Ma éppen mivel van tele a tököd?
2014. október 23. 15:35
floralwhispersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 57 Csatolások: 1 Azonosító: 229857 offline |
úgy általában? mindennel. what is wrong with you people? this is all crap, k?
2014. október 23. 18:03
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Ezzel itt. Már eleve a cikk kiakasztott, mert szokás szerint úgy ír erről a témáról az Index, hogy lóf*szt sem tud róla, de ugyebár valamivel hergelni kell a népet. Viszont az alatta lévő még értelmesebb birkajellegű, egymást majmoló, tudálékos kommentek még inkább kihoztak a sodromból. Tudom, hogy a MÁV sem szent, tisztában vagyok vele... de ne varrjuk már más vasúttársaságok és az utasok hülyeségét az ő nyakukba.
Én és a problémáim...
Én és a problémáim...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. október 23. 20:47
nem értek valamit. úgy tudom, hogy aki már 400 hozzászólást írt, az már törzsvendég. én már több mint 400 hozzászólást írtam, de ma látom, hogy visszatérő vendég vagyok most akkor mi van? módosították a szabályt vagy mi?
2014. október 23. 20:49
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Szerintem ezzel kapcsolatban már írtam régebben, de mindegy, még mindig idegesít. Szóval, unom már, hogy vannak olyan emberek (itt az oldalon és amúgy is), akik egy bandából csak a felkapottabb tagokat ismerik. A többi le sincs szarva, szerintem konkrétan azt se tudják kik azok, mert van egy bandából 2 mencibb tag és őket kell isteníteni. De ők kibszott nagy fanok, viszont 5 dalukat nem bírják felsorolni.
A másik: Nem igazán nézek híradót, nem is politizálok, mert hülyének tartom magam hozzá, meg nem is értek hozzá, de ez az internetadó nagyon idegesít. Állítólag csak másról akarják elterelni a figyelmet, amit ajánlok is nekik, mert ennél röhejesebb dolgot rég hallottam már. Bár tegnap már kétségbe estem, és anyának mondtam, hogy elköltözünk innen, mert én macskás videok nélkül nem látom értelmét az életnek.
A másik: Nem igazán nézek híradót, nem is politizálok, mert hülyének tartom magam hozzá, meg nem is értek hozzá, de ez az internetadó nagyon idegesít. Állítólag csak másról akarják elterelni a figyelmet, amit ajánlok is nekik, mert ennél röhejesebb dolgot rég hallottam már. Bár tegnap már kétségbe estem, és anyának mondtam, hogy elköltözünk innen, mert én macskás videok nélkül nem látom értelmét az életnek.
12 felhasználónak tetszik:
Nina 10,
Fannycska999,
Szandi0820,
CandUs,
Bátor Ventillátor,
Lil98,
ApusztákBoszorkánya,
AFCfan,
Lizania,
icarlyluv,
IQninja99,
drfan
2014. október 23. 21:15
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Cute girl 998 @ 2014.10.23. 09:59)
A Lana Del Rey- dal remixekkel. Nem tudom ki az a fogyatékos, aki ezeket csinálja, de ki tud akasztani, hogy Lana csodálatos dalait akarja beolvasztani a mainstreambe, valami szörnyű alapot tesz hozzájuk. Ember, elvész az egyediség, hát hagyjad már magad! Inkább csinálj saját zenét, ne egy másikat tegyél tönkre!!!
Azért nem kell ezt ennyire tragikusan felfogni...Lana dalai úgy tökéletesek ahogy vannak, ez tény, de nincs az az előadó akinek ne remixelnék a dalait. És néha kifejezetten jó Lana dalait egy kicsit pörgősebben hallgatni, mert nem lehet mindig szomorú az ember, egy kis ütemmel lehet bulizni is a kedvenc dalainkra, közben pedig Lana tökéletes hangját is hallhatjuk. Van pár mix aminél olyan jó dallamokat kreáltak, hogy néha az eredetinél is jó, de ezek általában olyanok amik a szövegen, Lana hangján és a gyorsaságon nem változtatnak, csak a háttérzenét pörgősítik be. Igenis vannak jók
2014. október 24. 00:59
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Jéé..látom más is írta az internet adót,én is azt akartam írni.Ez már nevetséges.Fogadjuk sehol máshol a Földön nincs ilyen tervben,csak nálunk.ó!és mi jön legközelebb?A levegő adó?Valami szerkezetet raknak az emberekre,lemérik mennyi levegőt fogyasztanak,és aztán havonta fizetnek érte?A csudába,még ötleteket adok nekik....
