Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 05. 09:35 #8081
- törölt felhasználó -    
Szúnyogokkal hogy a francba tudják ezek a m**skok épp a tenyerem közepét megcsípni? rtfm.gif grrr.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Seherezade1050
2014. augusztus 05. 09:48 #8082
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
azzal, hogy mostmár még a legújabb avon katalógusban is a vandájreksönt nyomják a képembe. blink.gif ha anyámtól bárki berendelni, és nekem azt kell nézni itthon, felkötöm magam helyettük is szégyenemben... és ezek napjaink sikeres "zenészei"... rolleyes.gif
10 felhasználónak tetszik: menthol, Fannycska999, AFCfan, Angel, ApusztákBoszorkánya, hungergamesFan16, Beyla, Szandi0820, icarlyluv, Seherezade1050
2014. augusztus 05. 15:20 #8083
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.08.05. 09:48)
azzal, hogy mostmár még a legújabb avon katalógusban is a vandájreksönt nyomják a képembe. blink.gif ha anyámtól bárki berendelni, és nekem azt kell nézni itthon, felkötöm magam helyettük is szégyenemben... és ezek napjaink sikeres "zenészei"... rolleyes.gif

Off:
Nem mindenki tarthatja ugyanazt jónak,mint te.Most mintha kívülálló ember lennék úgy írom,hogy szerintem te is úgy gondolod,hogy mindenkinek meg lehet a véleménye,mégsem örülsz,ha esetleg egy általad kedvelt embert szidnak.Nem a rajongás vagy valami beszél belőlem,csak gondold át a helyzetet akár más bandákkal. smileeee.gif (Nem akartam semmi bántót vagy provokálót írni,sem beléd kötni.)

On:
A pókokkal.A körömlakkokkal.A pakolással.
Tegnap este fekszek az ágyamban,laptopozom és egyszer csak azt veszem észre,hogy egy pók ereszkedik le az ágyra.Kiskorom óta félek tőlük,de nagyon.Minden apró rezdülésre vagy piszokra azt hittem,hogy pók így nem mertem bemenni a szobámba,nemhogy még aludni AZON az ágyon,így tesóm szobájában éjszakáztam.Utállak titeket pókok!!

Festenéd le a fedőlakkal a körmöd,de amint rárakod az ecsetet és végig húzod,leszedi a színes lakkot is.Hát köszönöm,de elég gáz emiatt újrakezdeni az egészet és egy csomót pazarolni.

Sok por,kosz,bogár.Kevés hely,idő,kedv.Vagyis pakolás...

Olyan jó,hogy van laptoptartó,de ha megfogod miközben rajta van a gép,akkor persze,hogy az leesik,mivel csúszik a tartó és a gépről letör valami.Mert miért is ne?

Az egyik ismerősömmel aki nagyon idegesítő és az egyik haverommal aki nagyon szépen átvert. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Lizania, Szandi0820
2014. augusztus 05. 16:29 #8084
- törölt felhasználó -    
Hogy nagyon meleg volt, így nem tudtam élvezni a biciklizést. wub2.gif
2014. augusztus 05. 16:41 #8085
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Elsősorban azzal, hogy a baj mindig csőstül jön. Nem elég, hogy a fél családom kórházban van és még a folyamatos migrénemmel is meg kell küzdenem, még az állítólagos "barátok" is megmennek laugh.gif Mondjuk ezek a haverok érdekelnek a legkevésbé, hiszen a család és az egészség az első. Viszont jó hír, hogy a régi barátságok és ismeretségek megújíthatóak. Nem is hinné az ember, mennyien állnak mellette és mégsem vesz tudomást róluk. Annak idején elcsesztem a dolgokat, amikor ignoráltam azokat az életemből, akiket az exem nem tűrt meg mellettem, amikor együtt voltam vele. De mégis itt vannak, lehetetlenség elűzni őket és ennél nincs is jobb érzés. Egy lánynak miért ne lehetnének fiú barátai a szerelme mellett? De persze barát barátok. Hálás vagyok, mert ezek a srácok elűzhetetlenek és ténylegesen mellettem állnak akkor is, amikor a legrosszabb periódusomat élem meg. Ez a nyár minden tekintetben a legrosszabb, de erős vagyok, mert kibírtam már nehéz időszakokat, ez is csak egy hullámvölgy: egyszer fent, máskor lent. És helyén is van ez így, ilyenkor mutatkozik meg, ki az igazi barát. Ideges vagyok amiatt a régóta várt e-mail miatt is, ami a nyaram fénypontja lehetne, ami kárpótolna minden rosszért, de hát még nem érkezett meg és lassan elkezdtem másik programot szervezni akkorra. Mindenesetre már nagyon várom a nyár végét és bízom abban, hogy a 40 fokos hőséggel együtt a rossz dolgoktól is elbúcsúzhatok king.gif
7 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Lizania, Szandi0820, Beyla, icarlyluv, Angel, Annie Horvath
2014. augusztus 05. 16:43 #8086
- törölt felhasználó -    
Youtube-on a hirdetésekkel^^
1 felhasználónak tetszik: Annie Horvath
2014. augusztus 05. 17:14 #8087
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Idézet (LittleBlackStar23 @ 2014.08.05. 16:43)
Youtube-on a hirdetésekkel^^

