Ma éppen minek örülsz?
2013. május 27. 16:34
Csütörtökön megyünk az osztállyal biológialaborba, ami enyhén szólva elég érdekes lesz. A tanárt állandóan kikészítjük, szegény még órát sem bír tartani, és akkor még jön ez is, hát Jézusom, már előre sajnálom szegényt. De mi jól fogjuk érezni magunkat, ez a lényeg.
Illetve a labor utáni napon, pénteken megyünk osztálykirándulásra, Tőserdőbe. 2 napra megyünk (sajnos), de már most látom, hogy milyen élménydús lesz majd.
2013. május 27. 17:46
Egyik topik taggal.Írtam neki egy szép kis levelet és kétszer írt szerelmes üzenetet amibe le (k-betűs szó).Majdnem röhögök rajta,hogy én nem is mondtam ilyet rá,erre meg ő igen.Annyira feldobta a napomat
2013. május 27. 22:02
Annak hogy ma bejött pár érettségiző srác és köztük volt az aki tetszik, és ez annyira feldobta a napomat hogy azóta egyfolytában csak mosolygok.
^^ E.♥
2013. május 28. 17:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Annak, hogy végre tudtunk szerezni egy orvost, aki végre valahára, de holnap délelőtt, megvizsgál, elmondja a tudnivalókat, és még lehet, hogy gyógyszert is fog felírni, hogy végre meggyógyuljak!
Én elmondani sem tudom, hogy mennyire örülök annak, hogy ez az egész gyulladásos dolog nem lesz még tovább elhúzva, s lesz valaki, aki tényleg segíteni fog rajtam, legalábbis annyira merem remélni, hogy nem fog félretologálni.
2013. május 29. 14:21
Vége az iskolának...
És végre ehetek Chipset, de még mindig csak keveset...
2013. május 29. 15:41
Annak, hogy végre túl vagyok a kompetencia mérésen.
Nem tudom ki volt az, aki kitalálta, hogy legyen ilyen mérés, de örök életére legyen átkozott. A magyar még elment, nagyon könnyű volt, csak unalmas. Viszont a matek egy rémálom volt. Olyan kérdések voltak, amivel életemben nem találkoztam egyik évfolyamon sem.
Viszont a szerencse az volt, hogy a töri tanárom volt bent, és irtó jó fej volt, látszott rajta, hogy ő is lesz*rja az egészet. A negyedik órára már mentek körbe a füzetek, meg egymásnak mondtuk a tippelgetéseinket. A tanár is mondta, hogy sz*rjuk le, mert úgyse számít bele az év végi jegybe.
Viszont még a vizsgáim vissza vannak..
Viszont még a vizsgáim vissza vannak..
2013. május 29. 17:41
A karkötőnek, amit ma kaptam.
Egy szilikonkarkötő, tök színes, és fehér kicsi love feliratok vannak rajta.
Legjobb barátnőm nagyon cukin adta oda.
Mutatta a karkötőt, mondtam, hogy szép, mire ő szólt, hogy szedjem le róla..Nagy nehezen leszedtem, mire megszólal, hogy vegyem fel..Mondom: minek? Mire ő megint csak annyit volt hajlandó mondani, hogy vegyem fel..Felvettem, erre megmutatta a másik kezén a tök ugyanolyan karkötőt.
Hát nem feldobta vele a napom?!
Hatalmas szerencsém van, hogy ilyen ember a legjobb barátnőm.
Mutatta a karkötőt, mondtam, hogy szép, mire ő szólt, hogy szedjem le róla..Nagy nehezen leszedtem, mire megszólal, hogy vegyem fel..Mondom: minek? Mire ő megint csak annyit volt hajlandó mondani, hogy vegyem fel..Felvettem, erre megmutatta a másik kezén a tök ugyanolyan karkötőt.
Hát nem feldobta vele a napom?!
2013. május 29. 17:52
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Annak, hogy ma volt az utolsó napom az iskolában. Pénteken ballagunk. Nagyon fognak hiányozni az osztálytársaim, igaz, nem volt mindig fényes a viszonyunk, de összekovácsolódtunk az évek alatt, olyan szinten, hogy mi lettünk a legösszetartóbb osztály az iskolában a tanárok szerint, meg szerintünk is. Régebben mindenki úgy várta ezt a napot, most meg... Nem tudom eldönteni, hogy örüljek-e vagy sem. Örülök, mert végre vége, viszont szomorú is vagyok, mert az egész osztály szétmegy.
2013. május 29. 18:09
Idézet (Pöttömke @ 2013.05.29. 18:05)
Annak hogy itt van Nekem Bon Jovi, a Metallica, és az 5 rózsika (Guns N' Roses) pl.
Nélkülük már szerintem nem élnék...
Én is pont ezt akartam írni.Ámen.
2013. május 29. 18:40
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
... annak, hogy a Kompetencia miatt csak 4 óránk volt
2013. május 29. 18:48
|
|
ratónblancovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 231 Csatolások: 482 Azonosító: 168435 offline
|
Semminek
2013. május 29. 18:54
őszintén???
annak, h felbosszantottam a családomat!!!
annak, h felbosszantottam a családomat!!!
2013. május 30. 17:20
Annak, hogy az összes kedvenc zenekarom a környéken lesz három napig! Yaay
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!

0 felhasználónak tetszik: