Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 05. 21:23 #7761
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Elvileg jövőhét szerdán délután lett volna zongoravizsgám, amivel nagyjából megbékéltem. Erre ma teljesen megkavarták és korábbra tették, amitől bepánikoltam, és eléggé frusztrál, hogy már csak kevés idő van gyakorolni. És érzem, hogy az egyik darabot teljesen el fogom rontani, és akkor megint hónapokig hallgathatom a szüleimtől, hogy mennyire csalódottak, hogy lusta vagyok meg hogy tőlem nem lehet elvárni semmit... el lehet, de akkor ne frusztráljanak, mert akkor biztos, hogy elrontom. A tavalyi vizsgán is ez volt. Amikor csak a tanár (vagy ő sem) volt jelen, már csukott szemmel eljátszottam a darabot, de amikor egy egész terem tele volt a vizsgán emberrel, a háromnegyedénél leblokkoltam és képtelen voltam folytatni. Szörnyű volt. cray.gif
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy ebben a tanévben már nincs miért aggódnom.
3 felhasználónak tetszik: Lil98, menthol, Szandi0820
2014. június 06. 10:56 #7762
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
A topik rendszeres olvasói bizonyosan tudják, hogy csak nagyon ritkán teszem be ide a lábam. Valamikor ősszel meséltem Nektek a Disney itthoni helyzetéről. Nos, ami ma történt, arra nincsenek szavak.

Tudniillik van a testvéremmel közösen egy rajongói oldalunk a G-Portálon, jó néhány éve pedig létrehoztunk egy oldalt a Facebookon is. Sosem állítottuk róla, hogy hivatalos oldal, közösségként volt létrehozva és mindenhol feltüntettük, hogy a rajongókat szeretnénk összegyűjteni. Nos, ma szerettem volna megosztani egy képet, de mikor rámentem az "általad kezelt oldal" fülre megosztásnál, nem találtam ott. Eltűnt. Hirtelen nem tudtam mire vélni, de éreztem, hogy ebből nem sülhet ki jó. Felementem hát gyorsan a Facebookomhoz tartozó e-mailre, s pánikolva bontottam fel a "Facebook Warning" nevű levelet. Egyszerűen tudtam, mi lesz benne.
Idézet
Szia!

„Walt Disney Hungary” nevű oldaladat a felhasználási feltételek megsértése miatt el kellett távolítani. A Facebook-oldalak különleges jelenlétre adnak lehetőséget, amely kizárólag üzleti és promóciós célokra használható. Nem megengedettek egyebek mellett a gyűlölködő, fenyegető vagy obszcén oldalak. Eltávolítjuk továbbá azokat az oldalakat, amelyek egyénre vagy csoportra nézve sértőek, illetve amelyeket erre jogosulatlan személy hozott létre. Ha az oldalad a fenti okok valamelyike miatt került eltávolításra, nem állítható vissza. A Facebook funkcióinak további nem rendeltetésszerű használata a fiókod végleges elvesztéséhez vezethet.

A Facebook csapata

Tudom, hogy ez sokaknak talán nem jelent semmit, de a hirtelen csalódottságtól vezérelve elsírtam magam. Az ok elég összetett. Először is, ez az oldal megvolt már pár éve, így valamilyen szinten ragaszkodtam hozzá, megszoktam a létezését. Nos, utálom, ha valamit, ami az "enyém", elvesznek tőlem, legyen az akár tárgy vagy egy internetes közeg. Aztán ott van a tény, hogy alig volt rajta 398 kedvelés (ezt a számot még jó sokáig emlékezetben fogom tartani, ugyanis a gyorsírótár miatt még kiírja az oldalt, csak rákattintva nem jelenik meg a keresésénél). Mégis kinek fájt a létezése? Ki volt annyira gerinctelen, hogy jelentette? És miért? A hivatalos oldalaknak itthon a "Magyarország" szót biggyesztik a végére, a Hungary pedig talán tényleg nem a legjobb választás volt, de át akartuk nevezni az oldalt, csak bizonyos lájkszám után nem engedte. Különben is, 3-4 évvel ezelőtt ki gondolt rá, hogy egyszer ez majd gondot jelenthet? Ráadásul nagyon sok ember csak Facebookon követte az oldalunkat.

