Ma éppen mivel van tele a tököd?
2014. február 18. 16:38
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
a nem létező egészségemmel. gyomorsavtúltengéses vagyok (ezt így mondják?), szedek is rá valami savlekötőt vagy megelőzőt vagy mit, van lúgósító porom, de semmit sem ér az egész, egyre kevesebbet bírok enni, és egyre többször kelek arra, hogy hányni kell meg egésznap hányingerem van. kértem beutalót hasi ultrahangra, hátha azzal is ki tudnak mutatni valamit, mert nekem a gyomortükrözés az egyik legnagyobb félelmem. de természetesen most folyamatosan azt hallgatom mindenhol, hogy ez úgy sem elég, úgyis meg kell csinálni a tükrözést, ha kimutat valamit, azért, ha meg nem, akkor a különféle problémáim és panaszaim miatt. köszönöm a tapintatosságot. a fél délutánom azzal telt, hogy a vizsgálatról olvastam, hogy hol és hogyan is végzik az altatásban, mert én nem hogy nyugodtan nem bírom ki ébren, hanem végig visitoznám meg csapkodnám, hiszen én még vérvételen is van, hogy elbőgöm magam, ha háromszor többször kell megszúrniuk - és valószínűleg ha itt lerúgom a dokit, nem érnék be azzal, hogy lekötöznek, mint kiskoromban. még két hetem van az uh-ig, de már most olyan gyomoridegem van, hogy majd beledöglök, és az sem ha nyugodni, hogy dédnagyanyámból tejen és kekszen/csupasz kenyeren kívül minden kijött, mi van ha én is az affelé vezető úton járok... csodálatos, hogy még a huszat sem töltöttem be, de nincs olyan szervem, amivel semmiféle probléma ne lenne, és a fél életemet kórházban töltöm...
2014. február 18. 18:30
Azzal, hogy minden egyes porcikámmal azon vagyok, hogy nem béküljek ki a volt b. nőmmel, de ez nehéz, ha egy suliba járunk, plusz még táncra is. És valamiért nagyon fáj abba belegondolni, hogy nem vagyunk barátok. Hétvégén volt időm gondolkozni, akkor döntöttem el, hogy nem békülök, mert ilyen nagyot még sose csalódtam. De ha lenne esély, talán, hangsúlyozom talán, én megtenném. Bár...kétlem, hogy ő lépne valamit. Úgyhogy én sem fogok. Huh..ez nehéz lesz.
De ami jó, megtaláltam a hangulatomhoz tökéletesen illő dalt: Sum 41 - Blood In My Eyes
De ami jó, megtaláltam a hangulatomhoz tökéletesen illő dalt: Sum 41 - Blood In My Eyes
2014. február 18. 18:45
Megint betalált engem valami idióta Port.hu-n. Nem tudom, miért tapadnak folyton rám az ilyenek, de ez ráadásul még veri is magát, pedig abszolút figyelmen kívül hagyom. Van rajtam valami detektor, amitől az ilyen alakok folyton kóstolgatnak, vagy mi? Már halálian unom.
2014. február 18. 18:54
Azokkal, akik összenyálazzák a Facebookot, hogy így meg úgy szeretik egymást a pasijukkal, miközben valójában állandóan veszekednek, meg összeverekednek, és ezt mindenki tudja róluk, aki ismeri őket.
10 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
Jody,
hungergamesFan16,
Beyla,
Lizania,
menthol,
Szandi0820,
JadeB,
itsjustme,
MadHatter
2014. február 18. 19:04
demi01Cortez <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 1651 Csatolások: 10 Azonosító: 207792 offline |
Azzal hogy egy hájas disznó(bocsánat a kifejezésért)leüvölt engem a salakoson ezzel:NUSI HAZUDOTT NEKED EMMA!
És én nem hazudtam Nusinak semmit és akkor még 1 hájas disznó szól be nekem!És üvöltött velem hogy szerintem mindenki hallotta aki a suliba volt!És akkor elkezd nekem reklámozni!
EGY DAGATT DISZNÓ!!!
Meg van egy olyan osztálytársam ami mindenen sír és akkor mindent el kezd hazudozni mert azt hiszi minden róla szól!
Torkik vagyok a hájas disznóval és hisztikirálynővel!
u.i. Bocsánat a kifejezésekért!