Erre van egy egyszerű módszer: telepítsd a gépere az AdBlock plust, az kiszűri a reklámokat és többé nem jelennek meg wink.gif én is ezt használom smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Annie Horvath
2014. augusztus 05. 18:18 #8088
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy sokáig, talán egy fél évig nem kaptam pánikroham közeli állapotot, sőt senkinek fel se tűnt ez a dolog, de ma egy egyszerű barátság törléstől úgy érzem, mintha a mellkasomon ülne valki és nehezen veszem a levegőt, elbambulok hosszú másodpercekre, izzad a tenyerem, nyelni nehezen tudok, és a nyugtatás ellenére, amit egy kedves embertől kapok, nem tudok lenyugodni. Mire ezt a hozzászólást összehozom tucatszor félregépelek, mert ennyire kivagyok. Próbálok mély levegőt venni, de nem megy, mert benn marad a tüdőmben, vagy szaggatottan lélegzek. Pedig egy ilyen dologért egyszer sem paráztam be ennyire, mondjuk régóta gondolkoztatott a törlés kérdése, de akkor egyszer sem éreztem ilyet, de amikor láttam, hogy üzenet jön, majdnem lefordultam a székről. Tényleg kivan a tököm, hogy egyáltalán nem ilyen vagyok, de egy hülyeség miatt is padlóra kerültem, főleg, hogy az illető sem könnyíti meg a dolgomat mert ezer helyre kiírja, hogy ezt miért kellett, ettől még inkább aljasnak érzem magam és még jobban nem jön az a bizonyos levegővétel. És nem válaszol, legalább egy fél órája... Ennyire nem lehetek rossz ember, mindenkit naponta átbasznak vagy hússzor és senkinek, semmilyen lelkifurdalása sincs, nekem meg egy ilyen miatt tégla esik a fejemre, próbálom bizonygatni, hogy nem csak az én hibám, mert én próbálkoztam, de egy kétszavas válaszra mit írjak, miért van az, hogy valakivel még egy repedt csészéről is oldalakat tudok beszélni, feltűnik ha cinikus vagyok, vagy ha rossz a kedvem, de neki nem, csak szimplán én vagyok a mocsok, amiért nem bírtam cérnával a beszélgetésünket. Védtem, ahogy csak tudtam, pedig nem ismerem személyesen, de nem hallgatott rám soha, mondanám, hogy akkor lexarom, de nem mert azIsten volt olyan aljas, hogy lelket adott nekem. Megpróbálok kevésbé hisztérikus lenni, és arra gondolni, hogy az életben vannak nagyobb gondok, mint, hogy egy ismertlen szemétnek tart. Még ha trágárul mondtam volna el, hogy miért döntöttem így, de nem még a legrosszabb állapotomban is azt nézem, hogy ne bántsam meg, eszem megáll. Tegnap is padlón voltam egy ideig, aztán egy kiadós beszélgetés kirántott a trágya kedvemből, és estére már nyoma sem volt rajtam a rossz kedvnek. Még van hat órám, hogy kiderüljön mi lesz, ha addig nem megyek falnak, és nem kap el az agymenés és káromkodok, mint ahogyan eddig egyszer sem. És válaszolt. Most még jobban szarul vagyok, mert nem hangosztatja, hogy én lennék a hibás, hanem az érzelmeiről beszél, én ezt nem bírom és jobban kiakadok mint eddig, pedig nem kéne, nem ismerem személyesen, de a k.rva életbe..
12 felhasználónak tetszik: menthol, Fannycska999, AFCfan, Lizania, ApusztákBoszorkánya, Szandi0820, Beyla, icarlyluv, rammievengeance, Angel, Annie Horvath, Seherezade1050
2014. augusztus 05. 19:18 #8089
- törölt felhasználó -    
azzal hogy a szomszédban van egy kutya és állandóan visít. és már az agyamra megy shout.gif
meg az éjjeli viharokból is kezd elegem lenni. komolyan, mért kell mindig éjjel viharnak lennie? akkor nem tudok aludni sad.gif
2014. augusztus 05. 20:18 #8090
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Most vagyok azon a ponton, hogy elbuszozok a mamámékhoz, mert én ezt már nagyon nem bírom. Apához már konkrétan szólni sem merek, Előbb azért leordított, mert lehalkítottam a tv-t, hogy telefonálhassak. Ott ordított mellettem, miközben az egyik barátommal beszélgettem, szóval ő az egészet hallotta. Mióta a szabadság után elment vissza dolgozni, azóta így viselkedik. És már nem bírom. Ekkor persze hívom a mamát, aki ilyenkor mindig meghallgat, bár semmit nem ért meg, mert ilyenkor fuldokolva bőgök, mert annyira rosszul esik. Ő utána lekiabálja apát, ami kábé semmit sem ér... Hamarosan lesz másik mamám születésnapja, amit már hónapok óta tervezünk, mert nagy családunk van, és ezt együtt szeretnénk ünnepelni. Apa nincs jóba a mamával, és most kitalálta - jövő vasárnap lesz - hogy neki muszáj aznap is dolgoznia. Aztán rámfogta, hogy én úgysem szeretnék elmenni oda, mert miattam mindenhonnan elkésünk, és mindenért én vagyok a hibás. Visszagondolva arra, hogy évekkel ezelőtt mindig vele voltam, és imádtam őt, ahhoz képest, mintha teljesen más apám lenne. Ki se merek menni, nehogy ismét leordítson valami hülyeség miatt. Annyira elegem van, de annyira.. sad.gif
10 felhasználónak tetszik: Fannycska999, AFCfan, Lizania, Beyla, Szandi0820, icarlyluv, Angel, Annie Horvath, Seherezade1050, drfan
2014. augusztus 06. 09:31 #8091
- törölt felhasználó -    
Nem tudunk menni nagyimékhoz mert őrülten elkezdett szakadni az eső...>< (nincs kocsink itt) És tömegközlekedéssel is macerás volna. unsure.gif
2014. augusztus 06. 09:44 #8092
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15257
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
A reklámokal azok mindenhol ott vanak aa n még zene hallgatás közben is benyomják azokat a reklamalo.gif mad.gif grrr.gif reklámokat
2014. augusztus 06. 13:49 #8093
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
A rohadt esővel, a rohadt vírus miatt felugró rohadt reklámablakokkal, és a rohadt legyekkel. grrr.gif grrr.gif grrr.gif furesz.gif
2014. augusztus 06. 21:07 #8094
- törölt felhasználó -    
hát, mivel rühellem, ha valaki rámír fészbúkon ezért azt terveztem, hogy kikapcsolom a chat-et mivel ilyet is lehet (marha jó, 4 éve, hogy van fészbúkom, de mégcsak most vettem észre, hogy ki lehet kapcsolni a chat-et smileeee.gif ) de mintha semmit se csináltam volna, mindenki ugyanúgy rám tud írni, ha kikapcsolom a chat-et ha nem reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif akkor mi a francnak van ott a "chat kikapcsolása" rész, ha nem is lehet kikapcsolni a chatet?? blink.gif blink.gif blink.gif
2014. augusztus 06. 21:32 #8095
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Előre is elnézést, ha ezzel bárkit is megsértek, de muszáj kiadnom magamból.

