Iszonyatosan szeretem a Forma-1-et, van néhány zsánerem, de Kimi a legjobb mind közül. Évek óta minden futamot kivétel nélkül végig nézek, időmérővel együtt. A múltkor későn volt, olyan este 6 óra körül, és leszállva a buszról futottam haza, hogy még a rajtot elkaphassam, de csak telefonközvetítésben értesültem róla...
*rizsa vége* Ez nem történt másként a hétvégén sem, igaz időmérőn kivételesen elugrottunk kaját venni (ezért még vezekelnem kell...) majd másnap futam. Nagy fészkelődés, kényelmes póz felvétele az ágyon. Kezdődik. Első körben rögtön Kimi és Alonso (na ez most mindenkinek sokat mond...) egymásnak mentek, ki is estek. Kis hisztizés részemről, majd mehetett tovább. De ez után... mióta ez történt, mindenki szidja Kimit, hogy
Idézet
'nem tud már semmit nyújtani, nem képes arra, hogy futamot nyerjen, el kell mennie a Ferrari-tól, nem is baj, legalább egyel kevesebb ember, akit utálni kell...'
Állandó jelleggel figyelem a rajongó táborok tűzharcát, van amelyiken felhúzom magam, van amelyiken jókat nevetek. De ez kiborította nálam a bilit. Nem is tudom már hány helyen hagytam nyomot az emberek számára. Annyira sok elmeroggyant, agypenészes ember van, hogy számukra csak egy dolgot ajánlanék: egy alapos agymosást (csúnyábbat nem merek írni...). Kimi már több éve jelen van, ott a családja, már ő is lehet belefáradt, már elege van abból, hogy szidják, mert ő is értesül ezekről, elege van a hibákból (állítólag, bár nem hiszem, hogy ilyet tenne Maurizio...), meg abba, hogy a mellette versenyző 'ifjoncka' a nagy sláger, mert egy jó kocsit csesztek a popókája alá, Kimié meg állandóan problémákkal küzd... persze, ki raknák a Ferrari-tól, de mégis csak az egyik legjobb versenyző. Meg mostanság jobban leköti valószínűleg a kicsi Robin (
)... senki nem látja át az ő helyzetét, csak szidni tudják, és szerintem ez nem csak nála van így, hanem sok embernél előfordul... ráadásul pont annyira értelmetlenek ezek a viták, mint vattacukrot leönteni csokisziruppal....
Ha pedig már itt járok... tele a hócipőm azzal, hogy már szinte mindenki talált munkát (na jó, azért van aki a tudásához képest lejjebb rakta a mércét...) de én még ott tartok, hogy max. 3 órás utazással egybekötve találtam munkát, Pesten
Persze 3 óra az út oda, beérek, mire haza érek este 9 és még legyen időm bármire. Nem. Már lassan gyárba is jelentkezek, hogy amíg nem lesz semmi, addig is legyen valami aprítani valóm... de ez így gusztustalan. Mindenhova 1-2 év tapasztalat. Nekem fél év van, amit a gyakorlati órákkal szereztem, és ennyi. Ráadásul nem csak ez idegesít, hanem osztálytáram... na b×sszus... szóval a volt osztálytársam (
) mostanára napi rendszerrel rám ír, hogy mi van munka ügyben. Hát a.......................... már írtam TB ügyintézőre a Suzukiba, írtam az Eurasia-ba, hívtam egy fickót Nyergesen (legalább 10x és cseszett felvenni...) de semmi. Ez volt az összes normális munka. Ki vagyok égve, anyu meg az agyamra megy ez idő alatt... de ez már másik sztori...