És én nem hazudtam Nusinak semmit és akkor még 1 hájas disznó szól be nekem!És üvöltött velem hogy szerintem mindenki hallotta aki a suliba volt!És akkor elkezd nekem reklámozni!
EGY DAGATT DISZNÓ!!!
Meg van egy olyan osztálytársam ami mindenen sír és akkor mindent el kezd hazudozni mert azt hiszi minden róla szól!
2014. február 18. 19:12
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (demi01 @ 2014.02.18. 19:04)
Azzal hogy egy hájas disznó(bocsánat a kifejezésért)leüvölt engem a salakoson ezzel:NUSI HAZUDOTT NEKED EMMA!
EGY DAGATT DISZNÓ!!!
EGY DAGATT DISZNÓ!!!
szörnyen sajnállak, ha neked egy ember legnagyobb hibája az, illetve amit hozzá tudsz vágni, az az hogy "dagadt disznó"...
14 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
hungergamesFan16,
Beyla,
Lizania,
menthol,
Szandi0820,
Pöttömke,
Vampiregirl1,
JadeB,
Jody,
Lil98,
icarlyluv,
riri17,
MadHatter
2014. február 18. 21:25
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Eddig úgy gondoltam, hogy az emberek többsége azért kerül be az általános iskolába, hogy megtanuljon helyesen írni, számolni stb. De most már nem vagyok ebben olyan biztos... Egy-egy hozzászólás elolvasása után majdnem a falba verem a fejem, mert már nekem fáj az, ahogyan egyesek itt írnak... Nem nagy probléma, de r*hadtul idegesítő.
9 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
Beyla,
Lizania,
menthol,
JadeB,
Szandi0820,
itsjustme,
icarlyluv,
MadHatter
2014. február 18. 21:30
EGY DAGATT DISZNÓ!!!
EGY DAGATT DISZNÓ!!!
A külseje miatt megítélni valakit elég felszínes, és ha ilyen vagy, ne várj mást a többi embertől, ha esetleg rajtad találnak valami hibát, amivel megbánthatnak. Nem értem, hogy az eeberek miért akadnak fenn a külsőn, miért hiszik kevesebbnek azt, aki teltebb, csúnyácska vagy egyszerűen csak antipatikus.
16 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
Beyla,
Jody,
Lizania,
JadeB,
Lil98,
Szandi0820,
menthol,
deaddreamer,
drfan,
itsjustme,
An_d_a,
icarlyluv,
riri17,
MadHatter,
Annie Horvath
2014. február 18. 21:41
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
EGY DAGATT DISZNÓ!!!
EGY DAGATT DISZNÓ!!!
Ne tőlünk kérj elnézést, hanem a lelkiismeretedtől.
2014. február 18. 21:46
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 582 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline |
Idézet (Androsama @ 2014.02.16. 15:32)
Ez nem a gyerek hibája, hanem a szülőké és a médiáé. Tudod, amilyen a szülő, olyan lesz a gyerek is. Egy hét évestől nem lehet elvárni, hogy felelősen gondolkodjon. Gondolom azt szajkózta, amit otthon vagy a tévében hallott. Az is a szülő hibája, hogy egy hét évesnek sminket vesz. Én is kipróbáltam anno 6-7 évesen anyám sminkkészletét, felügyelet mellett, és anyum nem is hagyta rajtam.
Beismerem, igazad van,de hirtelen a kislányra haragudtam meg.
2014. február 18. 22:19
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
EGY DAGATT DISZNÓ!!!
EGY DAGATT DISZNÓ!!!
Akkor tisztázzunk valamit: a "hájasság" valamilyen szinten relatív dolog, sokan már akkor is dagadtnak (nem véletlenül van kiemelve) hívják a másik embert, ha van rajta két kiló felesleg. A lány is rosszul tette, amiért hazudott rólad, viszont a kinézetével visszavágni nem vall éppen nagy intelligenciaszintre. Ráadásul az eleve baromság, hogy amennyiben kövér, nem nyilváníthat véleményt. Ugyanolyan ember, mint te. Egyébként megsúgom, hogy neked is van "hájad", legfeljebb nem annyi, mint nekünk, kövér embereknek.
On: Az ilyen emberekkel. De mostmár nagyon.
