Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 17. 12:54 #6741
ProudRocker
ProudRocker
visszatérő vendég

StátuszPeople=Shit
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 224
Csatolások: 2
Azonosító: 213038
Leginkább azzal,hogy simán odajön hozzám egy olyan lány akit,már 7 éve ismerek,ebből 6 éve nem beszélek vele,-mert annyira eltérnek a nézeteink,hogy ha szóba elegynénk,abból úgyis csak veszekedés lenne-hogy áruljak már el neki,az én egyik legjobb barátnőmről személyes dolgokat,hogy mi a véleménye róla,mit tudok én róla(megjegyzem,simán kinyögte,hogy ezeket "ellene is fordíthatná"...),mert szerinte ezt joga van tudni...Nem beszélné meg vele!!!Inkább rajtam keresztül,hadd rángasson bele egy olyan dologba,amihez semmi közöm,hogy aztán végképp mindenki megutáljon...Majd,rá 2 hétre,odajön hozzám,hogy nem akarja,hogy rosszban,legyünk-mondja mindezt annak a tudatában,hogy én jelen voltam,amikor azt mondta a legjobb barátnőmnek,hogy "nem vagyok méltó hozzá"-Hát,b*ssza meg!És,még jön a desszert!Ezek után,simán azt hiszi,hogy én még mindig a barátja AKAROK lenni.Miért?-kérdem én-miért akarna vele mindenki barátkozni?Egyes embereknek tényleg,ilyen nehéz elhinni,hogy nem körülöttük forog a világ?!?Ha körül nézne,esetleg feltűnne neki,hogy alig van,aki nem rossz szemmel néz rá..
14 felhasználónak tetszik: minibogárka, Sophia E. Bay, Nettigirl, JadeB, icarlyluv, Midnight Memories, Beyla, AFCfan, Lil98, MadHatter, Jody, Kristen18, VampireBella, JapaneseGirl
2013. november 17. 14:29 #6742
- törölt felhasználó -    
Dájreksönerekből meg szmájlerekből, de már r#hadtul. mellow.gif Olyan szinten hülye (!) az összes, hogy az már tényleg nagyon fáj. Persze vannak kivételek, de hát ez a két fandom a legrosszabb, ezt mindenki tudja.
10 felhasználónak tetszik: Jolie_77, JadeB, Midnight Memories, Beyla, Lil98, MadHatter, Jody, drfan, Kristen18, Sophia E. Bay
2013. november 17. 14:35 #6743
Nettigirl
Nettigirl
*winehouse*

StátuszI'll take you to the candy shop ♥(50 Cent)
Hozzászólás: 1287
Csatolások: 66
Azonosító: 213453
Az elvakult emberekkel,akik a s*ggüket sem mozdítják és azt hiszik,ők már attól valakik,hogy ítélkeznek valaki felett.Komolyan egy fikarcnyi tisztelet sem várható el a mai világban??? reklamalo.gif
7 felhasználónak tetszik: JadeB, icarlyluv, Midnight Memories, Beyla, MadHatter, Jody, Kristen18
2013. november 17. 14:38 #6744
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (brunosoreo @ 2013.11.17. 14:29)
Dájreksönerekből meg szmájlerekből, de már r#hadtul. mellow.gif  Olyan szinten hülye (!) az összes, hogy az már tényleg nagyon fáj. Persze vannak kivételek, de hát ez a két fandom a legrosszabb, ezt mindenki tudja.

Tedd hozzájuk a Bieber-fanokat.

A témához szólva: azzal, hogy a fórum irtó lassan tölt be (miközben minden más oldal villámgyors) és azokkal az emberekkel (?) akik örökbe fogadnak/vesznek egy kiskutyát, aztán pár nap múlva visszaadják/szó nélkül kidobják az utcára vagy kikötik az erdőben, mert "ugat" vagy mert kölyök létére "mindent megrág".