13 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998,
Nina 10,
Szandi0820,
CandUs,
AliceGlam,
icarlyluv,
Lizania,
Bátor Ventillátor,
Lil98,
Beyla,
IQninja99,
drfan,
Piadone
2014. október 24. 01:35
A teljesen agyhalottakkal. Utaztam ma haza, hozzáteszem volt 3 buszom egész nap, tehát osszam be. Rengeteg ember volt, de kb nekem meg még egy csajnak nem maradt hely, ja meg egy kisebb csoport kislánynak. Szépen beálltam a lányok mellé (egyébként gimisek voltak) és kapaszkodtam ugye, de amikor a hibátlan út dobott egyet a buszon az egyik kis tetű mindig belém mélyesztette a ronda műkörmeit. Na igen arrébb nem tudtam menni mert a másik zsíroshajú tünemény úgy behatolt az intim szférámba, hogy a karomat nem tudtam megmozdítani úgy rám tapadt. És nem vette észre magát egy másodpercre sem. Pedig a fél busz a rendelkezésére állt volna, de 5 centit sem ment arrébb. Gyűlölöm, hányingerem van az ilyen idióta bunkó senkiházi életképtelen emberektől. ezt leszámítva gyönyörű napom volt, de most tényleg
8 felhasználónak tetszik:
Nina 10,
Szandi0820,
icarlyluv,
Genevieve,
Lizania,
Bátor Ventillátor,
Beyla,
IQninja99
2014. október 24. 09:27
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Idézet (riri17 @ 2014.10.23. 20:49)
Téged is kiakasztott? Csak mi vagyunk ilyen birkák a világon. Ha máshol próbálkozna valaki ilyesmivel, élve felfalnák.
2014. október 24. 13:14
A francos oltással. Még kedden kaptuk meg, de azóta alig bírom mozgatni a karom, és majd szét hasad a fejem. Na meg ezzel a gyatra időjárással, és nem utolsó sorban ezzel a nevetséges internetadóval.
2014. október 24. 15:48
Ez a "hosszú hétvége" betett nálam. Már most elég volt belőle.
2014. október 24. 20:15
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Most fog felrobbanni az agyam. Holnap megint elutazok, és a délutánt pakolással akartam tölteni, erre anyám befogott sütni. Oké, belefért, utána még a hajamat is meg kellett mosnom. Sebaj, fél hétre mindennel végeztem. Akkor meg apám szólt rám, hogy etessem már meg az állatokat, mert természetesen erre csak én vagyok képes. Megetettem őket, plusz feszültséglevezetésként dajkáltam kicsit a macskákat. Mikor hét körül nekiálltam volna pakolni, a bátyám beállít a szobámba, ledobja magát az ágyamra (persze az oda kikészített, összehajtogatott ruhákra), és kijelenti, hogy nincs még egy hely a házban, ahol tanulni tudna. Itt már komolyan kezdtem elveszteni a türelmemet, úgyhogy leültem kicsit a gépem elé, ahol az fogadott, hogy valamennyi netes profilommal (facebook, goodreads, starity, last.fm, gmail) van valami gáz, nem működnek rendesen. Leálltam rendbe tenni őket, és hogy ne őrüljek meg teljesen, közben zenét hallgattam. Ilyenkor már teljes volt a káosz; alig tudtam helyrehozni őket, a türelmemet végleg elhagytam, kis híján sírtam az idegességtől, persze mindenkinek ilyenkor kell valami életbevágóan fontosat közölnie velem, és mivel be volt dugva a fülem, nem hallottam, erre megkaptam, hogy "velem soha nem lehet beszélni, mindig olyan hangosan hallgatok zenét, ez már egészségtelen, stb.". Kb. itt tartunk most. És az előbb még a gép is lefagyott. És megint kezd fájni a torkom.
Cute girl 998,
icarlyluv,
Bátor Ventillátor,
Lizania,
AFCfan,
Szandi0820,
Beyla,
IQninja99
2014. október 24. 20:19
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2014.10.24. 09:27)
Téged is kiakasztott? Csak mi vagyunk ilyen birkák a világon. Ha máshol próbálkozna valaki ilyesmivel, élve felfalnák.
Már 9gag - en is rajtunk röhögnek.
9 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
ApusztákBoszorkánya,
icarlyluv,
Bátor Ventillátor,
Lizania,
AFCfan,
Beyla,
IQninja99,
drfan
2014. október 24. 20:34
Sokan írták előttem, tudom, de az internetadóval. Mi a sz*rnak kell? Lassan már a levegőért is fizetnünk kell... 5 Ft/levegővétel. Blah. Az egész világ röhög, hogy ennyire lúzerek vagyunk...
Ráadásul az is nagyon zavar, hogy megint szünetben betegedtem le. Iskolaidőben persze makkegészséges vagyok, aztán jön egy kis pihenés, és hopp, torokgyulladás, hőemelkedés, blablabla. Tegnap még csak a torkom fájt, ma meg 38 °C-os lázzal lődörögtem egész nap. Étvágyam sem nagyon volt. Aztán meg az összes zeneszám, amit szeretek, beleragadt a fejembe, és ott dübörögtek ma. Kb. 5 album döntött úgy, hogy 'beköltözik', és olyan volt, mintha reggeltől estig zenét hallgattam volna...