2014. február 18. 22:55
Vettem úgy 4-5 hónapja egy Skullcandy fejhallgatót, erre ma reggel a szokásos köreimet futva hallgatni akartam a kedvenc számaimat, erre nem jó valami. Ugyanazt csinálja, mint az eddigi fülhallgatóim, mindegyikkel így jártam, ezért vettem fejest tíz ezer forintért(!!), de marhára megérte... Most zenét sem tudok hallgatni, de ami még jobban bosszant, hogy ennyi pénzt konkrétan kidobtam az ablakon. Direkt olvastam a neten véleményeket, kérdezgettem embereket, mind azt mondta, jó vétel. Hát nagyon. Mérhetetlenül dühös vagyok (magamra). Annyira szerencsétlen vagyok, hogy azt el se tudom mondani, és naiv, hogy azt hittem, most nem járok így. Még ha nem ennyi lett volna... -.-
9 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
Beyla,
JadeB,
Lil98,
Szandi0820,
menthol,
itsjustme,
icarlyluv,
MadHatter
2014. február 19. 08:01
Idézet (deaddreamer @ 2014.02.18. 21:46)
Beismerem, igazad van,de hirtelen a kislányra haragudtam meg.
Megértem, de mint mondtam, valószínűleg az anyja is ilyen lehet, ha a gyerek így viselkedik.
2014. február 19. 13:30
A sok idióta majommal, akik, ha egy híresség mond valamit, már egyből térdre borulnak előtte, és minden szavát szentírásnak veszik. Komolyan, a negatív propaganda és az uszítás nagyon jól működik.
És persze ilyenkor én vagyok a rossz, a gonosz, az empátiahiányos k*rva, mert nem követem a birkanyájat és nem bégetem én is ugyanazt.
És persze ilyenkor én vagyok a rossz, a gonosz, az empátiahiányos k*rva, mert nem követem a birkanyájat és nem bégetem én is ugyanazt.
2014. február 19. 14:23
Kutyáimmal..
Szétszaggattak 2000ft-ot mire hazajöttem..
Szétszaggattak 2000ft-ot mire hazajöttem..
2014. február 19. 16:00
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
1. Az iskolával. Ma bejelenti fizikatanárnő, hogy rosszak lettek a témazárók, ezért a javítás gyanánt, újraírattatja pénteken. Amikor biológiából írunk így is TZ-t utolsó órában...És bár én kértem az előző jegyét is (lehetett választani), annak ellenére mégis meg kell írnom...Logika 5-ös! Holnap emellé még kémia TZ is lesz, szóval én hétvégére hulla leszek. Kurvára elegem van abból, hogy még júniusig ez fog menni...Arról meg már ne is beszéljek, hogy az a tetves suli olyan, mint egy szemétdomb, rossz ott lenni...
2. Barátnőmmel, aki kicikizett, majd mondtam neki, hogy gonosz, erre mindent a fejemhez vágott, mint, hogy én már ezerszer megbántottam őt, meg nekem dühkitöréseim vannak és ő nem fog lealacsonyodni az én szintemre, mert gyerekes vagyok, és anyám se normális. Ácsi ácsi...Ő bánt meg engem a hülye megjegyzéseivel folyton, nekem lett elegem belőle. Ő gyerekes, ha nem bírja felfogni, hogy igenis szerethetek valakit ennyi idősen is. Neki vannak olyan dühkitörései, hogy az egész osztály tudja róla, hogy bolond. És én alacsonyodom le az ő szellemi szintjére, mivel ő fog megbukni és bukott félévkor, nem én. Anyám pedig könyörgöm, diplomás ember, hivatalos személy és irodában dolgozik. Ő anyjának meg most sincs munkája és apja sincs sehol.
3. A szerelemmel. Rohadtul nem akartam szerelmes lenni, és erre pont most...Kikészít, hogy bár az minden vágyam, hogy lássam és beszéljünk, szerencsétlen hiába próbálkozik, félek tőle, mert idősebb és mivel bűnronda vagyok és kövér disznó, ezért félek, hogy csak átverés. Pedig mindennél jobban szeretném ezt, de sosem reagálok, és miatta átsírom a napjaimat. Én erre még rohadtul nem voltam felkészülve...Csak tönkretesz a tudat.
