Idézet (Avie @ 2015.08.31. 16:26)
Csatlakozok az előttem szólókhoz, nekem is a sulikezdés a legnagyobb problémám. Nem tagadom, egész jó nyaram volt, (10/7 kb) és még el tudnám viselni pár hétig. Még ha nem is történne velem semmi különleges. Hiányozni fog a napi 11 óra alvás
de a sulimnak van egy nagyon jó pontja. van nyílt wifi. hehe.
de a sulimnak van egy nagyon jó pontja. van nyílt wifi. hehe.
Nálunk is ez az egyetlen pozitív dolog, leszámítva azt, hogy sokszor túl van terhelve a wifi hálózat és nem működik. Anyway, nekem is a sulival van bajom és örülök, hogy nem csak én vagyok így vele. A drága osztályomnak köszönhetően az összes tanár utál minket, és előre figyelmeztettek, hogy mostantól minden órán dolgozatokra számíthatunk. Tök jó amúgy, hogy nincsenek tekintettel arra, hogy ezt az évet már figyelembe veszik az érettséginél. Már most látom, mik lesznek az elvárások, amiket persze még a legszorgalmasabbak is alig tudnak teljesíteni: legyünk színötösök, csináljuk meg az összes leckét, segítsünk az iskolai programok megszervezésében, dolgozzunk projekteken, nyelvvizsgázzunk, járjunk fakultációkra, versenyekre kötelezően (!!!) és sportoljunk versenyszinten persze, ha nem akarunk nulladik órákban a tornateremben lötyögni. De jó lesz!