Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 31. 16:56 #10181
- törölt felhasználó -    
Idézet (Avie @ 2015.08.31. 16:26)
Csatlakozok az előttem szólókhoz, nekem is a sulikezdés a legnagyobb problémám. Nem tagadom, egész jó nyaram volt, (10/7 kb) és még el tudnám viselni pár hétig. Még ha nem is történne velem semmi különleges. Hiányozni fog a napi 11 óra alvás cray.gif
de a sulimnak van egy nagyon jó pontja. van nyílt wifi. hehe.

Nálunk is ez az egyetlen pozitív dolog, leszámítva azt, hogy sokszor túl van terhelve a wifi hálózat és nem működik. biggrin.gif Anyway, nekem is a sulival van bajom és örülök, hogy nem csak én vagyok így vele. A drága osztályomnak köszönhetően az összes tanár utál minket, és előre figyelmeztettek, hogy mostantól minden órán dolgozatokra számíthatunk. Tök jó amúgy, hogy nincsenek tekintettel arra, hogy ezt az évet már figyelembe veszik az érettséginél. rolleyes.gif Már most látom, mik lesznek az elvárások, amiket persze még a legszorgalmasabbak is alig tudnak teljesíteni: legyünk színötösök, csináljuk meg az összes leckét, segítsünk az iskolai programok megszervezésében, dolgozzunk projekteken, nyelvvizsgázzunk, járjunk fakultációkra, versenyekre kötelezően (!!!) és sportoljunk versenyszinten persze, ha nem akarunk nulladik órákban a tornateremben lötyögni. De jó lesz! fear.gif
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. augusztus 31. 16:58 #10182
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 17626
Csatolások: 18427
Azonosító: 168141
Holnap iskola. Hello, reggel hat órás kelés, hello nyolcadik óra. 99,99%, hogy megkapjuk az egyik, ha nem a legszigorúbb tanárt, semmi kedvem a szakmai órákhoz, egyáltalán nem érdekel, csak az angol miatt jöttem ide, meg hogy legyen egy szakmám, de esküszöm elgondolkodtam azon, hogy jobb lenne nekem egy gimiben...
Nem csináltam semmit a nyáron, egyszer nem fürödtem - mondjuk nem is akartam -, nyaralni se voltunk - mondjuk októberben megyünk wellnesselni -, és még a sorozataimat se tudtam befejezni, annak ellenére, hogy hajnali kettőig fent szoktam lenni. S ez elvezet a legnagyobb problémámhoz, ami az, hogy totálisan átálltam éjszakai üzemmódra. Hajnali háromig való fent lét, délig-egyig alvás. Hiába mondták, hogy próbáljak visszaszokni a korai fekvéshez-alváshoz, ma éjszakai is hajnali kettőig Supernatural-t néztem, háromig meg telefonoztam.
Nem akarom látni az osztálytársaimat se, a fiúk többsége felfuvalkodott hólyag, ahogy a lányok többsége is és egy-kettőről fogalmam sincs, hogyan került be a kéttanra. Semmi kedvem az idióta földrajz tanárhoz, aki mostantól biológiát is fog tanítani, és legszívesebben sikítva menekülnék a tesitanáromtól, akit találóan csak Szadistának nevezünk.
Legszívesebben felakasztanám magam a diófára, egy kiadós bőgés után....
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fannycska999, virgi09, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. augusztus 31. 18:22 #10183
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (ApusztákBoszorkánya @ 2015.08.31. 12:53)
Beiratkoztam unszolásra már megint egy szakra,ami lehet könnyebb,de nem érdekel,és voltam az iskolában,nem tetszett.. _nevet.gif 
Én,hülye érettségi után egyből főiskolára kellett volna mennem,én meg mint egy fogyatékos,járkálok még mindig középiskolából középiskolába,szakképzésekre...lehet jobb lenne kimennem nővérem után takarítani külföldre..sokat lehet keresni,és legalább szabadabbnak érezném magam.Alig tudok beszélni angolul,de nem baj.Most ha minden nap,mint egy középsulisnak,be kell mennem abba a poros középiskolába,akkor inkább eret vágok.Értem én,hogy jó ha van szakmád,de egyszerűen nem visz rá a lélek,hogy megint középiskolában sínylődjek.Elegem van a városból is...olyan,mintha fojtogatnának.Rá akarom beszélni anyámat hogy hadd menjek ki dolgozni...igen,hiába vagyok felnőtt,a családomat mégis hidegen hagyja a szabad döntés gondolata,mert akkor azt mondják,hogy "jaaj,de az úgysem menne neked,megszakadnál a munkában,így meg csak suliba kell bejárnod,és lesz egy szakmád"...de komolyan  megfulladok itt,ebben a helyzetben,úgy érzem....mint valami rémálom...mintha soha nem jöhetnék ki a középiskolák világából,még ha 20-21 éves osztálytársaim is lesznek....az egész hangulatából már elegem van,nem akarok többet iskolában lenni

Én egyetemista vagyok, de fuvolából holnap kezdem a konzervatóriumot, szóval teljesen megértelek. K.rvára nincsen kedvem bemenni reggel háromnegyed nyolcra, nézni a sok wannabe középiskolást -még jó, hogy ez egy kiegészítő képzés és olyanokkal leszek egy csapatban, akik legalább már leérettségiztek- és bájologni, hogy hú de jó most minden. Kinőttem én már ebből, egy év egyetem és szabadság után rohadtul nincs kedvem újra ezekhez a kötött szabályokhoz. Azért vágtam ebbe bele, mert fuvolatanárom szerint nem olyan kötött, de ha az és rámegy az egyetemi tanulmányaimra, még az elején kilépek.