A dolog pikantériája, hogy van egy elég erős gyanúm, hogy melyik alattomos oldal adminisztrátorai jelentették a mi oldalunkat. Egy olyan 90%-ban vagyok benne biztos, mert mindig megosztottuk a képüket. Nem fogom kiírni ide, nem kell nekik az ingyen reklám, de remélem, hogy az életben még visszakapják valakitől ugyanezt.

És ebben az a rossz, hogy csak hozzádobott még egy pontot a miért utálom az emberiséget listámhoz. Rendkívüli módon csalódtam, hihetetlen, mennyire rosszindulatúak az emberek. Erre már nincsenek szavak.

Sajnálom, ha valaki halálra unta magát, mire végigolvasta, de azért köszönöm, hogy kiírhattam magamból!
És ha úgy érzitek, hogy van olyan ismerősötök, akit érint, mert veszélyben lehet az oldala emiatt, akkor kérlek szóljatok neki!

Egyébként nem adjuk fel, készítettünk egy másikat, csak azért is el fogom érni, hogy a magyar rajongók ne három hónappal később tudjanak meg minden információt. Ja, arról már nem is beszélve, hogy mi soha nem tettünk közzé illegális letöltéseket meg online filmnézést, hogy ezzel gyűjtsünk látogatókat, de hát gondolom a jöbőben érdemes lenne átgondolni. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten...
10 felhasználónak tetszik: Beyla, duracell, icarlyluv, Jolie_77, iannina, AmyVie, Lil98, menthol, Vampiregirl1, Szandi0820
2014. június 06. 16:29 #7763
- törölt felhasználó -    
sok hülye rib*cól..el sem hiszem mennyi létezik.. hihetetlen...:ccc
2014. június 06. 21:59 #7764
- törölt felhasználó -    
Ez volt az utolsó olyan nap, amit még úgy töltöttünk, ahogy még sok ideig szeretném hogy töltsük... de már nem lehet. Vége van.
1 felhasználónak tetszik: riri17
2014. június 07. 07:18 #7765
- törölt felhasználó -    
Idézet (N_Anna @ 2014.06.06. 16:29)
sok hülye rib*cól..el sem hiszem mennyi létezik.. hihetetlen...:ccc

