Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 22. 14:06 #9801
- törölt felhasználó -    
Idézet (One Direction 2015 @ 2015.06.22. 13:59)
Egy taggal, bizonyos gabriella456 - tel.
Én ilyen emberrel még nem találkoztam. Ha már csak a státuszát megnézed, már az is elég ahhoz, hogy le legyen tiltva, mert ha haragszik rájuk (rám) , akkor sem kéne ilyet kiírni. És ha elkezdesz vele beszélgetni, normál hangnemben, egyből jön azzal, hogy neki menő barátai vannak, és prostítúcióra kényszerítenek. Hát ne haragudj, de ez pofátlanság.  Hogy van képe ilyet  írni?  Ez fenyegetésnek számít. Áh, nagy az isten állatkertje... rolleyes.gif

Az egy dolog, miszerint nagy. A legnagyobb probléma az, hogy túl alacsony a kerítés. wink.gif
10 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Szandi0820, sziv55, MissTiniStoessel, Bátor Ventillátor, LaDySmIth, Angel, Reni005, Nina 10, ApusztákBoszorkánya
2015. június 22. 20:15 #9802
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
- a rühes nyárigyakorlat. Magasépítő technikai szakon az a feladat, hogy söpörjek össze egy bszottnagy pincét, amit pár nappal ezelőtt fúrtak és vakoltak. Megfulladtam és még az allergiám is előjött. smileeee.gif
- hogy az a normális, ha nyilvánosságra hozom a nemi életem huszon-x évesen fórumon, intelligensnek, roppantul informáltnak és tehetősnek képzelem magam, miközben egész nap online vagyok, és hetente legalább egyszer vagyok azzal elfoglalva, hogy nálamnál fiatalabbakat oltogatok, mert szükségem van az elismerésre. Sőt mi több: meg is kapom, ami abban nyilvánul meg, hogy sokak nyalnak be nekem. unsure.gif
- ignorálnom kéne a beszűkült látókörű gyökereket.
- festenem kéne rohamosan...
bocsi, muszáj volt...biggrin.gif
10 felhasználónak tetszik: Wyrd, Jody, Bátor Ventillátor, exoverdose, Cute girl 998, Szandi0820, Angel, IQninja99, Konvektor, ApusztákBoszorkánya
2015. június 22. 20:37 #9803
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Iszonyatosan szeretem a Forma-1-et, van néhány zsánerem, de Kimi a legjobb mind közül. Évek óta minden futamot kivétel nélkül végig nézek, időmérővel együtt. A múltkor későn volt, olyan este 6 óra körül, és leszállva a buszról futottam haza, hogy még a rajtot elkaphassam, de csak telefonközvetítésben értesültem róla... *rizsa vége* Ez nem történt másként a hétvégén sem, igaz időmérőn kivételesen elugrottunk kaját venni (ezért még vezekelnem kell...) majd másnap futam. Nagy fészkelődés, kényelmes póz felvétele az ágyon. Kezdődik. Első körben rögtön Kimi és Alonso (na ez most mindenkinek sokat mond...) egymásnak mentek, ki is estek. Kis hisztizés részemről, majd mehetett tovább. De ez után... mióta ez történt, mindenki szidja Kimit, hogy
Idézet
'nem tud már semmit nyújtani, nem képes arra, hogy futamot nyerjen, el kell mennie a Ferrari-tól, nem is baj, legalább egyel kevesebb ember, akit utálni kell...'
Állandó jelleggel figyelem a rajongó táborok tűzharcát, van amelyiken felhúzom magam, van amelyiken jókat nevetek. De ez kiborította nálam a bilit. Nem is tudom már hány helyen hagytam nyomot az emberek számára. Annyira sok elmeroggyant, agypenészes ember van, hogy számukra csak egy dolgot ajánlanék: egy alapos agymosást (csúnyábbat nem merek írni...). Kimi már több éve jelen van, ott a családja, már ő is lehet belefáradt, már elege van abból, hogy szidják, mert ő is értesül ezekről, elege van a hibákból (állítólag, bár nem hiszem, hogy ilyet tenne Maurizio...), meg abba, hogy a mellette versenyző 'ifjoncka' a nagy sláger, mert egy jó kocsit csesztek a popókája alá, Kimié meg állandóan problémákkal küzd... persze, ki raknák a Ferrari-tól, de mégis csak az egyik legjobb versenyző. Meg mostanság jobban leköti valószínűleg a kicsi Robin (heart.gif)... senki nem látja át az ő helyzetét, csak szidni tudják, és szerintem ez nem csak nála van így, hanem sok embernél előfordul... ráadásul pont annyira értelmetlenek ezek a viták, mint vattacukrot leönteni csokisziruppal....

