Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 19. 11:24 #10101
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
Jöttem megint tombolni.
Azzal, hogy soha a büdös életben nem fogok találkozni a legnagyobb kedvenceimmel és erre most kell rájönnöm. az élet nagy problémái
3 felhasználónak tetszik: TheDanush, ilus1996, LaDySmIth
2015. augusztus 19. 14:42 #10102
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (CandUs @ 2015.08.19. 08:08)
2. napja kezdem a reggelt a Starbucks-ban, tekintve hogy 17. 19:42 perc óta nincs áramunk -valahol darálni kell a Bones-t és tölteni a telelfonokat. A nem létező tököm is televan, az egy dolog, hogy nem tudok sorozatokat darálni -nagy sajnálatomra-, de az, hogy a hűtökből a drága húsok olvadnak, romlanak meg és lehet mindent kidobni a fenébe, az már jobban izgat. Ki fogja ezeket a károkat kifizetni? 
Tegnap éjszaka másfél percre visszajött az áram, az egész társasház kijött ujjongani, erre a kinti elosztó lecsapta magát. Az elműsök jöttek, nézték, azt mondták, hogy 2 verzió van: vagy valami patront csapott le, vagy jó nagy szarban vagyunk. Bevallom, ha nem jön vissza délig az áram, megyek intézkedni az Elműbe és elküldök valakit a jó büdös fenébe. A másik, hogy hogyan leget egy pincébe???!!! lerakni egy elosztót? Az az első hely, ami beázik, ha nagy esők jönnek. Elvileg másfél méteres vizet szivattyúztak ki onnan....