3 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. augusztus 31. 18:34 #10184
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Nemtudom mibe menjek holnap, háromnegyed 6-kor kelek, hajat kell mosnom, gyantázni, bőrradírozni, meg rájöttem hogy holnap smink nélkül kell mennem iskolába, mert lefolyik az arcomról, csodás leszek. rohog.gif
És végzős leszek. *hatalmassóhaj* Nem akarom.
Csúnyán fogom kezdeni az utolsó évet. mellow.gif Be se pakoltam még baszki.
8 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, Fannycska999, Blary, virgi09, LaDySmIth, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. augusztus 31. 18:53 #10185
Nelia
Nelia
gasoline

StátuszI forgive, but I never forget!
Hozzászólás: 5151
Csatolások: 1554
Azonosító: 233172
Nekem jelenleg gyakorlatilag nincs semmivel "tele a tököm". Most csak jöttem olvasgatni a kommenteket, mire mindenkinek az iskola kezdéssel van baja. rohog.gif Nekem szerdán fog kezdődni a börtön, addig kiélvezem az utolsó napokat otthon. Ma voltunk venni a füzetek, tollakat, meg minden ilyen f*szságot. Apám szó szerint lebambázott az elárusítónő előtt.. csodás napom volt.
5 felhasználónak tetszik: Blary, Lovatics04, LaDySmIth, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. augusztus 31. 19:24 #10186
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
4 nap lesz 9 órám beer.gif ja, emellett járjak még OKTVre kötelezően, meg edzeni, meg találjak magamnak munkát, ja meg írjak leckét, ésatöbbi... szép lesz ez az iskola. Aztán csodálkozik mindenki, hogy utálom az iskolát, amikor az alváshiánytól és a stressztől lettem beteg tavaly, így nincs kedvem egy még rosszabb évhez köszönöm
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fannycska999, LaDySmIth, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. augusztus 31. 19:27 #10187
- törölt felhasználó -    
Holnap minden tankönyvemet el kell vinnem,el se fog férni a táskámban...pff na szép az első napon elszakad az (új) iskolatáskám dry.gif Ja és hét órám lesz,mert voltak olyan kedvesek és hétfőre rakták be az egyiket a másikat meg csütörtökre,még jó,hogy nem péntekre... sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Shadygirl
2015. augusztus 31. 19:31 #10188
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219569
Azonosító: 59785
Idézet (Avie @ 2015.08.31. 16:26)
de a sulimnak van egy nagyon jó pontja. van nyílt wifi. hehe.

Jajj, szegény fejünknek... rolleyes.gif rohog.gif

Nem, én nem a suli miatt jöttem panaszkodni, néha inkább visszasírom azt az időszakot. rohog.gif Szóval: én eddig igyekeztem a menekültmizériát kizárni az életemből, nem különösen foglalkoztam a dologgal. De mostmár kezd egyre jobban tele lenni velük a hócsukám, miután anyám ma csak rendőri kísérettel tudott bemenni a munkahelyére, mert akkora balhé volt a Keletiben. Így engedje el az ember dolgozni, bakker... mióta apu meghalt, azóta egyébként is szinte betegesen félek, hogy baja esik, erre tessék... tényleg kellene kezdeni valamit a helyzettel, mert ez már sok. dry.gif
6 felhasználónak tetszik: Lil98, CandUs, Fannycska999, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. szeptember 01. 11:54 #10189
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Még a sulival nem lenne, végtére is az osztállyal még minden okés. Az órarenddel már nincs minden rendben. Komolyan elvárják az embertől ,hogy tervezzük meg a szalagavatót és közbe ilyen klafa órarend közben? Annyira jól keződdik, mert már hétfőn 7 óra, kedden hat óra, és 0.-kal együtt szerdán nyolc órám van. De az még semmi ,mert rögtön reggel 7-től kezdve 3 tesi egy huzamba. Ki akar minket végezni a tesi tanár? blink.gif
Csütörtökön ismételten 6 órám van, majd kedden ,,vigaszdíjként" fél egykor mehetünk haza, de aznap is 0.-kal együtt van hat órám. closedeyes.gif És még azt gondolná az ember, hogy egy nem éppen jó sulinál könnyebbek lehet minden. rolleyes.gif Na, ez az órarend nem erről árulkodik.