Ha pedig már itt járok... tele a hócipőm azzal, hogy már szinte mindenki talált munkát (na jó, azért van aki a tudásához képest lejjebb rakta a mércét...) de én még ott tartok, hogy max. 3 órás utazással egybekötve találtam munkát, Pesten rolleyes.gif Persze 3 óra az út oda, beérek, mire haza érek este 9 és még legyen időm bármire. Nem. Már lassan gyárba is jelentkezek, hogy amíg nem lesz semmi, addig is legyen valami aprítani valóm... de ez így gusztustalan. Mindenhova 1-2 év tapasztalat. Nekem fél év van, amit a gyakorlati órákkal szereztem, és ennyi. Ráadásul nem csak ez idegesít, hanem osztálytáram... na b×sszus... szóval a volt osztálytársam ( unsure.gif ) mostanára napi rendszerrel rám ír, hogy mi van munka ügyben. Hát a.......................... már írtam TB ügyintézőre a Suzukiba, írtam az Eurasia-ba, hívtam egy fickót Nyergesen (legalább 10x és cseszett felvenni...) de semmi. Ez volt az összes normális munka. Ki vagyok égve, anyu meg az agyamra megy ez idő alatt... de ez már másik sztori...
3 felhasználónak tetszik: Konvektor, Szandi0820, ApusztákBoszorkánya
2015. június 22. 20:40 #9804
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
Énekverseny?! :o ohmy.gif
2015. június 22. 20:47 #9805
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (One Direction 2015 @ 2015.06.22. 13:59)
Egy taggal, bizonyos gabriella456 - tel.
Én ilyen emberrel még nem találkoztam. Ha már csak a státuszát megnézed, már az is elég ahhoz, hogy le legyen tiltva, mert ha haragszik rájuk (rám) , akkor sem kéne ilyet kiírni. És ha elkezdesz vele beszélgetni, normál hangnemben, egyből jön azzal, hogy neki menő barátai vannak, és prostítúcióra kényszerítenek. Hát ne haragudj, de ez pofátlanság.  Hogy van képe ilyet  írni?  Ez fenyegetésnek számít. Áh, nagy az isten állatkertje... rolleyes.gif

Hogy őszinte legyek utánanéztem az ilyeneket nekem mindig muszáj látnom. biggrin.gif, és jókat derültem az erőlködésén. Fogalmam sincs, hogy ilyenkor mit érezhet, de tuti fáj neki, ha ilyeneket ír. Az meg a másik, hogy a szövegét egy jó pár percig kellett szuggerálnom, hogy rájöjjek, szegénykém mit is szeretne. Ráadásul menő barátok azok, akik prostitúcióra kényszerítik? blink.gif
5 felhasználónak tetszik: Konvektor, sziv55, Nina 10, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2015. június 22. 22:42 #9806
schaffinati
schaffinati
visszatérő vendég

Státusz„Utolsó ellenségként a halál semmisül meg..."
Hozzászólás: 222
Csatolások: 1
Azonosító: 199377
-hétfő...
-reggel elalvás,
-kávé nincs a büfében,
-határidős munkák tömkelege,
-le**sz a főnök,
-összetörtem a Ray Ban szemüvegem :'( :'(
-vacsi: hal...