9 felhasználónak tetszik: JadeB, icarlyluv, itsjustme, Midnight Memories, Beyla, MadHatter, Jody, Kristen18, VampireBella
2013. november 17. 15:28 #6745
- törölt felhasználó -    
A félév közelségével...
Már csak egy hónapom van arra , hogy kijavítsam a rossz jegyeim... nem szokásom arra panaszkodni , hogy milyen sok a lecke , valahogy mindig is képes voltam bemagolni a dolgokat.
De mostanában olyan nehéz. Oké , tudom hogy új suli , új szabályok és kötelesség. De akkor is , nagyon sokat követelnek.
7 szakmai tantárgyam van , és nem a legkönnyebb témát dolgozzák fel. (Pszichológia , Latin , Felnőttgondozás , Gyerekgondozás , Szakmai kommunikáció , Munkahelyi egészségügy és Elsősegélynyújtás) Azt a hetet sem olyan bensőségesen , csak feladják a 'jobbnál-jobb' kifejezéseket és anyagokat , aztán magold be mert másnap dolgozat.
Jövőre még nehezebb lesz , mert ezekhez még hozzájön az anatómia is ... unsure.gif
Nagyon nagy öröm volt számomra hogy abba a suliba járhatok ahova , de álmomba nem gondoltam volna hogy már első évben ennyi mindent követelnek tőlünk ... (ja és ezek mellett természetesen ugyanolyan ütemben haladunk mint a gimisek , csak nekünk még vannak pluszok)
10 felhasználónak tetszik: JadeB, itsjustme, Midnight Memories, Genevieve, Beyla, Lil98, MadHatter, Jody, Kristen18, VampireBella
2013. november 17. 17:58 #6746
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
A felelőtlen emberekkel, akik képtelenek vigyázni a háziállatukra. Az elmúlt napokban már a 2. kutyát láttam, ami holtan hevert az út szélén. Ráadásul nincs olyan hónap, hogy ne történne ilyen.
12 felhasználónak tetszik: Jolie_77, itsjustme, Midnight Memories, JadeB, Genevieve, Beyla, MadHatter, Tulipán16, icarlyluv, drfan, Kristen18, VampireBella
2013. november 17. 18:33 #6747
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Hozzászólás: 5614
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Már szeptember óta a nappaliban alszok a kihúzhatós kanapén,mert nem hajandóak haladni a szobámmal.Miután felkeltem,elkezdtem olvasni egy újságot,belemélyedtem a cikkbe,erre anya bejön,hogy 'Jó reggelt',de egyfolytában röhögött,amjd bejött mellém.Eltettem a fanfiction füzetemet,hogy nehogy ráfeküdjön,erre ő:Jól van,és ha te feküdnél rajta? blink.gif
Majd kiveszi a kezemből a Popcorn Csajok újságot,és elkezdi hajtani,hogy:Ez az a Miley Cyrus?OMG,Lady Gaga ilyen cuccokban van?Ez a pasi a leghelyesebb színész?Kik ezek?