Ráadásul az is nagyon zavar, hogy megint szünetben betegedtem le. Iskolaidőben persze makkegészséges vagyok, aztán jön egy kis pihenés, és hopp, torokgyulladás, hőemelkedés, blablabla. Tegnap még csak a torkom fájt, ma meg 38 °C-os lázzal lődörögtem egész nap. Étvágyam sem nagyon volt. Aztán meg az összes zeneszám, amit szeretek, beleragadt a fejembe, és ott dübörögtek ma. Kb. 5 album döntött úgy, hogy 'beköltözik', és olyan volt, mintha reggeltől estig zenét hallgattam volna...
2014. október 24. 21:36
Idézet (sound of silence. @ 2014.10.24. 13:14)
A francos oltással. Még kedden kaptuk meg, de azóta alig bírom mozgatni a karom, és majd szét hasad a fejem. Na meg ezzel a gyatra időjárással, és nem utolsó sorban ezzel a nevetséges internetadóval.
+a ma esti híradóban hallottakkal. Nem akarok politizálni, de a samponadót, sminkadót, és művirágadót komolyan gondolják? Legyen sok pénz a stadionokra, mi?!...
7 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
ApusztákBoszorkánya,
icarlyluv,
Bátor Ventillátor,
Lizania,
Beyla,
drfan
2014. október 24. 21:57
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Idézet (sound of silence. @ 2014.10.24. 21:36)
+a ma esti híradóban hallottakkal. Nem akarok politizálni, de a samponadót, sminkadót, és művirágadót komolyan gondolják? Legyen sok pénz a stadionokra, mi?!...
Ja, és még csodálkoznak, hogy mindenki elhúz innen a fenébe egy zeném sincs, ami elég kifejező lenne ehhez
2 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya,
drfan
2014. október 24. 22:39
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Azzal a hülye internetadóval. Ennél nagyobb baromságot már nehéz lenne kitalálni, de nem akarom elkapkodni, a magyarokról beszélünk. Még fel is hoztam a témát anyukámnál, komolyan megkérdeztem, hogy apával elgondolkodtak-e már rajta, hogy egy másik országba költözünk? Persze gondoltam, hogy a válasz nemleges lesz, de próbálkozni még lehet.
2014. október 24. 22:44
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Az, hogy ma van a szülinapom, és 2 gyerek köszöntött meg az osztályból. De bezzeg, a többieknek meg 50000 ölelés, puszi, én meg csak annyi, hogy "Boldogat". Én már nem is számítok? Majdnem elbőgtem magam, mert csak 1 ember köszöntött, fel aztán kb. 30 percel ez előtt a legjobb barátnőm. Már kezdtem azon gondolkodni, hogy valamit elb.sztam velük szemben. Köszönöm szépen drága osztályom, imádlak titeket!!
icarlyluv,
Fannycska999,
Nina 10,
Genevieve,
Lizania,
AvrilSmile,
IQninja99,
drfan
2014. október 25. 09:14
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Idézet (Fannycska999 @ 2014.10.24. 20:19)
Ahogy elnézem a kommenteket, inkább mindenki a magyarok siralmas angoltudásán röhög.
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2014. október 25. 15:55
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Idézet (sound of silence. @ 2014.10.24. 21:36)
Atyaég... mikről maradok le, ha nem nézek híradót (mert idegesítenek a monoton fapogájú bemondók...)??? Sminkadó? Samponadóóóó? Basszus, még a levegőt is meg fogják adóztatni! Ja, stadionok... holott mindenki tudja, hogy mi a magyar foci... (remélem senkit sem sértettem meg, ha igen, elnézést)
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
ApusztákBoszorkánya
2014. október 25. 15:56
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Idézet (Dorina1024 @ 2014.10.24. 22:44)
Az, hogy ma van a szülinapom, és 2 gyerek köszöntött meg az osztályból. De bezzeg, a többieknek meg 50000 ölelés, puszi, én meg csak annyi, hogy "Boldogat". Én már nem is számítok? Majdnem elbőgtem magam, mert csak 1 ember köszöntött, fel aztán kb. 30 percel ez előtt a legjobb barátnőm. Már kezdtem azon gondolkodni, hogy valamit elb.sztam velük szemben. Köszönöm szépen drága osztályom, imádlak titeket!!
Uh... sajnálom... Ismerem az érzést, és marhára rosszul tud esni (még akkor is, ha egyébként nem szereted az osztálytársaidat... én így vagyok vele)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.