb jegy hármas lett.
Szégyen lenne megbukni egy ötosztályos gimnáziumban, úgy, hogy kémiából elvileg én jó vagyok.
Annyit stresszelek, hogy kihullik a hajam lassan, nincs semmire időm, fáradok, mint egy harmincéves dolgozó családanya. Nem tudom, mit tehetnék.

Mintha az én régi kémiatanáromról írtál volna. Ugyanez volt a helyzet nálunk is, osztályszinten szarok voltunk. 10. félévében kémiából 1,75 volt az osztályátlag és kb 14 ember megbukott biggrin.gif De 11. első félévében (akkor ment ki halleluja) tök rendes volt és olyan feladatokat adott, amit úgy-ahogy meg lehetett csinálni.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Midnight Memories, MadHatter
2013. november 13. 22:34 #6700
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

A Jimmy P-t már bemutatták majdnem egy tucat országban, Szlovéniában és Szerbiában is - ide miért nem bír eljutni?? reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pöttömke
540 oldal 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!