2. Barátnőmmel, aki kicikizett, majd mondtam neki, hogy gonosz, erre mindent a fejemhez vágott, mint, hogy én már ezerszer megbántottam őt, meg nekem dühkitöréseim vannak és ő nem fog lealacsonyodni az én szintemre, mert gyerekes vagyok, és anyám se normális. Ácsi ácsi...Ő bánt meg engem a hülye megjegyzéseivel folyton, nekem lett elegem belőle. Ő gyerekes, ha nem bírja felfogni, hogy igenis szerethetek valakit ennyi idősen is. Neki vannak olyan dühkitörései, hogy az egész osztály tudja róla, hogy bolond. És én alacsonyodom le az ő szellemi szintjére, mivel ő fog megbukni és bukott félévkor, nem én. Anyám pedig könyörgöm, diplomás ember, hivatalos személy és irodában dolgozik. Ő anyjának meg most sincs munkája és apja sincs sehol.
3. A szerelemmel. Rohadtul nem akartam szerelmes lenni, és erre pont most...Kikészít, hogy bár az minden vágyam, hogy lássam és beszéljünk, szerencsétlen hiába próbálkozik, félek tőle, mert idősebb és mivel bűnronda vagyok és kövér disznó, ezért félek, hogy csak átverés. Pedig mindennél jobban szeretném ezt, de sosem reagálok, és miatta átsírom a napjaimat. Én erre még rohadtul nem voltam felkészülve...Csak tönkretesz a tudat.
2014. február 19. 18:32
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (itsjustme @ 2014.02.18. 16:38)
a nem létező egészségemmel. gyomorsavtúltengéses vagyok (ezt így mondják?), szedek is rá valami savlekötőt vagy megelőzőt vagy mit, van lúgósító porom, de semmit sem ér az egész, egyre kevesebbet bírok enni, és egyre többször kelek arra, hogy hányni kell meg egésznap hányingerem van. kértem beutalót hasi ultrahangra, hátha azzal is ki tudnak mutatni valamit, mert nekem a gyomortükrözés az egyik legnagyobb félelmem. de természetesen most folyamatosan azt hallgatom mindenhol, hogy ez úgy sem elég, úgyis meg kell csinálni a tükrözést, ha kimutat valamit, azért, ha meg nem, akkor a különféle problémáim és panaszaim miatt. köszönöm a tapintatosságot. a fél délutánom azzal telt, hogy a vizsgálatról olvastam, hogy hol és hogyan is végzik az altatásban, mert én nem hogy nyugodtan nem bírom ki ébren, hanem végig visitoznám meg csapkodnám, hiszen én még vérvételen is van, hogy elbőgöm magam, ha háromszor többször kell megszúrniuk - és valószínűleg ha itt lerúgom a dokit, nem érnék be azzal, hogy lekötöznek, mint kiskoromban. még két hetem van az uh-ig, de már most olyan gyomoridegem van, hogy majd beledöglök, és az sem ha nyugodni, hogy dédnagyanyámból tejen és kekszen/csupasz kenyeren kívül minden kijött, mi van ha én is az affelé vezető úton járok... csodálatos, hogy még a huszat sem töltöttem be, de nincs olyan szervem, amivel semmiféle probléma ne lenne, és a fél életemet kórházban töltöm...