Pacsi. Van egy lány, aki annyira játssza a fejét, hogy az már hihetetlen. Perpillanat nekem is ez a bajom.
2014. június 07. 08:12 #7766
- törölt felhasználó -    
Egy szúnyog csípessel, vagy egy pattanással. A szemem alá nőtt, és nem múlik. Plusz a szemem is be van dagadva tőle. mad.gif
2014. június 07. 13:03 #7767
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Egy lánnyal, de nagyon. 5-ös dolgozatot írtam magyarból, nagyon könnyű volt, szövegértés. Ő 2-st kapott, és elkezdett hőbörögni, hogy ha tudta volna, hogy ez a dolgozat, akkor ő is megtudta volna írni 5-re. A tanár direkt kihangsúlyozta, hogy erre jegyet fogunk kapni, szóval úgy csináljuk meg. De a csaj egész órán facebookozik, nem is figyel oda, és csodálkozik azon, hogy bukásra áll. rolleyes.gif
Plusz utálom a lábaimat. Meg a csípőmet. Meg a hasamat. Szóval úgy mindent. Amíg sportoltam és táncoltam, addig sem voltam modellalkatú, de azért tartottam a súlyom. De így, hogy 4 után érek haza, így semmi erőm nincs, csak eszek, és kész. Nyáron viszont elterveztem, hogy egy 5 kilót szeretnék leadni. 2 kábé lement már rólam, de még ötöt minimum szeretnék. Már én nem érzem jól magam a bőrőmbe. A lábammal meg nincs akkora baj, csak rohadt csúnya vádlim van. Mint egy férfinak. Azt hittem kicsit átformálódik, miután abbahagytam az aktív sportolást, de ugyanolyan maradt. Meg összevissza van csipkedve, elvágva, karmolászva így rövid nadrágot se hordhatok, mert nagyon csúnya. :/
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, menthol, iannina
2014. június 07. 13:51 #7768
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Az iskolámmal, de azzal nagyon.
Csütörtökön terepgyakorlatra mentünk, mert ez része a belügyi szakmának, és ha ezt valaki nem csinálja meg 4 tantárgyból bukik (szakmaiakból). Szóval rá voltunk kényszerítve, így vagy úgy. Viszont senki sem mondta, hogy ezen ki fognak minket nyírni lelkileg és fizikailag is. Ha eddig azt hitte valaki, hogy durva a tesije, akkor menjen el egy olyanra amit mi csináltunk csütörtökön. rohog.gif
2 óra fele indultunk a sulitól, busszal kivittek minket az ácsi erdőbe, ahol a buszt utoljára láttuk. Nem elég az, hogy majdnem megsültünk, mert a napon voltunk, de még fizikailag is leépítettek minket. Egy rendőrrel voltunk, akivel befutottunk az erdőbe és gyakoroltuk a hátra át (meg ezeknek a változatait) és az a vicc, hogy mindenki azt hinné, hogy ment elsőre - de nem. mellow.gif Akárhányszor elrontottunk, beszéltünk, nevettünk, nem csináltuk a feladatot, feltartott kézzel kellett 1 millió guggolást csinálnunk (!). mellow.gif Ha ez még nem elég, elkezdtünk kocogni, és amikor azt mondta, hogy csüccs, le kellett guggolni, utána meg újra futni és ezt így a végtelenségig. Ha ez még nem elég térdig érő fűben kellett kúsznunk és ilyen tövisek, szúró ágak, csalánba fetrengtünk. Ha valaki elrontotta természetesen megint egy olyan guggolás sorozat várt ránk.
Miután azt hittük, hogy haza fele a busz fog vinni nagyot estünk. 6 km-ert futottunk az erdőben, zuhogó esőben. Ezek után pedig jó gyors sétában (még mindig esőben) mentünk a földes, sáros, bokros, legutolsó ácsi faluk mögött. A cipőnk beázott, a lábaink tele voltak/vannak szúnyog és csalán csípésekkel, meg karcolásokkal. Nekem a bal lábamon annyi szúnyog csípés van, hogy a két kezemen se tudnám megszámolni. unsure.gif A bal kezem tele van vágás nyomokkal amit a kúszás közben szereztem és ami a legrosszabb: az izomláz. Már vagy két napja úgy mozgok, mint egy reumás öreg nénike. Leülni már nő 10 percbe kerül, és sehogy sem jó. A leguggolásról meg ne is beszéljünk, mert az egy évembe is kerül. rohog.gif
És a vicc, hogy kettőkor indultunk és HÉT ÓRÁRA ÉRTEM HAZA. R*hadt ÖT ÓRÁIG kint voltunk az erdőben és az életünkért küzdöttünk. És ezekkel a fent említett gondjaimmal meg dolgokkal nem vicceltem. Úgy érzem magamat mint akit megvertek.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, menthol, iannina
2014. június 07. 20:35 #7769
Poppy Love
Poppy Love
visszatérő vendég