Mondtam neki,hogy nem hallgatom ezeknek a csodabogaraknak a zenéit,erre anya:Akkor minek vetetted meg az újságot? Megmutattam,hogy melyik cikk meg poszter érdekel,oda meg nem szólt semmit,csak elállt a szava.5 perc múlva a húgom a húgom is felkelt,egyből ott röhögött anyuval,én meg elfordultam,mert nem bírom nézni,ahogy játsszák az agyukat.Addig a HírTV volt a háttérzaj,de persze anya egyből belekötött,hogy "Nézd meg,Lilla politikát lesi kora reggel!" Majd elkapcsoltam a TV-t,és a következő csatorna a b@szott értelmes Minimax volt.Valami Barbie mese ment rajta,és a 12 (!) éves húgom elkezdte hajtani,hogy a Minimaxon mikor mennek a Barbie sz*rságok,és elfordultam,anya meg mindez alatt úgy röhögött,mint egy idióta.Megmondtam,hogy nem kellene úgy viselkedni,mint egy óvodás,és elfordultamm megint,erre még ő volt felháborodva,hogy milyen szemtelen vagyok. rolleyes.gif A húgom is egyre tiszteletlenebb.Amikor olyat mondok,ami nem tetszik neki,a pofámba tolja a középső ujját,és beb*ssza az ajtót,mert őfelségét megsértettem.Nemrég volt a névnapja,a Szent Johanna Gimi harmadik kötetét kapta tőlem.Oké,hogy hamar kiolvassa,meg érdekli a sztori,de elkezdi olvasni,és másra se figyel.Megkérdeztem tőle,hogy milyen volt aznap a suli,és csak 2 szavas mondatban válaszolt,majd ismét olvasott.Akárhogy közeledtem hozzá,semmibe vett.Egyik nap is elkapott a köhögés,de akkor se jönne oda hozzám,mert az a kikúrt könyvet olvassa.Feldobtam valami témát,hogy az xy előadónak milyen új dala van,ő meg erre:Jaj,hát olyan vicces,hogy Kinga Zsoltit Zsoltnak nevezte!Úristen berágott Nagy Zsoltra!Hahaha! Jól van,hogy bejön neki a könyv,de ennyire ne legyen már belepistulva.Pénteken voltam sulit látogatni,és reggel,amikor felszálltam a buszra,találkoztam a régi osztálytársammal (2 évig komolyan bele voltam zúgva,mély nyomot hagyott bennem a srác),fél éve nem láttam,tisztára feldobódtam,hogy „legalább még él”. biggrin.gif Mindezt el akartam mesélni a húgomnak,mert beavattam a Vele kapcsolatos dolgokba.Amikor belekezdtem volna sztoriba,akkor is Réka csak arról a francos könyvről beszélt,meg,hogy milyen vicces,hogy az SzJG-ben Zsoltira berágott Kinga.Ok,szeretem a könyvet,de kit érdekel?Ez nem vicces,nem értem mit kell erre rákattanni.Megfogadtam,hogy sose fog tőlem könyvet kapni.Soha.A húgom tényleg nagyon rossz irányba fejlődik.Középső ujját mutogatja nekem,egyfolytában csapkodja az ajtót,szemtelenkedik velem,elhanyagol egy könyv miatt,mindig a maga dolgával törődik,az se érdekli,hogy élek,vagy halok-e.
Másrészt a holnap miatt is ideges vagyok.Van egy csaj az osztályomban,aki sík hülye,és a ByTheWay Olivért barmolja.Erről beszél nekem a suliban nonstop,és üzenetben küldött vagy 10 képet,hogy nyomtassam ki neki.Elkezdte hajtani,hogy annyira szeret,én vagyok a legjobb,stb. marhaságok.Egy hete húzom-halasztom az ügyet,de a csaj továbbra se száll le rólam.Tegnap is küldött üzenetet,hogy nyomtassam ki neki hétfőre a képeket,mert ő ByTheWay falat akar csinálni otthon.Hát,most ráfázott,mert nem fogom a drága tintát az ő Olikájára pazarolni,mert tudom,hogy ez egy újabb divatmajmolás.Holnap meg fogom mondani a tutit,és meg is lehet pukkadni.Ráadásul ez a csaj még a tollamat is elkérte,hogy hadd vigye haza,mert ő BTW feliratot akar csinálni.Akkor vegyen magának olyan cuccot,de nem vagyok Kreatív Hobby Kft.A nyomtatott képekért meg nem adna semmit,csak „Jaj te vagy a BFF,szercsi,lávcsi”,arra meg nem vagyok kíváncsi.
