Ma éppen minek örülsz?
2013. május 06. 14:52
Holnap nem megyek suliba.
2013. május 06. 17:39
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Ma van a Nemzetközi Diétaellenes Nap
2013. május 06. 21:48
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát gonosz leszek most kivételesen, de valahogy nagyon nem tud érdekelni.XD Páromra pár hete rá van akadva egy csaj a munkahelyén. Először nem zavart, mert úgy voltam vele csak abbahagyja, ha folyamatos elutasítást kap vissza a páromtól, aki többször jelezte felé, hogy hagyja abba azokat a bizonyos gesztusokat, mert zavarja. Egy jó ideig a csaj leállt, aztán újra elkezdte, de most már durvábban - magyarán szólva célzott arra, hogy d*gja meg. Nos, szólni nem szólhattam, mert szívesen helyre raktam volna a csajt, hogy érezze merre hány méter, és bár a gyerekek a szívem csücskei, de nehogy már a párom legyen az, aki eltartja őt is meg a porontyát is, ám felső pozícióban van, és, ha szólnék az én kis nyers és cinikus megjegyzéseimmel, akkor lehet, hogy a páromat bosszúból kirúgatná. Ilyen az, amikor csöndben nyelni kell, bár már kezdett telni a pohár, hogy őszinte legyek. Ám viszont ma a csajszi eljátszotta, hogy nem ment be, és őt még utolérni sem lehetett. Remélhetőleg eme húzása után kib*sszák, mint macskát kakilni, úgyhogy tudom, hogy gonosz vagyok meg minden, de ez ma bearanyozta a napomat. Irritatív egy személyisége lehet, az IQ hiányáról nem is beszélve.
2013. május 07. 15:05
Annak, hogy már lezártak irodalomból, méghozzá dicséretes ötössel, ezen kívül pedig, hogy ma elmaradt az utolsó órám, és hogy végre, hozták a várva-várt Fall Out Boy-os CD-met.
2013. május 07. 16:11
nagyon úgy néz ki, hogy jövőre külföldre költözünk.
2013. május 08. 14:10
Ma szereztem egy ötöst kémiából, és ez azért nagyon nagy szám, mert rólam tudni kell, hogy a szó legszorosabb értelmében füstölök, ha kémiáról van szó. Annyira megörültem ennek, hogy készítettem magamnak egy "De büszke vagyok magamra!" tejeskávét és bevágódtam a gép elé.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. május 08. 20:42
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát ma elég szörnyű napom volt, de ehhez mérten történt több jó dolog is. Első sorban reggel elsőre megtalálták a karomon az egyik - eddig rejtett XD - vénámat, így első szúrása lejött az összes vér, ami kellett. Hát, hogy én milyen boldog voltam.XD Nekem a vérvétel rémálom, mert a sovány testalkatom miatt az összeesett vénákat nagyon nehezen tudják megszúrni. Valamint lehet, hogy jövő héten lesz új telefonom. A mostani nagyon kezdi magát megadni, és ma céloztam rá, hogy egy szülinapi előleg nem lenne rossz egy telefon által, így nem kérnék a szülinapomra semmit sem. Valamint - hála a jó Istennek -, de kirúgták azt a csajt a párom munkahelyéről, akiről pár nappal ezelőtt írtam, hogy teljesen rá volt állva. Mégis csak van Isten, meghallgatta imáimat és eltűnt a párom közeléből. Ja, igen, és holnap nem megyek gyakorlatra. Zsír. Lesz elegendő időm felkészülni a kórtan dolgozatomra, ami pénteken lesz. Sz*r volt a nap, de történtek jók is.
1 felhasználónak tetszik:
emilinda
2013. május 08. 21:38
Hogy holnap tök jó óráim lesznek, könnyű napom lesz, és még lesz időm fölugrani az egyik haveromhoz.
2013. május 08. 21:50
RencykeSmilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 4 Azonosító: 196764 offline |
Hogy túlvagyok a magyar félévi dolgozaton,és hogy megtanultam egy új dalt a gitáromon játszani
2013. május 09. 15:17
Először úgy volt, hogy mégsem tudok lefelelni töriből, mert orvosi vizsgálatra kell mennem. De hála az én jó fej tanáromnak, megengedte, hogy órák után lefeleljek. És ötös lett. Amire számítottam is.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.