köszönöm!
13 felhasználónak tetszik: Konvektor, Wyrd, Cute girl 998, Szandi0820, Jody, Phaedra, LaDySmIth, Rocket, Angel, Bátor Ventillátor, Récy98, Reni005, ApusztákBoszorkánya
2015. június 23. 16:32 #9807
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219569
Azonosító: 59785
Idézet (Angel @ 2015.06.22. 20:37)
Iszonyatosan szeretem a Forma-1-et, van néhány zsánerem, de Kimi a legjobb mind közül. Évek óta minden futamot kivétel nélkül végig nézek, időmérővel együtt. A múltkor későn volt, olyan este 6 óra körül, és leszállva a buszról futottam haza, hogy még a rajtot elkaphassam, de csak telefonközvetítésben értesültem róla... *rizsa vége* Ez nem történt másként a hétvégén sem, igaz időmérőn kivételesen elugrottunk kaját venni (ezért még vezekelnem kell...) majd másnap futam. Nagy fészkelődés, kényelmes póz felvétele az ágyon. Kezdődik. Első körben rögtön Kimi és Alonso (na ez most mindenkinek sokat mond...) egymásnak mentek, ki is estek. Kis hisztizés részemről, majd mehetett tovább. De ez után... mióta ez történt, mindenki szidja Kimit, hogy Állandó jelleggel figyelem a rajongó táborok tűzharcát, van amelyiken felhúzom magam, van amelyiken jókat nevetek. De ez kiborította nálam a bilit. Nem is tudom már hány helyen hagytam nyomot az emberek számára. Annyira sok elmeroggyant, agypenészes ember van, hogy számukra csak egy dolgot ajánlanék: egy alapos agymosást (csúnyábbat nem merek írni...). Kimi már több éve jelen van, ott a családja, már ő is lehet belefáradt, már elege van abból, hogy szidják, mert ő is értesül ezekről, elege van a hibákból (állítólag, bár nem hiszem, hogy ilyet tenne Maurizio...), meg abba, hogy a mellette versenyző 'ifjoncka' a nagy sláger, mert egy jó kocsit csesztek a popókája alá, Kimié meg állandóan problémákkal küzd... persze, ki raknák a Ferrari-tól, de mégis csak az egyik legjobb versenyző. Meg mostanság jobban leköti valószínűleg a kicsi Robin (heart.gif)... senki nem látja át az ő helyzetét, csak szidni tudják, és szerintem ez nem csak nála van így, hanem sok embernél előfordul... ráadásul pont annyira értelmetlenek ezek a viták, mint vattacukrot leönteni csokisziruppal....

Jajj, ezzel annyira egyetértek. Mondjuk többségében ezt az Alonso-drukkerek írják (és itt elnézést kérek azoktól a fanoktól, aki kulturáltan tudnak a másik versenyző felé nyitni, mindenféle mocskolódás nélkül), akik csak azt nézték, hogy Kimi Alo mellett eltörpült, de azt bezzeg nem, hogy Domenicali konkrétan utóbbi s*ggét nyalta. rolleyes.gif
Egyébként meg Kimi ócsárolásánál (vagy bármelyik versenyző ócsárolásánál) már csak az a szánibb, mikor az eddig Vettelt notóriusan gyűlölő emberek most konkrétan piedesztálra emelik. rolleyes.gif Egyébként én is kedvelem Vettelt (és akkor is kedveltem, mikor folyamatosan nyert), de ez már nagyon irritál...
1 felhasználónak tetszik: Angel
2015. június 23. 16:37 #9808
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
holnap szóbeli és ahelyett hogy gőzerővel tanulnék, kikerestem ezt a topicot és itt (s)írok :(:(:(:( öljetek meg
11 felhasználónak tetszik: Jody, Phaedra, Szandi0820, Rocket, Cute girl 998, IQninja99, Angel, Konvektor, Wyrd, Bátor Ventillátor, Reni005
2015. június 24. 09:16 #9809
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

Idézet (LaDySmIth @ 2015.06.23. 16:37)
holnap szóbeli és ahelyett hogy gőzerővel tanulnék, kikerestem ezt a topicot és itt (s)írok :(:(:(:( öljetek meg

most meg a suliban ülve is, feljöttem ide hogy leírjam rettegésem, ugyanis röpke öt óra múlva én következem, és addig több tételt meg kéne tanulnom, és az összesen átrágnom magam:((( mostmár tényleg öljetek meg
9 felhasználónak tetszik: Wyrd, Jody, Cute girl 998, Rocket, Bátor Ventillátor, Phaedra, Szandi0820, Konvektor, Reni005
2015. június 24. 18:52 #9810
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

Idézet (LaDySmIth @ 2015.06.24. 09:16)
most meg a suliban ülve is, feljöttem ide hogy leírjam rettegésem, ugyanis röpke öt óra múlva én következem, és addig több tételt meg kéne tanulnom, és az összesen átrágnom magam:((( mostmár tényleg öljetek meg