Bocsi a kisregény miatt,de ezt jó volt kiadni magamból. >_<
9 felhasználónak tetszik: JadeB, Genevieve, Beyla, Lil98, icarlyluv, drfan, Kristen18, borosszandika, Sophia E. Bay
2013. november 17. 18:52 #6748
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
A jövő héttel már előre. Rossz belegondolni, hogy mi vár rám. Irci dolgozat, földrajz, infó, technika, biológia tz, sőt még lehet a drága ofő kitalálja, hogy kémiából is írjunk, mintha a többi nem lenne elég. Az a sz*r, hogy itt a félév a nyakunkon és ha ezeket nem sikerül jól megírni, akkor búcsút mondhatok annak a jegynek amit szeretnék, vagy még rosszabb esetben lerontom azt, amit eddig összeküszködtem. Csókoltatom azt, akik a tanmenetet olyan f*szán összeállítják, hogy minden tárgynál egyszerre kell tz-t írni. dry.gif
8 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, Genevieve, Beyla, MadHatter, drfan, Kristen18, VampireBella, Midnight Memories
2013. november 17. 19:36 #6749
Genevieve
Genevieve
Marina's diamond

Státusz-
Hozzászólás: 7773
Csatolások: 6753
Azonosító: 210902
Ma éppen a suliból van elegem , na meg abból hogy semmire sincs időm. Úgy tudtuk hogy holnap írunk pszichológiából és én már reggel előre megterveztem a napomat, hogy mikor kezdek el tanulni stb, de többen is jöttek hozzánk vendégségbe és két gyerekre is vigyáznom kellett, ami persze nem baj mert élveztem csak a fél napom elment erre. Mikor végre volt időm gyorsan ettem , hajat mostam és nekiültem tanulni, majdnem három órán keresztül bújtam a tizenöt oldalas anyagot, erre felmegyek az osztály facebook csoportjába hátha van valami új infó erre látom hogy egy órája írták ki hogy nem is holnap írunk. omg.gif Azt hittem itt helyben lepuffantom magam. dry.gif Ráadásul jövő héten már a negyedik órarendet fogjuk megkapni , mert valamit mindig változtatni akarnak rajta.
5 felhasználónak tetszik: JadeB, Beyla, MadHatter, Kristen18, Midnight Memories
2013. november 17. 19:42 #6750
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Idézet (Mrs.Jack Frost @ 2013.11.15. 19:20)
A magyar tanárnővel.. 
azt mondta Tegnap , vagy tegnap elött , hogy 2 verszakot kell tanulni és ma mondja 6 verszakot kell tanulni 
Tanárnő döntse már el , hogy 2 vagy 6  pardon.gif 
Mert ha 6 esküszöm nem tanulom meg -.- memoriám nem jegyez meg annyit! pardon.gif

Mi lesz veled fiam érettségin?! ..biggrin.gif
17 felhasználónak tetszik: Genevieve, JadeB, Beyla, AFCfan, Lil98, Jody, MadHatter, Sally Sparrow, itsjustme, icarlyluv, drfan, Kristen18, Pöttömke, VampireBella, Midnight Memories, Judit107, Kittisz
2013. november 18. 07:45 #6751
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Hogy egy teljes napig dolgoztam egy nagyon hosszú cikkel és mikor megjelenik, egy rakás dolgot kihúztak belőle. 110.gif Rákérdeztem, miért, kíváncsi leszek rá... mellow.gif