Ez nem igaz. Jogodban áll betegként megtagadni az olyan vizsgálatokat, amelyek nem tartoznak a rutinok közé. Ilyen például a gastroscopia (gyomortükrözés) és colonoscopia (vastagbéltükrözés). Ugyan felülről nem nyeltem még, de amikor vastagbéltükrözésen voltam, akkor egy nyilatkozatot alá kellett írnom, hogy beleegyezem a vizsgálatba. Ha te nem akarod, akkor nem fogják rajtad megcsinálni (kivéve, ha még nem múltál el 18 és a szülő dönt efelől). Altatásban szerintem csak maszek orvos csinálja. Akármelyik klinikán jártam, a felső tükrözést éberen kell csinálni, ugyanis együttműködéses vizsgálat. Ha nyelsz, akkor megy lefelé a szonda. Viszont, ha alszol, akkor nem tudsz segíteni az orvosnak, így nagy eséllyel sérülhet a nyelőcső nyálkahártyája, ami később különböző szövődményekhez is vezethet. Maximum bódítanak egy kis Dormicummal, hogyha annyira durva eset vagy, de valahogy kizártnak tartom. Engem alulról tükröztek és semmire sem emlékszem. Egyik pillanatban még jajgattam, hogy a karomba beszúrták a tűt, emlékszem a neon csövekre a plafonon, utána már az őrzőben tértem magamhoz órákkal később. Felületes altatásba tettek, mert teljesen fel kellett vezetni a kamerát, ami nem kis fájdalommal jár. A gyomortükrözés meg nem fáj csak iszonyatosan kellemetlen érzés. Nem elkeseríteni akarlak, de, ha magyar egészségügyi TB ellátásról van szó, akkor nem fognak altatni, mert te nem bírod az ilyen dolgokat. Egyébként örülj neki, hogy meg akarnak vizsgálni! Én hónapokat könyörögtem az orvosoknak, hogy írjanak ki alsó tükrözésre, mert meg akarok gyógyulni. Lesz*rtam, hogy mi lehet a következménye, csak jöjjenek már rá, hogy mi a f*sz van. Ha nem tartasz még itt, akkor nem vagy nagyon lerobbant állapotban. Az UH-tól meg nincs miért f*snod. A hasadra kennek egy nagy adag átlátszó zselét és különböző UH fejeket fog huzigálni rajta miközben nézi a képernyőt. Pár hónap múlva megyek vissza én is újabb kontrollra és megpróbálom rávenni a dokit, hogy írjon ki egy hasi-medence UH-ra. Az nem fáj, nem is fogsz érezni semmit - max egy kis hideget, de csak az UH zselé miatt. Amúgy meg refluxos vagy, ha nem tévedek. Jelezni kell a gasztroenterológusodnak, hogy a savlekötő nem használ és írjon fel egy másikat. Ha nem kezelik, akkor komoly problémák is felmerülhetnek, és nem azért mondom, hogy ijesztgesselek, de a nyelőcső elrákosodása is opció a nagy méretű nyálkahártya károsodás mellett. A gyomortükrözéssel kapcsolatban meg nekem az a személyes véleményem, hogy akkor érdemes megcsináltatni, ha biopsziát is vesznek. Apukámat kétszer tükrözték meg amikor kórházba került és nem jöttek rá, hogy gyomorfekélyes, pedig bedugták a kamerát. Szóval, ha nem akarnak szövetmintát venni, akkor az én tanácsom az, hogy felejtsd el! Nem éri meg kínoztatni magadat egy talánért.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2014. február 19. 18:45
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Két dologgal is.
1, Matek tz. A drágalátos tanárnő nem érti meg, hogy senki nem érti az anyagot, irat belőle holnap ahelyett, hogy rászánna még egy órát, és így lenne rá egy hétvégénk hogy tudjunk gyakorolni. De ez úgy tűnik luxus. Bár valamelyest megértem hogy miért csinálja ezt, mivel az osztálytársaim(akiket egyébként kedvelek) végig baromkodták és üvöltözték az órát, és így természetes hogy nem tudja elmagyarázni
2, Kiderült hogy jövőre lecserélik az ofőnket, mivelhogy kevés a "tapasztalt" tanár aki el tudna vállalni osztályt, és mivel már mi "jó osztályközösségé váltunk", így nincs rá szükségünk és elvehetik tőlük. Igen, gratulálni tudok az intelligens igazgatónak, aki félidőnél ezt teszi, miután már tökre összeszoktunk.
1, Matek tz. A drágalátos tanárnő nem érti meg, hogy senki nem érti az anyagot, irat belőle holnap ahelyett, hogy rászánna még egy órát, és így lenne rá egy hétvégénk hogy tudjunk gyakorolni. De ez úgy tűnik luxus. Bár valamelyest megértem hogy miért csinálja ezt, mivel az osztálytársaim(akiket egyébként kedvelek) végig baromkodták és üvöltözték az órát, és így természetes hogy nem tudja elmagyarázni
2, Kiderült hogy jövőre lecserélik az ofőnket, mivelhogy kevés a "tapasztalt" tanár aki el tudna vállalni osztályt, és mivel már mi "jó osztályközösségé váltunk", így nincs rá szükségünk és elvehetik tőlük. Igen, gratulálni tudok az intelligens igazgatónak, aki félidőnél ezt teszi, miután már tökre összeszoktunk.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.