StátuszHúsz esztendőm hatalom, húsz esztendőm eladom.
Hozzászólás: 199
Csatolások: 1
Azonosító: 201626
A régi legjobb barátnőmmel már csak felszínesen van kapcsolatunk. Együtt járunk suliba, egymás mellet ülünk, együtt vagyunk (többnyire) szünetekben, de már nem akar velem beszélgetni. Már tök nem jó vele lenni, csak jövőre elmegy, és igazán kibírok vele még 4 napot... sad.gif
2014. június 07. 21:01 #7770
- törölt felhasználó -    
A műrockerekkel, pózerekkel, szvegekkel, meg ilyesmikkel.
Egyik barátnőmmel bementünk a városba, találkozott valami osztálytársával, beszélgettek pár szót, a csajszi pedig Guns N' Roses-os pólóban volt, ebből azt hittem, biztos szereti, ha már olyan póló van rajta, én pedig tiszta naivan rákérdeztem, hogy ő is szereti-e a Guns-t. Szóval megkérdeztem, erre lövése nem volt, mi az, egy számukat nem ismeri... Aztán amikor megkérdeztem, hogy akkor minek hord Gunsos pólót, teljesen természetesen odavágta, hogy "mert ez menő". Legszívesebben lepofoztam volna ott nyilvánosan, és itt elsősorban nem azért, mert nem ismeri, hisz mindenkinek joga van olyan zenét hallgatni, amilyet akar -bár én az olyan zenéket, amiket ő hallgat, zenének sem nevezném, de mindegy, ez az én véleményem-, de akkor legalább ne hordjon már olyan pólókat basszus. Ennyi erővel én holnaptól vándís, meg bíberes pólókban fogok járkálni... rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Genevieve, Szandi0820, Jody, menthol, icarlyluv, Jolie_77
2014. június 08. 09:10 #7771
- törölt felhasználó -    
Hosszú hétvégén is tanulhatok, elvégre a tanáraim még az utolsó napon, vagyis a ballagás előtti napon is dolgozatot szeretnének velünk íratni.
2014. június 08. 18:00 #7772
- törölt felhasználó -    
anyámból... elkezdte hogy én tökreteszem a hajam, elvitte a hajvasalóm, és meg akarja szabni hogy mikor moshatom meg.. szerintem ezt eléggé benézte..
2014. június 08. 18:40 #7773
- törölt felhasználó -    
Pénteken,pont 13-án megyünk az osztállyal kirándulni.Még nem tudjuk,hogy csütörtökön az egész óránk meg lesz tartva,de elég sz*r lesz,hogy 17:30-kor fogok hazaérni és másnap a 5:50-es busszal kell bemennem,mert 7-kor indulnunk kell.2 napig leszünk,de vasárnap kezdődik a nyári gyakorlat.Szombat késő este érünk haza és vasárnap mennyünk be 9 vagy 10 órakor Pestre a Városkapuba,de az a baj,hogy akkor nincs busz pardon.gif Bezzeg Fóton annyi busz van,de ahol én élek ami "város"... rolleyes.gif Aztán 16-ától nyári gyakorlat,2 napig rajz lesz,a többi napon pedig a gyakorlati tanárral leszünk 20.-áig.Csak az a baj,hogy állítólag akkor lesz a bizonyítvány osztás,de az egyik tanár nem tudja.Szuper!
2014. június 08. 21:48 #7774
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
A mai tinik nagy részének a zenei ízlésével rolleyes.gif Hatalmas respect a kivételeknek...
2 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Szandi0820
2014. június 08. 21:52 #7775
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

StátuszI see humans, but no humanity.
Hozzászólás: 1220
Csatolások: 80
Azonosító: 205659
A fiúkkal és minden Directionerből plusz Wayerből.. reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: menthol
2014. június 08. 21:55 #7776
anna89
anna89

StátuszAz ember oly szelíd alak! Ha nem piszkálják nem harap.
Hozzászólás: 724
Csatolások: 3
Azonosító: 147061
Nem tudom miért mondjátok ezt ennyire, aki szimplán szereti őket, nem baj, ők is mondhatnák ezt rátok. Már csak akkor van a baj, ha annyira mániákusan szeretik őket, hogy az orrunk alá dörgölik és éjjel-nappal okoskodnak róla. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Genevieve, menthol
2014. június 08. 21:56 #7777
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

StátuszI see humans, but no humanity.
Hozzászólás: 1220
Csatolások: 80
Azonosító: 205659
Idézet (anna89 @ 2014.06.08. 21:55)
Nem tudom miért mondjátok ezt ennyire, aki szimplán szereti őket, nem baj, ők is mondhatnák ezt rátok. Már csak akkor van a baj, ha annyira mániákusan szeretik őket, hogy az orrunk alá dörgölik és éjjel-nappal okoskodnak róla. biggrin.gif

Engem olyanok vesznek körbe... Akiknek minden mondtatába benne a van a nevük és twitteren meg facebookon zaklatják őket.. -.-"
2014. június 08. 21:56 #7778
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Idézet (anna89 @ 2014.06.08. 21:55)