Javítsatok ki, ha tévednék, de a színházi előadásokhoz erősen hozzátartoznak a kritikák. Lévén, a színházi előadásokról alapesetben nem a tévéből értesülsz, hanem újságokból, kritikai lapokból. Ergo szerves részei. Namármost ezeket a véleményeket és kritikákat szép számmal kihúzogatták az egyes előadások alól, valamelyikből annyira, hogy egészen semmitmondó lett a bizonyos darabról szóló leírás. 110.gif Arról nem is beszélve, hogy elég nehéz régi színházi előadásokról ajánlókat/lebeszélőket összekaparni. dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Genevieve, JadeB, MadHatter, Pöttömke, Midnight Memories
2013. november 18. 11:15 #6752
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17626
Csatolások: 18427
Azonosító: 168141
Jelenleg azzal, hogy a volt legjobb barátnőm újra jelentkezett. Ez még oké is lenne, hisz egy kicsit már hiányzott a vele való beszélgetés, de hiába próbálkozom nem tudom elfelejteni, hogy júniusban csak úgy fogta magát és átállt a menőkhöz, hozzám pedig nem is szólt egészen ballagásig. 110.gif Tegnap kaptam tőle egy üzenetet, amiben megkérdezte mi van velem. Először bámultam a telefonomra egy ideig majd szépen, kulturáltan visszaírtam neki. Ma nem mentem be a suliba, mert hajnali 3-kor még fenn voltam annyira fájt a fejem, ezáltal reggel úgy ébredtem, mint egy mosott szr , neki pedig lyukasórája volt ezért beszélgettünk egy kicsit. És megbeszéltünk egy találkozót péntekre. Fogalmam nincs mit fogok neki mondani, hogy fogok vele viselkedni, mert azért egy 10 éves barátságot nem tudok úgy kitörölni az emlékezetemből, meg a szívemből, de azt sem, hogy június óta szinte semmibe vett, hozzám se szólt, rám se nézett. Pedig legjobb barátnők voltunk. unsure.gif
8 felhasználónak tetszik: Récy98, Genevieve, JadeB, tori123, MadHatter, Kristen18, Beyla, Midnight Memories
2013. november 18. 14:53 #6753
- törölt felhasználó -    
A történelemmel, de nagyon. Múlt szerdán bejelenti a tanár, 1 hét és írunk. Jó, oké tanultam rá, de még voltak hiányosságaim. Hétfőn, töritanár bejön, megkérdezi: - Szerdán nem tudunk TZ-t írni, mert akkor hangverseny lesz. Írjuk meg ma!
Na mondom, nagyon jó. Bár az osztálytársaim nagy részének tök mindegy, hogy szerdán, vagy hétfőn kap egyest. Mához 1 hétre is töri van akkor is megírhattuk volna...
6 felhasználónak tetszik: JadeB, MadHatter, Kristen18, Sophia E. Bay, Beyla, Midnight Memories
2013. november 18. 16:47 #6754
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Konkrét az olyan kis cuki emberekből akik nem ismernek de utálnak... blink.gif nosmart.gif
2013. november 18. 17:18 #6755
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Hozzászólás: 5614
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.11.17. 18:33)
Már szeptember óta a nappaliban alszok a kihúzhatós kanapén,mert nem hajandóak haladni a szobámmal.Miután felkeltem,elkezdtem olvasni egy újságot,belemélyedtem a cikkbe,erre anya bejön,hogy 'Jó reggelt',de egyfolytában röhögött,amjd bejött mellém.Eltettem a fanfiction füzetemet,hogy nehogy ráfeküdjön,erre ő:Jól van,és ha te feküdnél rajta? blink.gif
Majd kiveszi a kezemből a Popcorn Csajok újságot,és elkezdi hajtani,hogy:Ez az a Miley Cyrus?OMG,Lady Gaga ilyen cuccokban van?Ez a pasi a leghelyesebb színész?Kik ezek? 