Amerika, miért vagy ennyire buta és énközpontú?? Komolyan, hányingerem van az egész ottani élettől, felfogástól, mindentől. Néztem egy magyar lány videóját a youtubeon, a videóban szerepelt a telefonja, megnézte rajta az időt. Ugye 24 órás formátumra van állítva, erre egy amerikai kishölgy odakommentált, hogy milyen számok ezek, létezik-e egyáltalán ilyen, stb.
Páran felhívták rá a hölgyike figyelmét, hogy nem csak az általa ismert óra létezik, erre jött a válasz, hogy mennyire gáz, hogy ezért leszólják, bunkók vagyunk és neki ezt honnan kéne tudnia, meg hasonlók.
Felkaptam a vizet. Nekünk alap dolog, hogy mindent tudunk az amerikaiakról, mikor mit csinálnak, ki az elnök, mindent. Ők? Azt se tudják, hogy létezünk! Mi ismerjük az ő történelmi hátterüket, de ők emberszámba se veszik az eu kisebb országait.
Hányinger.

(Ó, és bejött egy légy a szobámba, a fejem körül zümmög, és fhuu rohog.gif)
6 felhasználónak tetszik: Fannycska999, AFCfan, Lizania, Angel, icarlyluv, Szandi0820
2014. augusztus 06. 21:33 #8096
kármen366
kármen366
Ez a szöveg fog megjelenni a neved alatt.