Nekem az unokatesóm ilyen az 1D-vel, ezért írtam...
1 felhasználónak tetszik: LHanna
2014. június 08. 22:06 #7779
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cindy @ 2014.06.07. 21:01)
A műrockerekkel, pózerekkel, szvegekkel, meg ilyesmikkel. 
Egyik barátnőmmel bementünk a városba, találkozott valami osztálytársával, beszélgettek pár szót, a csajszi pedig Guns N' Roses-os pólóban volt, ebből azt hittem, biztos szereti, ha már olyan póló van rajta, én pedig tiszta naivan rákérdeztem, hogy ő is szereti-e a Guns-t. Szóval megkérdeztem, erre lövése nem volt, mi az, egy számukat nem ismeri... Aztán amikor megkérdeztem, hogy akkor minek hord Gunsos pólót, teljesen természetesen odavágta, hogy "mert ez menő". Legszívesebben lepofoztam volna ott nyilvánosan, és itt elsősorban nem azért, mert nem ismeri, hisz mindenkinek joga van olyan zenét hallgatni, amilyet akar -bár én az olyan zenéket, amiket ő hallgat, zenének sem nevezném, de mindegy, ez az én véleményem-, de akkor legalább ne hordjon már olyan pólókat basszus. Ennyi erővel én holnaptól vándís, meg bíberes pólókban fogok járkálni... rolleyes.gif

Fúú, hogy én az ilyeneket hogy gyűlölöm... Tegnap láttam a Háendemmben egy rakás kisr*bancot (a Dzsásztinbíbörös Ájfóntokját mutogatta valamelyik), akik Nirvánás melltartókat nézegettek nagy bőszen. Oké, igazából pólók voltak, de nem takarnak többet egy melltartónál. Arról már ne is beszéljünk, hogy kortársaim többsége milyen szintem mutogatja magát. Főleg a neten. És igen, a r*bancokból még mindig elegem van.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LHanna, menthol
2014. június 09. 12:07 #7780
Poppy Love
Poppy Love
visszatérő vendég

StátuszHúsz esztendőm hatalom, húsz esztendőm eladom.
Hozzászólás: 199
Csatolások: 1
Azonosító: 201626
Az osztályom egy részéből... najó tudom hogy ez a történet nem lesz valami 'húúú de bunkóság', de akkor is.

Nemrég voltunk egy kétnapos kiránduláson, az erdőben (ott aludtunk egy házban) ÉS NEM, NEM ERDEI SULI. Naszóval csak az osztályom meg 1 tanár maradt ott, a személyzet meg mindenki más elment. Én az első nap, a kajám 2/3-át megettem, hiszem másnap csak fél napot leszünk ott, és vittem egy nagy csomag pogácsát (kb. 80 db), gondoltam az elég lesz a 2. napra. Ki kellet tenni a konyhába minden száraz kaját, hogy a hagyák ne menjenek a táskánkra (mondjuk nem mindenki tette ki). Kiraktam ugye a nagy zacskónyi pogácsát (megbontva, 1 darabot ettem belőle, de úgy raktam oda, hogy ne látszódjon hogy meg van bontva). Este, az erkélyen ülünk a bártnőmmel, és kijön az egyik ellenszenves osztálytársam, elkezdünk beszélgetni. A beszélgetés közepén megemlíti hogy kié volt lent a zsacskóban a pogácsa, mert 1 darabot vett belőle. Azt gondoltam nembaj, attól még hogy bunkó, mert csak úgy simán kivesz más kajájából, -úgy hogy azt se tudja kié-, még 1 darabba nem halok bele. Reggel megnéztem, és mind a 80 eltűnt. Csak a zacskó maradt üresen. Megnéztem mindent de sehol sem volt. Ennyi, egész másnap, amíg haza nem értünk (Kb. 2 órakor értünk haza) csak a barátaimtól elcsórt kekszeket ettem (nekik se volt sok kajájuk, így nem tudtak sokat adni).
Szerintem azért nagyon bunkóság, hogy valaki(k) egy egész este alatt megették valamelyik osztálytársuk 80 db pogácsáját... Azért elég sok volt, gondolhatják hogy nem azért vittem hogy elosztogassam. A másik hogy volt még mellette egy csomó kaja, süti, sós ételek, szintén megbontva, de azokba persze senki nem evett/nem ette meg az egészet.

Bocsi hogy hosszú volt, de eddig úgy gondoltam hogy a miénk egy jó osztályközösség :(
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, menthol
540 oldal 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!