6 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Lil98, Lovatics04, LaDySmIth, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. szeptember 01. 12:14 #10190
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Kész, valóra vált az egyik legrosszabb rémálmom. Lecserélték a kémiatanárunkat, és nem akárkire: a suli legborzasztóbb tanárára. Nem azzal van baj, hogy nem tud tanítani.. hanem azzal, hogy egy kibszott dementor, egy (lelki)terrorista, aki óránként min. 2 - 3 embert porig aláz. Egyszer, egyetlenegyszer voltam az óráján (helyettesítés volt), és akkor rögtön kiszúrt, kihívott az osztály elé és ott, mindenki előtt csinált hülyét belőlem. A tesóimat is tanította, ők is hasonlókat meséltek róla... az osztály egyik felének matekot is tanít, ők is azt mondják, hogy amikor épp nem téged aláz, hanem valaki mást, akkor az egész szórakoztató (és ebből kifolyólag minden órájára gyomorideggel mennek be). És nem lehet nála ötösre felelni. Ha mindent megtanulsz és elmondasz, akkor belekérdez még egy-két dolgot, amit tuti nem tudsz, csak, hogy lerontsa a jegyed. A dogákról ne is beszéljünk. És tavaly is, a lazább tanárunknál is csak épphogy meglett a négyes (majdnem hármas lettem), ennél szerintem meg fogok bukni. Vagy kettes leszek. De miért kellett ennek így történnie? cry.gif
Szerencse, hogy már csak ebben az évben van kémia... remélhetőleg egy év alatt még nem szenvedek maradandó lelki sérülést blink.gif
9 felhasználónak tetszik: CandUs, Shadygirl, MissTiniStoessel, Lil98, Ravenne, Szandi0820, virgi09, LaDySmIth, Bátor Ventillátor
2015. szeptember 01. 13:04 #10191
Shadygirl
Shadygirl
vajaskenyér
Hozzászólás: 3452
Csatolások: 533
Azonosító: 236935
Ja. Jól sejtettem, nem jött az osztályba egyetlen egy rohadt metalhead sem. És punk se. De még egy nyamvadt emót sem kaptunk. Viszont a páwák közül senkit nem talált meg a kósza repülőbojlerünk. :c
#szomorúazélet
5 felhasználónak tetszik: rammievengeance, Fannycska999, LaDySmIth, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2015. szeptember 01. 14:28 #10192
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
a fidesz miatt fogok megbukni fizikából... éljenek a tanárcserék, meg egyebek, ami miatt kikaptunk egy olyan tanárt, akit nagyon szerettem volna elkerülni...
7 felhasználónak tetszik: Jody, Lil98, Szandi0820, virgi09, LaDySmIth, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. szeptember 01. 14:33 #10193
- törölt felhasználó -    
Rohadt nehéz évem lesz,a tanulás szempontjából is.Nekem alapjából nincs semmi bajom a sulival,elvagyok vele,mert tudom,hogy kötelező,de most már komolyan mindent utálok.Tudtam,hogy azzal fogom kezdeni az évet,hogy senki se figyel rám,és láthatatlan leszek,de azért nem számítottam arra,hogy ennyire.De most már nem is érdekel,tettem a jó kislányt aki más mint a többiek,és mindig vidám,de most már elég volt.Azt hiszem átmegyek emóba...