TÚLÉLTEM!!! El se hiszem, mamma mia, érett vagyok! meghajolo.gif Így visszagondolva, kár volt annyit parázni, de jogos volt a félelmem, mert a Sors és a mindenség segedelmével sikerült azon kevés jó tétel közül kiválasztanom azon egy-egy darabokat, amik igazán mentek. ^^ Mostmár befejezem az ide írkálást az érettségivel kapcsolatban biggrin.gif
10 felhasználónak tetszik: Rocket, Bátor Ventillátor, Phaedra, sziv55, Szandi0820, Konvektor, IQninja99, Cute girl 998, Wyrd, Beyla
2015. június 24. 20:49 #9811
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
-Imádom, amikor megtetszik egy olyasvalaki, akihez egy ujjal sem érhetek, mert kb. kiröhögne és szembe köpne, mert biológiailag ugyan úgy működünk. Különösen, amikor minden jelét meglátja másságomnak, és rákérdez identitásomra, amire én őszintén válaszolok. De édes, és toleráns. blush.gif És utána felkapja a maga által cigánynak nevezett haver-munkatársát, és együtt röhögnek miután beszéltek velem, én meg mosolygok rajtuk, hogy milyen édik, és xar is a kedvem, mert nem én lehetek az alacsony barnabőrű helyében. biggrin.gif És ezek után, mint a kalitkába zárt kiskirálylány túl messzire repítem a fantáziámat. rolleyes.gif
-Dugó volt baleset miatt, és fél óra helyett másfél órán át utaztam, mert elkerülőúton jöttem. Későn érek haza, holnap meg gyaxi, jeeee. good.gif
-Bírom, amikor apám elhúz mamámhoz zabálni, én meg dögöljek éhen, meg le vagyok xarva. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Konvektor, IQninja99, Wyrd, Bátor Ventillátor
2015. június 25. 21:06 #9812
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
véletlenül megittam a sajátom helyett a barátosném jó erős kávéját és hajnali háromig kukorékoltam,de ennek ellenére már felkeltem kilenckor.
Éjjel meg nem tudok aludni smsekkel bombáztam azokat az ismerőseimet akikől ki nézem hogy fent vannak. a válaszuk reggel:ja fel ébredtem,hogy rezeg a telóm de fél álomban voltam.
ma egész nap talpon voltam de még mindig nem vagyok fáradt blink.gif blink.gif blink.gif
ja és közben idióta gondolatok járnak a fejemben rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: Wyrd, IQninja99, Cute girl 998, Konvektor, Szandi0820, Phaedra, Bátor Ventillátor, ApusztákBoszorkánya
2015. június 25. 21:42 #9813
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Ma fél 7-kor keltem az a hülye Kresz miatt, tök nyomikkal vagyok egy csoportba, ma rámírt egy olyan személyt, akit nagyon megutáltam és félek bejelölni egy olyat, aki viszont egyre jobban tetszik.... Van már 3 hete hogy úgy rendesen ittam, de nem is fogok a hülye tanulás miatt, de azért holnap valahogy elmegyek otthonról mert házibulit csinálnak legjobb haveromék és muszáj ott lennem, de nem tudom mibe menjek. rolleyes.gif Plusz kezd benőni az egyik füllyukam, hallgatnom kellett volna anyámra, ő mindig mondta hogy befog. rolleyes.gif
8 felhasználónak tetszik: Wyrd, IQninja99, Jody, Cute girl 998, Konvektor, Szandi0820, Bátor Ventillátor, Nina 10
2015. június 26. 00:54 #9814
- törölt felhasználó -    
...és születésem pillanatában eldőlt a sorsom: világéletemben kerülni fognak azok, akik nekem tetszenek, ellenben engem olyanok találnak majd meg, akikkel barátságnál mélyebb kapcsolatot nem szándékozom kialakítani. Ez annyira várható volt, hogy megyek, és addig verem a fejem a falba, amíg össze nem omlik a ház smileeee.gif utána meg kiülök alkoholmentes sörrel az utcára a világnak mutogatva, hogy mekkora lúzer vagyok, aztán írok az ismerősömnek, hogy azonnal jöjjön le hozzánk autóval (iiigen, így hajnalban), végül elmorzsolok pár könnycseppet, hogy újra látom (1), illetve azért, mert megint rálépett a lábamra az acélbetétesével (2).