Update: Nagynénémmél most találkoztam, és elmondása szerint az Elműsök öten ültek semmit nem csinálva -de mentségükre szóljon, hogy várták az alkatrészt. Elvileg, nagyon elvileg 5-6 körül már lesz áram. Éljen, két nap után dry.gif
3 felhasználónak tetszik: TheDanush, Szandi0820, Phaedra
2015. augusztus 19. 17:59 #10103
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Az úgynevezett "diákmunkás-cicababákkal", esküszöm sosem hittem volna, hogy léteznek ilyen ostoba, együgyű, semmirekellő "lányok". Az oké, hogy bűzlik neki a munka, de ne neki álljon már feljebb, ha a másik normálisan akarja végezni a dolgát, nem, nem és nem, valóban minden hátsószándék nélkül. De persze.. Nekik elég, ha behajolnak, mert az ott dolgozó 40-50 éves férfiaknál ennyi kell és biztos, hogy jó dolgozónak titulálnak majd. És persze, hogy a normális dolgozok, meg helyettük dolgoznak, de ha valami nem stimmel persze, hogy nem a csinibabákat veszik elő, hanem a rendes dolgozókat. De esküszöm annyira unom, hogy ugyanannyiért dolgozunk és helyettük csinálom meg a meló nagy részét. Meg csinálom én helyette, ha nem annyi pénzt kap kézbe, mint én, vagy én pluszjuttatásokhoz jutok. Ennyi. De most őszintén nem? Vagy csak én vagyok túl hülye, hogy így gondolom? pardon.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, Pöttömke, Jody, ilus1996, icarlyluv, Phaedra
2015. augusztus 20. 10:29 #10104
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
A szemét flaunttal. Megnyitottuk a lapunkat, erre folyamatosan beadja a kulcsot, percenként kijelzi, hogy nem érhető el a szerver vagy hogy nincs ilyen oldal. A szolgáltató meg bunkó válaszokat küldd, ha kérünk valamit. Mások nagyon oda meg vissza vannak tőlük, de mi eddig csak negatívat kaptunk. mad.gif
(Igen, jelenleg ilyen weblapos gondjaim vannak biggrin.gif)
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820
2015. augusztus 20. 10:41 #10105
- törölt felhasználó -    
Az idő. Ez mégis mi? ohmy.gif Én már azt utálom, ha nem süt teljesen a nap, de itt már vagy 4 napja még csak egy kis nap sem volt, olyan szinten vannak a felhők. Ráadásul mindig akkor kezd el szakadni az eső, mikor valahova el kell mennem, természetesen.
5 felhasználónak tetszik: TearsOnMirror, Szandi0820, Phaedra, LeerdammerGirl, Lovatics04
2015. augusztus 20. 11:10 #10106
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Nekem körbelül minden összejött. Nincs hangom, annyira fáj a torkom, előbb hőemelkedésem is volt. Nő a bölcsességfogam, nem túl kellemes, olyan mintha lenne valami a számba, idegesít. Fáj a térdem, de már napok óta. És meg is jött. Csodás. Nem is merek belegondolni mi jöhet még.
8 felhasználónak tetszik: JadeB, Lil98, ilus1996, Szandi0820, icarlyluv, Phaedra, Wyrd, Jody
2015. augusztus 20. 13:14 #10107
- törölt felhasználó -    
Sosem volt jó a kapcsolatom a famíliával, de hogy még a család is ennyire utál. Kezdjük ott, hogy anyám gyűlöli a stílusom, és ezzel együtt engem is. Megkaptam tőle, hogy egy k.rva vagyok. Ó, az anyai szeretet. rolleyes.gif A mamám a szemembe mondja, hogy semmire nem viszem az életbe. Az unokatesóm (akivel egyébként tök jó volt a kapcsolatom) a legjobb barátnőmnek irkál, hogy mennyire nem kedvel. Csak mert szerinte kiforgattam a szavait, és ő még pasit akart keresni nekem. Öhm, inkább kihagynám a lehetőséget. Csak olyanokat talált, akiktől a falra mászom. Ettől pedig én is utálok mindenkit. rolleyes.gif
10 felhasználónak tetszik: JadeB, Lovatics04, LaDySmIth, ilus1996, Szandi0820, ApusztákBoszorkánya, Rocket, TheDanush, icarlyluv, Phaedra
2015. augusztus 20. 19:38 #10108
- törölt felhasználó -    
Idézet (Noise. @ 2015.08.20. 13:14)
Sosem volt jó a kapcsolatom a famíliával, de hogy még a család is ennyire utál. Kezdjük ott, hogy anyám gyűlöli a stílusom, és ezzel együtt engem is. Megkaptam tőle, hogy egy k.rva vagyok. Ó, az anyai szeretet.  rolleyes.gif A mamám a szemembe mondja, hogy semmire nem viszem az életbe. Az unokatesóm (akivel egyébként tök jó volt a kapcsolatom) a legjobb barátnőmnek irkál, hogy mennyire nem kedvel. Csak mert szerinte kiforgattam a szavait, és ő még pasit akart keresni nekem. Öhm, inkább kihagynám a lehetőséget. Csak olyanokat talált, akiktől a falra mászom. Ettől pedig én is utálok mindenkit.  rolleyes.gif