4 felhasználónak tetszik: amanda2000, Lil98, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. szeptember 01. 14:44 #10194
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17626
Csatolások: 18427
Azonosító: 168141
Az órarendemmel meg a tízkilós könyvcsomaggal - nem vicc, lemértem. Nem elég, hogy tényleg megkaptuk a legkeményebb és legrettegettebb tanárt az egész iskolában, aki heti három órán fog minket szórakoztatni, de heti háromszor nulladik órám is van, kétszer pedig tesivel kezdek. Ezeket leszámítva viszonylag, ismétlem, viszonylag normális lett az idei órarend, de még mindig nem tudom, hogy mit fogok csinálni pénteken, mikor nulladikban az angoltanár jól lefáraszt agyilag és egy ugyanilyen, ha nem rosszabb agyfárasztó lektori hetedik órával zárom a napot. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. szeptember 01. 15:01 #10195
- törölt felhasználó -    
Az egész osztályommal. Belépve a terembe nem köszön vissza senki. Hát miért is ne.. Barátnőim egész nap sz*rtak a fejemre, hiába mentem oda hozzájuk beszélgetni, de ők nevetgéltek tovább, és beszéltek a fiúkról. Egyik barátnőm viszonylag kedves volt, bár nap végére olyan bunkó lett, hogy egyszercsak köszönés nélkül lelépett. Nem keresték ma a társaságom, csak kettő fiú. Nem értem, hogy a legjobb barátnőim miért viselkednek így, Ok nélkül. Legalább mondanák el, hogy mi a jó isten van velük rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Fannycska999, Rocket, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. szeptember 01. 15:28 #10196
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Pff, nekem még órarendem sincs. biggrin.gif Az iskolám szószerint egy putri lassan, szinte mindenkit felvesznek már, nem is baj, hogy elballagok. Még az osztály sincs kiírva az ajtóra, ma beült valaki aztán ki is ment, szerintem megijedt tőlünk. Könyvem sincs, csak akkor ha befizetem a csekket ami az előre jelzett 6 ezer helyett 9 ezer forint. smileeee.gif Bár alig van köyvem, nem mintha hordanám őket.... laugh.gif
A közmunkát is megkéne csinálnom, de nem visz rá a lélek, ki volt az az agyhalott aki ezt kitalálta? Semmi értelme nincs.
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Fannycska999, Bátor Ventillátor, Midnight Memories, Shadygirl
2015. szeptember 01. 16:02 #10197
- törölt felhasználó -    
Ahogy mondtam, jövök panaszkodni.
Kezdődött ott az egész, hogy az Asking Alexandriás pólómban jelentem meg, amitől drága osztálytársaim rájöttek, hogy van köztük egy metalos. Majd minden órán odajött hozzám valaki, hogy miért szeretem ezt, úgyis elmúlik. Íme egy beszélgetés:
Osztálytárs: Minden lánynak van egy rocker korszaka. El fog múlni.
Én: Aha, van, de tudod van olyan is, akinek nem múlik el.
Osztálytárs: És azt a Marilyn Manson-t szereted? Tudod, akinek fehér a feje és ki van rúzsozva.
Én: Hogyne szeretném? Egyik kedvencem.
Osztálytárs: Hallod, mutass már róla képet, meg szeretnék ijedni.
*Mutatok egy képet. Pont az jött elő elsőnek, amin az albumaimat fotóztam le, köztük volt egy Marilyn Manson-os is.*
Osztálytárs: Én nem lennék büszke, hogy ilyen CD-im vannak.
Én: Jól van, menj anyádba!
*Majd megkaptam, hogy a metal Amerikában egy vallás, és ott nem szívlelik a metalosokat, se rockereket. *
Osztálytárs: Itt is írtani kéne őket.
És akkor sokak csodálkoznak, hogy utálom az osztályom. rolleyes.gif
10 felhasználónak tetszik: rammievengeance, Fannycska999, Lil98, virgi09, Szandi0820, Lovatics04, LaDySmIth, icarlyluv, Bátor Ventillátor, Shadygirl
2015. szeptember 01. 16:58 #10198
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Tököm tele van a bunkó buszsofőrökkel. tucherch.gif
A buszsofőrnek az a dolga h kedves legyen az emberekkel.
2 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Shadygirl
2015. szeptember 01. 16:58 #10199
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Öljetek meg pls.. Minden nap lesz nulladikom, ráadásul állandóan tesi, és emellett 7-8, sőt, 9 órám is lesz mega_shok.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, LaDySmIth, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor, virgi09, Shadygirl
2015. szeptember 01. 17:01 #10200
- törölt felhasználó -    
minden nap 7 óra taps.gif és 100% hogy novemberig nem fogom megjegyezni az osztálytársaim nevét rohog.gif
11 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Lovatics04, MadHatter, Jody, Fannycska999, LaDySmIth, Angel, icarlyluv, Bátor Ventillátor, Shadygirl
540 oldal 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!