(a hozzászólásomban ne keressetek értelmet... annyira hulla vagyok hajnali egykor, hogy azt sem tudom, mit írok)
13 felhasználónak tetszik: IQninja99, Phaedra, Wyrd, Jody, sziv55, Cute girl 998, Konvektor, Lovatics04, Szandi0820, Bátor Ventillátor, exoverdose, Reni005, ApusztákBoszorkánya
2015. június 26. 22:40 #9815
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Miért vannak 13éves kislánykák, akikben egy egész kolbászsütöde járt, és az én kapuim még miért zártak mindig? rolleyes.gif
asszem az ilyet kár leíri... terhelem az oldalt a fszságaimmal. XD
7 felhasználónak tetszik: Konvektor, Wyrd, Jody, Bátor Ventillátor, exoverdose, ApusztákBoszorkánya, IQninja99
2015. június 26. 22:51 #9816
- törölt felhasználó -    
A hülyeségeimmel.
Jó lenne, ha nem ájulnék el minden második számtól, ami a telefonomon van, mert "ebben olyan asgdjeufjrnf a szóló", vagy mit tudom én.
Két hónapja nem nyúltam a hangszeremhez. Bűntudatom van, hogy itt tervezgetem a karrierem, holott a gitár a sarokban porosodik. Valaki üssön le vele.
Ma jöttem haza, helló kisvárosi élet... itt nincsenek fajtársak, illetve van egy srác, de az össz. kontaktom annyi volt vele, hogy egyszer megkergettem. Mármint. Az ismerőseim akarták felszedni nekem (???), én meg futottam utánuk. Szóval kicsit elveszve érzem magam.
Egyre sötétebb vagyok. Vagyis... inkább kiszámíthatatlan (vagy mi). Egyszer komolyan reagálok valamire, öt perccel később meg úgy, mint egy idióta. Eh.
köszönöm a figyelmet, ennyi voltam mára
8 felhasználónak tetszik: Konvektor, Phaedra, Wyrd, Jody, Bátor Ventillátor, Cute girl 998, exoverdose, IQninja99
2015. június 26. 22:58 #9817
Reni005
Reni005
❤️
Hozzászólás: 3035
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
az érzés amikor összejössz a kiszemelteddel de felébredsz. laugh.gif
10 felhasználónak tetszik: Lovatics04, Konvektor, Jody, Phaedra, Bátor Ventillátor, Wyrd, Nina 10, exoverdose, Récy98, IQninja99
2015. június 27. 11:53 #9818
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Meghalok ettől a spenóttól malade.gif öljetek meg lécciléccilécci..
Nem akarok megint bebszni. De ha hétfőn kimegyek a térre, úgyis az lesz. szarazélet.
Kéne csinálni búzahúst, de a lajhár hozzám képest kutya f@sza, három utcányira egy biobolt, viszont soha nem fogok oda levánszorogni.
Olyan üres vagyok, mint egy doboz. Mármint emocionálisan. Semmi.. egy nagy büdös semmi vagyok. mellow.gif jellemfejlődés..
8 felhasználónak tetszik: Konvektor, Phaedra, Cute girl 998, Jody, exoverdose, Reni005, Bátor Ventillátor, IQninja99
2015. június 27. 15:51 #9819
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (AFCfan @ 2015.05.19. 20:38)
Az meg már a tragikomédia része, hogy MINDIG valami jópasi a szemtanúja, ahogy épp nagyban vétkezek a ,,Zsófi le fog fogyni 5 kilót" című projekt kárára, ráadásul a legslamposabb kinézetemben rohog.gif najó, ez inkább sírnivalóan nevetséges...

A történelem sikeresen ismétli önmagát _nevet.gif Ugyan most nem volt szó semmiféle vétkezésről a fogyókúra folyamatában, ,,csak" szimplán szeretem, amikor az otthonomban törnek rám nem is akárhogy kinéző személyek, pont, amikor sikeresen neki vagyok ereszkedve az otthoni létnek, otthoni cuccban, négy napja mosatlan hajjal, mindenféle smink nélkül thumbsup.gif
6 felhasználónak tetszik: Konvektor, Jody, Phaedra, exoverdose, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2015. június 27. 16:01 #9820
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
Azzal, hogy szigorúan nem mehetek napra a gyógyszer miatt amit szedek. Életem nyáron = not found.
12 felhasználónak tetszik: Genevieve, Konvektor, Wyrd, Jody, Phaedra, exoverdose, Cute girl 998, Bátor Ventillátor, CandUs, IQninja99, Nina 10, Beyla
540 oldal 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!