Továbbá ma voltam búcsúban a legjobb barátnőmmel, meg egy újonnan megismert gyerekkel, és persze az unokatesóm is ott volt két gyökérrel. Bocsánat. Amint megláttak minket, elmentek máshová. Az arcukon látszott a gyűlölet. Az egyik haverja (akit egyébként megpróbált velem összehozni, blee.) odajött hozzám, miután leszálltunk az egyik olyan forgó sz.rról, és elkezdte, hogy miért volt hányingerem attól a forgó cucctól, vagy az újonnan megismert sráctól. Hát b.ssza meg, nem is voltam hányingerem, egy. Kettő: Micsoda bunkóság már! Aztán hála az égnek elmentek. Fú, de rühellem őket. Főleg az unokatesómat az egész elb.szott családjával együtt. Már elnézést.
4 felhasználónak tetszik: ilus1996, Phaedra, Szandi0820, icarlyluv
2015. augusztus 20. 19:55 #10109
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Semmi eletkedvem, semmi produktiv teendom, teljesen ures vagyok... egyszeruen akkora roncsnak erzem magam, hogy nem igaz. A fel napom a szonyegen valo fetrengessel ment el...
6 felhasználónak tetszik: Wyrd, SmileyZ, Cute girl 998, LaDySmIth, Szandi0820, icarlyluv
2015. augusztus 20. 21:36 #10110
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
A barátnőim pasijukból. Az egész nyaram úgy ment el ,hogy egyik barátnőmmel sem találkoztam, és miért? Mert az egyiknek nyár elején lett barátja, éppen ezért sok időt töltenek egymással, és már mióta beszéljük ,hogy találkozhatnánk, de még mindig nem találkoztunk. Aztán ott van a második barátnőm, ő pedig szintén a barátjával volt, még nyaralni is mentek, pedig vele is megbeszéltük ,hogy találkozunk egymással. Aztán most nyár végén beszélgetésbe facen elmondta, hogy sajnálja, amiért nem találkoztunk és elhanyagolt. Oké, köszönöm. de tavaly az akkori barátjával még volt ideje rám. A harmadik barátnőm pedig Németországba volt kint dolgozni, ő vele azért nem találkoztam.
És még anyám csodálkozik ,hogy miért nem megyek egész nyáron sehova. Ha a barátnőim nem tudnak időt szakítani rám, akkor hogyan? Amikor elmondtam neki amúgy ezt, vagy is inkább elpanaszoltam, akkor azt mondta, hogy szerezzek be egy barátot. Hát jól van, köszönöm a tanácsot, hol ott jól tudja, hogy jelen pillanatba ez lehetetlen, mert akibe szerelmes vagyok vele nem állok olyan helyzetben, hogy járjunk meg amúgy se megy egyről a kettőre az egész. Meg amúgy is nekem most barátok kellenek, nem fiú. Hova lett az az ékesen szóló mondat, miszerint: Egy fiú nem áll a barátság útjába?
kezdem azt hinni ,hogy már csak nekem fontos ez a jelmondat. És még csodálkoznak azon ,hogy miért nem megyek sehova. Mert a barátnőim, az a kevés is jól megvan nélkülem.
7 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Szandi0820, Lovatics04, LaDySmIth, Wyrd, ApusztákBoszorkánya, icarlyluv
2015. augusztus 21. 14:12 #10111
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
A családnak nevezett szarral...
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, House Of Wax
2015. augusztus 21. 16:59 #10112
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2354
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Őszintén? A starity cikkek 99%-val. Folyton csak olyat olvasni, hogy ki kivel kavar,kit csal meg, ki válik el és persze a java csak pletykákon alapszik. Nem tudom mi jó abban ha folyton más magánéletében vájkálódnak rolleyes.gif Már rég nem a napi "hírek" miatt kukkantok fel ide.
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, ApusztákBoszorkánya, Rocket
2015. augusztus 21. 19:35 #10113
- törölt felhasználó -    
hiába írom ki a profilomra, hogy ÍRD MEG MÉRT SZAVAZOL, KÜLÖNBEN NEM MEGY VISSZA! csak azért is kapom a "szia szavaztam" üzeneteket.
emberek, ha lusták vagytok végig olvasni a profilomon a bemutatkozást, legalább a szabályokra vessetek egy pillantást!
2 felhasználónak tetszik: ArianaGrandeforever, ApusztákBoszorkánya
2015. augusztus 21. 22:13 #10114
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Egy kész szerencsétlenség vagyok, komolyan mondom. Ami ma a kezem ügyébe kerül, mind elkrom... köszönhetően bipolaritásomnak és jelenlegi idegbetegségemnek. rolleyes.gif
Kezdjük ott, hogy az egerem egy érzéketlen szr volt, majd fogtam, és eldobtam csak úgy. Persze a monitort érte, aminek meg is van a következménye: van rajta egy kb 5 centis vertikális sáv, ami a szivárvány színeiben pompázik, és attól nem látszik semmi. smileeee.gif
Miközben repítettem az egeret, könyékkel arrébb bsztam a bögrém, ami tele volt fekete teával, és leforráztam magam. smileeee.gif
Kimentem újabb adag teát főzni, később a nagy körmeimnek köszönhetően alig tudtam felnyitni a tetejét a forralónak, ezért felbszott, és konkrétan feltéptem, a körmöm meg berepedt és a forró gőz telibe arconvágott. csak azért sem az vágott arcon, amit szerettem volna, hogy arcon vágjon... khm
Majd kimentem sütni, természetesen az olaj is lecsapott, és még mindig nem volt elég, de miután kivettem a kaját, kézzel raktam át másik tányérba.... fájt. rolleyes.gif