Mondtam neki,hogy nem hallgatom ezeknek a csodabogaraknak a zenéit,erre anya:Akkor minek vetetted meg az újságot? Megmutattam,hogy melyik cikk meg poszter érdekel,oda meg nem szólt semmit,csak elállt a szava.5 perc múlva a húgom a húgom is felkelt,egyből ott röhögött anyuval,én meg elfordultam,mert nem bírom nézni,ahogy játsszák az agyukat.Addig a HírTV volt a háttérzaj,de persze anya egyből belekötött,hogy "Nézd meg,Lilla politikát lesi kora reggel!" Majd elkapcsoltam a TV-t,és a következő csatorna a b@szott értelmes Minimax volt.Valami Barbie mese ment rajta,és a 12 (!) éves húgom elkezdte hajtani,hogy a Minimaxon mikor mennek a Barbie sz*rságok,és elfordultam,anya meg mindez alatt úgy röhögött,mint egy idióta.Megmondtam,hogy nem kellene úgy viselkedni,mint egy óvodás,és elfordultamm megint,erre még ő volt felháborodva,hogy milyen szemtelen vagyok. rolleyes.gif A húgom is egyre tiszteletlenebb.Amikor olyat mondok,ami nem tetszik neki,a pofámba tolja a középső ujját,és beb*ssza az ajtót,mert őfelségét megsértettem.Nemrég volt a névnapja,a Szent Johanna Gimi harmadik kötetét kapta tőlem.Oké,hogy hamar kiolvassa,meg érdekli a sztori,de elkezdi olvasni,és másra se figyel.Megkérdeztem tőle,hogy milyen volt aznap a suli,és csak 2 szavas mondatban válaszolt,majd ismét olvasott.Akárhogy közeledtem hozzá,semmibe vett.Egyik nap is elkapott a köhögés,de akkor se jönne oda hozzám,mert az a kikúrt könyvet olvassa.Feldobtam valami témát,hogy az xy előadónak milyen új dala van,ő meg erre:Jaj,hát olyan vicces,hogy Kinga Zsoltit Zsoltnak nevezte!Úristen berágott Nagy Zsoltra!Hahaha! Jól van,hogy bejön neki a könyv,de ennyire ne legyen már belepistulva.Pénteken voltam sulit látogatni,és reggel,amikor felszálltam a buszra,találkoztam a régi osztálytársammal (2 évig komolyan bele voltam zúgva,mély nyomot hagyott bennem a srác),fél éve nem láttam,tisztára feldobódtam,hogy „legalább még él”. biggrin.gif Mindezt el akartam mesélni a húgomnak,mert beavattam a Vele kapcsolatos dolgokba.Amikor belekezdtem volna sztoriba,akkor is Réka csak arról a francos könyvről beszélt,meg,hogy milyen vicces,hogy az SzJG-ben Zsoltira berágott Kinga.Ok,szeretem a könyvet,de kit érdekel?Ez nem vicces,nem értem mit kell erre rákattanni.Megfogadtam,hogy sose fog tőlem könyvet kapni.Soha.A húgom tényleg nagyon rossz irányba fejlődik.Középső ujját mutogatja nekem,egyfolytában csapkodja az ajtót,szemtelenkedik velem,elhanyagol egy könyv miatt,mindig a maga dolgával törődik,az se érdekli,hogy élek,vagy halok-e.
Másrészt a holnap miatt is ideges vagyok.Van egy csaj az osztályomban,aki sík hülye,és a ByTheWay Olivért barmolja.Erről beszél nekem a suliban nonstop,és üzenetben küldött vagy 10 képet,hogy nyomtassam ki neki.Elkezdte hajtani,hogy annyira szeret,én vagyok a legjobb,stb. marhaságok.Egy hete húzom-halasztom az ügyet,de a csaj továbbra se száll le rólam.Tegnap is küldött üzenetet,hogy nyomtassam ki neki hétfőre a képeket,mert ő ByTheWay falat akar csinálni otthon.Hát,most ráfázott,mert nem fogom a drága tintát az ő Olikájára pazarolni,mert tudom,hogy ez egy újabb divatmajmolás.Holnap meg fogom mondani a tutit,és meg is lehet pukkadni.Ráadásul ez a csaj még a tollamat is elkérte,hogy hadd vigye haza,mert ő BTW feliratot akar csinálni.Akkor vegyen magának olyan cuccot,de nem vagyok Kreatív Hobby Kft.A nyomtatott képekért meg nem adna semmit,csak „Jaj te vagy a BFF,szercsi,lávcsi”,arra meg nem vagyok kíváncsi.
