Ma éppen minek örülsz?
2013. szeptember 12. 20:44
Annyira örülök, még pedig annak, hogy a kémia tanárunk megkérdezi, hogy mikorra ígérte a témazárót (igen, a második héten már témazárót íratna velünk, pedig csak 8.osok vagyunk... ), és még megkérdezi, "Ugye két hét múlva kedden? Vagy csütörtökön?" Mire az osztály rávágta, hogy két hét múlva kedden (egyébként 1 hét múlva csütörtökön lett volna ), így még van időm tanulni a témazáróra, angolra és technikára
2 felhasználónak tetszik:
minibogárka,
Effy.01
2013. szeptember 12. 20:45
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Holnap Péntek
2013. szeptember 13. 16:27
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Annak, hogy az informatikatanár egy az egyben Jake Gyllenhaal Mikor bementem órára, egy pillanatra meg is ijedtem, és az villant át az agyamon, hogy úristen, ez komoly? Félemetesen hasonlít Jake-re; az arca, a stílusa, a beszédhangja... De ennek ellenére annyi házi feladatot adott, hogy csak úgy lestünk az osztálytársaimmal. Egyébként annak is örülök, hogy végre valahára Christina Aguilera lett a nap sztárja. Lassan két éve vagyok itt, és nem rémlik, hogy egyszer is lett volna. Na meg a pénteknek is, hogy először a héten kialhatom magam. Hétfőn és kedden a lázam miatt nem tudtam aludni (egyszer melegem volt, rá két percre már szétfagytam), szerdán éjjel az anatómiát tanultam, csütörtökön az öcsém hisztizett, ma pedig attól a tudattól nem voltam képes lecsukni a szemem, hogy kikapjuk az anatómia ellenőrzőket. Négyes lett, bár lehetett volna ötös is. Utálom a négyeseket, mert ha én olyan jegyet kapok, akkor mindig kb. fél pont választ el a magasabb osztályzattól, és ezért állandóan azon rágódom, hogy miért nem tanultam jobban, pedig így is naponta hat órát azzal töltöttem, hogy anterior, proximalis, meg azzal, hogy extremitas superior több mint egy héten keresztül. Mindegy, majd kijavítom valahogy.
2013. szeptember 13. 16:29
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Ma péntek van
2013. szeptember 13. 16:54
Először is a nap sztárjának!!
Másodszor pedig annak, hogy nem szüntetik meg az osztályt! Mikor megtudtam, majd kiugrottam a bőrömből.
Ráadásul ez a nap egész elviselhető volt. Kiderült, hogy a Művészettörténetet, a volt gyakorlat tanárom tanítja. Plusz ma még a fiúk is egész tűrhetőek voltak. Pedig már izgultam, hogy hogyan fogok kibírni velük három órát...
Másodszor pedig annak, hogy nem szüntetik meg az osztályt! Mikor megtudtam, majd kiugrottam a bőrömből.
Ráadásul ez a nap egész elviselhető volt. Kiderült, hogy a Művészettörténetet, a volt gyakorlat tanárom tanítja. Plusz ma még a fiúk is egész tűrhetőek voltak. Pedig már izgultam, hogy hogyan fogok kibírni velük három órát...
2013. szeptember 13. 17:22
Pénteek van! Holnap nem untat a magyar tanár!
2013. szeptember 13. 19:15
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
Nekem a péntek 13 eddig csak jól sült el.. először is közölték hogy nincs hetedik órám..Hála Istennek nem kellett ma bent maradni,aztán hogy hétfőn az utolsó 3 órám elmarad. És a fénypont az volt hogy Tarja a duett partner a következő Within Temptation albumon. És ha ez még mind nem lett volna elég, Within Temptaiton koncert lesz a Pecsában tavasszal,amire megyek. Úgy hogy valószínűleg eddig ez a legjobb nap az életemben.
2013. szeptember 13. 19:44
Belezúgtam egy srácba, ami tőlem elég meglepő dolog... Ma elhatároztam, hogy nem írok rá a közösségi oldalon - amire szinte csak miatta járok fel -, és nem is írtam, mert ha beszélni akar velem, ír ő is. Egész idáig ideges voltam és pocsék volt a napom - lásd: Ma éppen mivel van tele a tököd? topik -, erre negyed órája írt a srác, hogy "szia:D", és már ez annyira feldobta a napom, hogy azt nem lehet leírni/elmondani. Ez lenne a szerelem?
1 felhasználónak tetszik:
pixie1013
2013. szeptember 13. 19:46
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Ma végre olvashatok. Igen, én ennek nagyon örülök. Minden egyes nap fél 6-kor kelek, este fél 10-kor pedig hullafáradtan dőlök be az ágyamba, még tévét nézni sincs erőm, nemhogy olvasni. De most jön a hétvége, és egész nap olvasni fogok. ^^ Már éreztem, hogy kezdek kicsit 'elbutulni', mivel már vagy 1 hete nem olvastam könyvet, viszont az osztálytársaim minden hülyeséggel teletömik a fejem.
2013. szeptember 13. 22:58
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Annak, hogy végre sikerült új designt tenni a blogomra. A régit már nagyon untam, és se időm, se ihletem nem volt arra, hogy mit készíthetnék, de ma időm is, és ötletem is volt, és szerintem egész jó lett.
minibogárka
2013. szeptember 14. 10:52
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline |
Az időjárásnak. Furán hangzik, de én szeretem ezt az időt Pont jó arra, hogy az idióta haverjaimmal, csináljunk valami marhaságot
minibogárka
2013. szeptember 14. 12:34
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Annak, hogy végre valahára hétvége van, és úgy, ahogyan, de sikerült magamat kialudni. Az új órarendem egyszerűen kinyír a gyakorlattal együtt, ahonnan tegnap egész korán sikerült elszabadulnom. Az elmúlt napokban szinte semmit sem aludtam az éjszaka, mert mindig volt valami bajom. Hol a tüdőm fájt, hol a hasammal voltak gondok, hol pedig egyszerűen csak forgolódtam és képtelen voltam aludni. Most éjszaka csak egyszer voltam fent hajnalban, majd reggel felkeltem, ettem, bevettem a gyógyszereimet és egészen délig durmoltam. De jó lenne ezt mindennap megtenni!
2013. szeptember 14. 22:35
Leginkább annak, hogy kikerült ma az Alanises cikkem! Ma dél körül fejeztem be és estére pedig már a főoldalon láttam kint. Ráadásul értelmes, és nem 1-2 szavas kommentek születtek alatta. (Remélem igy is marad ) Habár a sok tudatlantól kitelne olyan hozzászólás, hogy "ki ez?", "nem ismerem őt" és ehhez hasonlók.
A szabad hétvégének is örülök. Végre kipihenhetem magam és nem kell rohangálnom rendezvényekre.
A szabad hétvégének is örülök. Végre kipihenhetem magam és nem kell rohangálnom rendezvényekre.
MadHatter
2013. szeptember 14. 23:26
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.13. 19:44)
Belezúgtam egy srácba, ami tőlem elég meglepő dolog... Ma elhatároztam, hogy nem írok rá a közösségi oldalon - amire szinte csak miatta járok fel -, és nem is írtam, mert ha beszélni akar velem, ír ő is. Egész idáig ideges voltam és pocsék volt a napom - lásd: Ma éppen mivel van tele a tököd? topik -, erre negyed órája írt a srác, hogy "szia:D", és már ez annyira feldobta a napom, hogy azt nem lehet leírni/elmondani. Ez lenne a szerelem?
Sok sikert kívánok.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.