Ma éppen minek örülsz?
2013. június 27. 14:18
Annak hogy végre ma már nem esik az eső,és természetesen süt a nap.
2013. június 29. 10:36
Annak, hogy minden nap legalább tíz ismeretlen köszön rám. Menő vagyok
Nem, egyébként nemsokára végre a kezemben tarthatom a gyönyörű acélbetétes bakancsomat... kiráz a hideg a gondolatra is
7 felhasználónak tetszik:
dijansalihu,
Luckie,
MadHatter,
Jolie_77,
TizzyHeart,
bitchina,
Alison Lerman
2013. június 29. 10:44
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Újra láthatom egy nagyon rég látott barátnőmet
2013. június 30. 01:59
Annak, hogy másodjára láthattam élőben zenélni az egyik kedvenc zenekaromat, a Hooligans-t. Fantasztikusak voltak, nem csalódtam.
2013. június 30. 03:47
Annak, hogy végre jól van a kutyám. Este, mikor vittem le sétálni, szegénykémnek valami tüskeszerű beleállt a talpába. Próbáltam kiszedni, de mindig elhúzta a lábát, meg nyüszített. Szóval egyedül nem tudtam megoldani, úgyhogy gondoltam, ha majd holnap hazajön anyu, majd ő segít kiszedni. De azért gyakran ránézegettem a talpára, hogy nincs-e nagyobb baja, és egyszer csak már nem volt benne. Nem tudom hogy jöhetett ki neki, mert angyalom egész végig feküdt, de a lényeg, hogy kint van. Már meg is ette a vacsoráját, és nem biceg annyira, mint előtte. Viszont eszembe jutott, hogy addig oké, hogy kijött neki, de nem tudom most hol van, és így bármikor újra beleléphet. Szóval fogtam a porszívót és kiporszívóztam mindenhol, aminek a szomszédok lehet, hogy nem örültek annyira, hajnali háromkor. De hát most Istenem, inkább vállaltam, hogy átjönnek szólni, minthogy újra beleálljon a talpába. De a lényeg, hogy most már jól van, és alszik mint a bunda, ellentétbe velem..
2013. június 30. 07:53
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2013.06.30. 03:47)
Annak, hogy végre jól van a kutyám. Este, mikor vittem le sétálni, szegénykémnek valami tüskeszerű beleállt a talpába. Próbáltam kiszedni, de mindig elhúzta a lábát, meg nyüszített. Szóval egyedül nem tudtam megoldani, úgyhogy gondoltam, ha majd holnap hazajön anyu, majd ő segít kiszedni. De azért gyakran ránézegettem a talpára, hogy nincs-e nagyobb baja, és egyszer csak már nem volt benne. Nem tudom hogy jöhetett ki neki, mert angyalom egész végig feküdt, de a lényeg, hogy kint van. Már meg is ette a vacsoráját, és nem biceg annyira, mint előtte. Viszont eszembe jutott, hogy addig oké, hogy kijött neki, de nem tudom most hol van, és így bármikor újra beleléphet. Szóval fogtam a porszívót és kiporszívóztam mindenhol, aminek a szomszédok lehet, hogy nem örültek annyira, hajnali háromkor. De hát most Istenem, inkább vállaltam, hogy átjönnek szólni, minthogy újra beleálljon a talpába. De a lényeg, hogy most már jól van, és alszik mint a bunda, ellentétbe velem.. 
semminek,magamnak
2013. június 30. 17:38
Először csináltam paprikás krumplit.Szerencsére nem mérgeztem meg a családomat az ételtől amit csináltam,inkább megdicsérték
2013. június 30. 17:56
Felmegyek face-re, erre mi vár? 20 értesítés, miszerint Boldog szülinapot kívántak nekem.
Jó érzés, hogy ennyire törődnek velem a barátaim.
Hihetetlen milyen boldog vagyok most!
2013. június 30. 20:11
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Hogy holnap az öcsém bölcsibe megy és nyugis lesz a napom
2013. július 01. 20:22
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A családom ma bővült egy új, kis aranyos jövevénnyel, pontosabban egy másfél hónapos fekete szőrű, kis testű pulival, aki Csoki névre hallgat.
Azért kapta ezt a nevet, mert szinte olyan színe van, mint az étcsokoládénak, és amúgy is nagyon szereti a kis pocakját.
Egyelőre még bent van, alszik, de már nyitogatja a kis csipáját, és egyre bátrabb. Szerintem két nap múlva édesapám idegein fog táncolni, mert tuti biztos, hogy atomjaira fogja bontani az egész udvart. Még ma felhozom a cipőimet a konyhából, mert valahogy reggel melóba menet nincs kedvem lekésni a vonatot, csak, mert ellopta az egyik pár cipőmet. Egyébként tök aranyos, megzabálom!
A másik kutyusunk mellé már kellett egy másik kutyus, mert mióta az öreg kutyánk elment, azóta depressziós volt.
2013. július 01. 21:17
Most minek?Reggel Facen az osztálycsoportba egyik osztálytársam kirakott egy kolbászos Milka csokit... amit be kell szereznünk.A Kristóf féle kolbászreceptjét
És ennek a videónak is.James új videó klipje
1 felhasználónak tetszik:
TizzyHeart
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.