Bocsi a kisregény miatt,de ezt jó volt kiadni magamból. >_<

Most vettem észre,hogy van 1-2 helyesírási hiba,elnézést mindenkitől. ><
ON: Ma angolból simán meg lett volna a hármas vagy négyes feleletkor,de Dani ordibált,mindenki pofázott,így hogy feleljek?Ráadásul a tanárnő meg leállt Danival tárgyalni,jókat röhögött,össze-vissza mondtam mindent,erre leállít,és kettest ad. blink.gif Mindenki sz*rba se vesz,az osztályban 2 csaj a császárnő,én meg elmegyek a g*cibe.Másik IQ fighter csaj (akit tegnap említettem) is könyörög,mert valami 10 Olis képet akar,de nem fogom neki kinyomtatni.Rajzoltam neki kb. 20× még tavaly,semmit se adott érte.Nem azt mondom,hogy hozzon egy kiló Milkát,de valamit vagy rajzoljon,vagy adjon érte.Egy hete azzal csesztet,hogy miért nem nyomtatom ki neki azt a sz*r Oli képeket,de meg kell mondanom,hogy nem ad semmit,ingyen meg nem nyomtatgatok neki.Ma már mondtam volna,erre ő:Jaj,de ugye holnapra hozod a képeket? Itt csendbe maradtam,mert nem volt energiám veszekedni. omg.gif Az angolon történt dolgok miatt is elég mérges voltam,hazafele se jöttem valami vidám arccal.Van egy kis bolt,amit egy idegbeteg nő vezet,2 kutyája van,azok nonstop a boltban.Ráadásul az a 2 kutya akkor is ugat,ha nem is beszélek,csak békésen elmegyek a bolt mellettul egyszer majdnem rámszaladt a puli,és anyuval is tiszteletlen az a nő.Az egész családom megjárta ezzel a marhával. sad.gif Majd amikor elmentem ma a boltja előtt,kint volt a járdán a kutyákkal,én meg unott arccal átmentem az út másik oldalára,mire a nőci utánam kiabálta: Ajajajaj!
Most mi baja van?Nem fogom hagyni,hogy megegyenek a korcsok.Délután megint dumálni akartam a húgommal,de megint előjött a tiszteletlen,mindenkit lesz*r énje.Állítólag felidegesítettem,és rám kiabált,azt hittem a fülem lerepül a helyéről. ohmy.gif Utána mentem,hogy mi a baj velem,erre megint kiklet magából,én meg kicsit ellöktem,elkezdtett bömbölni,és itt tartunk.Eddig bírtam.Most komolyan írok egy levelet anyának,hogy állítson a hercegnőjén,mert ez nem állapot.
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Genevieve, MadHatter, Kristen18, Beyla
2013. november 18. 17:19 #6756
Annie Horvath
Annie Horvath
visszatérő vendég

StátuszElőadás bitch please! :3 :3
Hozzászólás: 125
Csatolások: 0
Azonosító: 215430
Idézet (haylee @ 2013.11.13. 18:41)
Azokkal, akik képtelen elfogadni, ha valaki mást szeret/más a kedvence, nem pedig azok a tinielőadók, akikkel mostanában tele a média. Például a Queen egyik dala alatt ezt olvastam: 
"Did you guys know that there is a MUCH better song called Somebody To Love out today? It's by Justin Bieber, the most talented young artist today, an inspiration to everybody. He is talented because he uses today's advanced technology to make his music, and this makes the music much better to listen to. Also, he is much hotter and more charismatic than Freddie Mercury and his ugly pedo mustache. Come on, people, you only live once, listen to JUSTIN BIEBER and his awesome version of this song.
Ezeken behalok, de komolyan...  mellow.gif

Azt a rohadt.. Gratulálok.. pfff :/ Olyan szintű intelligenciahiány lépett fel az embereknél, hogy kész csoda, ha valaki meg tud szólalni a saját anyanyelvén.. sad.gif
2013. november 18. 20:44 #6757
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Konkrétan az elcs*szett generációmmal. "Csak egy Flhegmahcicuskah" nevű emberkékkel, akiknek az agya=szilvásbukta és azt hiszik, hogy Nobel-díj jár a flegmaságukért.