Nem tudom, mi tévő legyek. Van még időm gondolkozni, tény, de sokat filózom rajta, hogy jobb lenne, ha bevállalnám az SRS-t, vagy sem... remélem, később letisztázódik bennem a dolog.
5 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Wyrd, Jody, Szandi0820, TarjaNightwish
2015. augusztus 21. 22:22 #10115
ArianaGrandeforever
ArianaGrandeforever
Potterhead (͡° ͜ʖ ͡°)

Státusz2 0 1 9
Hozzászólás: 987
Csatolások: 42
Azonosító: 246896
Idézet (walessy @ 2015.08.21. 19:35)
hiába írom ki a profilomra, hogy ÍRD MEG MÉRT SZAVAZOL, KÜLÖNBEN NEM MEGY VISSZA! csak azért is kapom a "szia szavaztam" üzeneteket. 
emberek, ha lusták vagytok végig olvasni a profilomon a bemutatkozást, legalább a szabályokra vessetek egy pillantást!

én is igy vagyok vele cool.gif
1 felhasználónak tetszik: Mrs.Jack Frost
2015. augusztus 22. 12:49 #10116
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Azzal, hogy kibszott rossz ötlet volt elmenni régi laktanyákat fotózni a susnyásba. Főleg mikor beleléptünk egy darázsfészekbe és most itthon szenvedek 10-20 csípéssel a testemen...
2015. augusztus 22. 14:12 #10117
- törölt felhasználó -    
* Reggel *

Én: Anya, hova mész?
Anya: A gyógyszertárba
Én: Hozol nekem szemölcsírtót?
Anya: Persze

* 5 perc múlva *

Én: Anya, ideadod a szemölcsírtót?
Anya: Ó, azt elfelejtettem!
Én : rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Lovatics04, Szandi0820, Phaedra, ApusztákBoszorkánya
2015. augusztus 22. 17:45 #10118
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Hát ezt nem hiszem el... most meg a ragasztópisztolyba törtem bele valahogyan a ravaszát... dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Lovatics04, Szandi0820, Wyrd
2015. augusztus 22. 17:48 #10119
- törölt felhasználó -    
Ja, csak a szokásos. Rájöttem, hogy szar az életem... good.gif
7 felhasználónak tetszik: TheDanush, Lovatics04, Phaedra, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor, MadHatter, Rocket
2015. augusztus 22. 22:10 #10120
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Miért olyan nehéz azt a koncepciót megértenie mindenkinek, hogy én nem szeretem ha hozzám érnek, és ne tapizzanak ok nélkül. Nagyon nem szeretem, már akkor is, ha valaki a vállamra teszi a kezét, erős ingerenciám van, hogy egy lépést távolabb menjek, ha meg sokadszorra teszik, pedig megkértem, hogy ne, akkor meg az orrukat verném be... És ez kivétel nélkül mindenkire vonatkozik, igen, a szüleimre, barátaimra, stb is. És nekik el is mondtam, és szépen udvariasan megkértem őket arra, hogy ha lehet, kerüljék a felesleges tapizást. Ja, hogy mindenki lesz@rja... Aztán én vagyok a bunkó, ha elhúzódom. (aztán vannak az emberek, akiket meg sem lehet kérni, hogy ne csinálják, pl tanárok. reklamalo.gif )
8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, TheDanush, Wyrd, Jody, Bátor Ventillátor, Phaedra, icarlyluv, MadHatter
540 oldal 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!