Státuszjust me
Hozzászólás: 2009
Csatolások: 140
Azonosító: 207955
A nők tudják mivel van tele a tököm mert ez női ügy... blush.gif
2014. augusztus 06. 22:19 #8097
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bella Pearl @ 2014.08.06. 13:49)
A rohadt esővel, a rohadt vírus miatt felugró rohadt reklámablakokkal, és a rohadt legyekkel. grrr.gif  grrr.gif  grrr.gif  furesz.gif

Ugyanez hallod reklamalo.gif
2014. augusztus 06. 22:53 #8098
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Úgy tűnik ezt a nyarat sem úszom meg fülészet nélkül.. Egész nap fáj a fülem, így se zenét, se videot nem tudok nézni, mert nem merem megkockáztatni a fülhallgatót. Remek.
2 felhasználónak tetszik: rammievengeance, icarlyluv
2014. augusztus 06. 23:11 #8099
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Idézet (rammievengeance @ 2014.08.06. 21:32)
Előre is elnézést, ha ezzel bárkit is megsértek, de muszáj kiadnom magamból.
Amerika, miért vagy ennyire buta és énközpontú?? Komolyan, hányingerem van az egész ottani élettől, felfogástól, mindentől. Néztem egy magyar lány videóját a youtubeon, a videóban szerepelt a telefonja, megnézte rajta az időt. Ugye 24 órás formátumra van állítva, erre egy amerikai kishölgy odakommentált, hogy milyen számok ezek, létezik-e egyáltalán ilyen, stb.
Páran felhívták rá a hölgyike figyelmét, hogy nem csak az általa ismert óra létezik, erre jött a válasz, hogy mennyire gáz, hogy ezért leszólják, bunkók vagyunk és neki ezt honnan kéne tudnia, meg hasonlók.
Felkaptam a vizet. Nekünk alap dolog, hogy mindent tudunk az amerikaiakról, mikor mit csinálnak, ki az elnök, mindent. Ők? Azt se tudják, hogy létezünk! Mi ismerjük az ő történelmi hátterüket, de ők emberszámba se veszik az eu kisebb országait.
Hányinger.
(Ó, és bejött egy légy a szobámba, a fejem körül zümmög, és fhuu rohog.gif)

Az amerikaiak már elég régóta ilyenek. Igazából nem tudom, miért, de nagyon el vannak tőlünk...sőt az egész világtól zárva. Olyan, mintha mi nem is léteznénk.
Pont a minap láttam egy vaktérképes dolgozatokból összeállított cikket..szégyen, ami ott folyik oktatás terén... reklamalo.gif

Nekünk meg kell tanulnunk, hogy mikor fedezték fel, és onnantól kezdve minden kis apróságot. Ők meg arra nem képesek, hogy a kölykeiket megtanítsák az országok vagy legalább a földrészek nevére...undorító..ezért is vagyok inkább Ázsia centrikus laugh.gif

On: Azzal, hogy itthon mindig én vagyok a rossz. Komolyan. Bármit csinálok (feltakarítok, elmosogatok, gépezek, a kertben tevékenykedem) az valamiért sosem jó, és mindig csak a lehordást kapom. Anyu mindig azt mondja, hogy *nincs benne köszönet*.. Aztán meg ha nem segítek az a baj, ha nem a gép előtt ülök, hanem kimennék, akkor épp az a baj, meg az, hogyha megyek, nem vásárolok be.. unsure.gif Ha én ki megyek, akkor nem azért, hogy 5 tonnával a két kezemben jöjjek haza fool.gif (mivel nagy a család, és anyunak már nem sok ép agysejtje maradt (akár mennyire is az anyum, ez így van, és ezt tudják, akik ismerik)) meg ha barátommal elmegyünk éppen valahova, ő miért nem jöhet stb.. unsure.gif
Nővéremnek az nem tetszik, hogyha a medencét rendben tartom (bekapcsolom a vízforgatót, meg teleb*szkurálom minden féle dologgal, hogy ne poshadjon be ilyen időben) és bezzeg, ha cserélni kell a vizet nincs sehol, csak ül a gépe előtt... ha megcsinálom valahogy egyedül, vagy unokaöcsémmel, akkor meg persze minden vagyok csak rendes ember nem, és rögtön ő az első, aki belemegy..

Már lehetne szeptember, mert már kezdek őszülni.. chicken.gif
7 felhasználónak tetszik: AFCfan, Lizania, rammievengeance, icarlyluv, Annie Horvath, Seherezade1050, Szandi0820
2014. augusztus 07. 09:18 #8100
- törölt felhasználó -    
Még MINDIG esik az eső, egyfolytában.. És nagyon lehűlt az idő pedig még augusztus eleje van dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Angel
540 oldal 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!