11 felhasználónak tetszik: Panni66, JadeB, MadHatter, Jolie_77, Pöttömke, Beyla, icarlyluv, VampireBella, Lil98, Genevieve, Midnight Memories
2013. november 18. 22:09 #6758
- törölt felhasználó -    
A földrajzzal. Vagy inkább a tanárral, konkrétan ez az undok fölényeskedő nőszemély érte el nálam hogy megutáljam ezt az egyszerű tantárgyat. 3 órán keresztül tanultam egy sima röpdolgozatra, mindhiába, úgy bevágta a hármast mint a húzat. Olyan furcsa dolog hogy majdnem mindig ponthatáros a dolgozatom és legtöbbször ott vérzek el hogy nem tudta elolvasni az írásomat. Kérdezem, mi van? Igaz gyorsan írtam mivel a válaszok spontán eszembe jutottak és muszáj volt leírnom őket azon nyomban különben úgy éreztem hogy utána már nem fogom tudni. De ezekszerint amit tudtam azt se tudtam mert az írásom nem olvasható.
Az internettel is teli van a nemlétezőm, elegem van hogy minden hülyeség fent van az interneten hogy ki mikor f#sik zöldet de az hogy életrajzi adatok az nem létezik. Mondják, miért nem írom ki Wikipédiáról? Azért mert azt az oldalt bárki szerkesztheti, nem fogja az érintett híresség felvetni hogy valamit elszúrtak az életében. rolleyes.gif
Aztán az osztály r¡bancának tekintett lánnyal, egyszerűen ma a 130 centijével együtt földbe tudtam volna verni de úgy hogy ottmarad 15 éves de az agyi aktivitása néha szánalom alatti. Viszont van amikor olyan napja van hogy mindent meg lehet vele beszélni, igazán eldönthetné már hogy mit akar, egy büdös utcaszéli vagy egy normális lány? unknw.gif
9 felhasználónak tetszik: drfan, Kristen18, Lil98, JadeB, Sophia E. Bay, Beyla, VampireBella, Genevieve, Midnight Memories
2013. november 18. 22:21 #6759
- törölt felhasználó -    
Amikor valaki egy teljesen normális szövegbe egy-két szót angolul ír, mert az really awesome, és azt hiszi, akkor most ő nagyon cool girl vagy boy, nagyon fel tud bosszantani. Ha olyan a szövegkörnyezet, talán én is elszórok párat, de inkább csak sms-ben vagy facebook üzenetekben a barátaimmal társalogva. Starityn is van pár ilyen illető, méghozzá nem is a 11-12 éves korosztály, ami engem meglep. Miért jó ez egy 17-18 éves lánynak vagy fiúnak? Attól, hogy tudja a nyelvet, egy magyar nyelvű fórumon írhatna magyarul.
4 felhasználónak tetszik: Jolie_77, drfan, Genevieve, Midnight Memories
2013. november 19. 07:12 #6760
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Idézet (LittleWalker @ 2013.11.18. 22:21)
Amikor valaki egy teljesen normális szövegbe egy-két szót angolul ír, mert az really awesome, és azt hiszi, akkor most ő nagyon cool girl vagy boy, nagyon fel tud bosszantani. Ha olyan a szövegkörnyezet, talán én is elszórok párat, de inkább csak sms-ben vagy facebook üzenetekben a barátaimmal társalogva. Starityn is van pár ilyen illető, méghozzá nem is a 11-12 éves korosztály, ami engem meglep. Miért jó ez egy 17-18 éves lánynak vagy fiúnak? Attól, hogy tudja a nyelvet, egy magyar nyelvű fórumon írhatna magyarul.

Ja. Ezt én is utálom. Főleg, hogy már magyar könyvekben is ilyen szavakat látni, hogy "fullra" meg hasonlók.
540 oldal 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!