Most a Fradi drukkerek megutálnak, no de sebaj. A Chelsea győzelemnek örülök, olyan ügyesek voltak, imádom őket
Az én Schürrlem és Oscarom olyan ügyes volt.:3 <3
Ma éppen minek örülsz?
2014. augusztus 11. 11:31
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Annak, hogy délelőtt meglátogatott minket a nagymamám.
1 felhasználónak tetszik:
melonfuckerweirdkid
2014. augusztus 11. 13:55
Holnap betöltöm a tizennégyet.
Azon kívül beüzemeljük a régi nyomtatónkat, és lesz mivel nyomtatni. Az élet apró örömei.
Azon kívül beüzemeljük a régi nyomtatónkat, és lesz mivel nyomtatni. Az élet apró örömei.
2 felhasználónak tetszik:
melonfuckerweirdkid,
Szandi0820
2014. augusztus 11. 17:47
Annak, hogy anyával beszélgettem egy jót. Meg hogy kipihentem magam, habár a fél napom elment az alvással.
2014. augusztus 11. 19:04
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
Annak h a Mamáméknàl alhatok és foglalkozhatok a kutyusukkal, Bodzával előtte <3♥*-*
melonfuckerweirdkid
2014. augusztus 11. 20:11
Igazából borzalmasan indult a napom, mert úgy éreztem magam mint egy kötélen lógó hulla, mert szétrepedt a fejem saját hibámból, mert a b.szott nagy egom nem tolerálja a szemüvegem... , és bemostam volna egy két embernek, aztán rátaláltam ismét a Hail to the Kingre és mintha kicseréltek volna. Hátborongató, hogy egy album mekkora hatással lehet egy ember közérzetére, azóta meghallgattam mégegyszer és úgy érzem megint, pont mint anno beleszerettem a Sevenfoldba. Már megnéztem az albumhoz készült dalok klipjét is és feldobódtam, meg az a fránya ihlet is megszállt, és két héten belül már 3. alkalommal néz ki máshogyan a profilom. >_< Matt hangja még mindig csodálatos, Syn, Zacky, Johnny még mindig ugyanolyan jól, ha nem jobban tolja a riffeket, Arint még mindig szeretjük és elképedünk rajta, hogy milyen ügyes. Aztán kedvet kaptam és elkezdtem full albumokat hallgatni, na ez a tervem nem jön össze, mert leragadtam a Nimrodnál, ami asdfgh, csudálatos szerintem ha egyszer bekattanok, az azért lesz mert orrvérzésig hallgattam ezt az albumot. És még attól is boldog vagyok, hogy az elmúlt pár hétben felfedeztem újra Alice Coopert és nem hiába egy ikonikus zenész, őrült a hapsi, azt aláírom, de nem is lehet százas az, aki olyan dalokat csinál mint a Dirty Dreams. ♥ Szóval, igen ezek tesznek boldoggá, meg a kakaó. *-*
2014. augusztus 11. 20:12
melonfuckerweirdkidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 161699 offline |
Annak, hogy élek, és megvan mindenem, amire tényleg szükségem van.
Earth Song
2014. augusztus 11. 22:36
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Sikerült végre beszerezni Veronica Rothtól a Beavatott (Divergent) könyv sorozat legelső kötetét! Holnap a két órás vonatúton lesz mit olvasnom!
Szandi0820
2014. augusztus 12. 09:00
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
még most is alig hiszem el, de holnap ilyenkor már úton leszek a Szigetre!
meg sikerült végre hajfestéket vennem, és vagy két hónap után eljutottam addig, hogy a fekete hajam ismét fekete, nem valami kikopott vöröses-barnás-feketés beazonosíthatatlan színű valami.
meg sikerült végre hajfestéket vennem, és vagy két hónap után eljutottam addig, hogy a fekete hajam ismét fekete, nem valami kikopott vöröses-barnás-feketés beazonosíthatatlan színű valami.
2014. augusztus 12. 09:03
Nem sokára suliii. érdekes módon nagyon várom az iskolát
Cute girl 998
2014. augusztus 12. 11:47
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Délután megyünk nyaralni!
2014. augusztus 12. 11:47
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Idézet (Cute girl 998 @ 2014.08.12. 11:47)
Délután megyünk nyaralni!
Megyünk a moziba!
2014. augusztus 12. 20:19
Annak, hogy mozgalmas nyaram van/volt. A héten megint segítenem kell a falunapon, de tök jó dolognak ígérkezik.
Igazából az egész nyaram a megszokottól most tök eltérő. Eddig, kb. két éven keresztül tökéletesen nem csináltam semmit, most viszont annyi dolog történt... számomra fontos emberekkel lehettem, új embereket ismertem meg és új barátokra tettem szert, láttam a legeslegnagyobb kedvenceimet élőben, dolgoztam egy hónapot, és abból a pénzből vettem egy laptopot. Tulajdonképpen tényleg csak pár napom volt ezek közül, amit tunyulással töltöttem, valahol mindig voltam. Már lassan nem is bírok itthon ülni egyhuzamban két napot se, mert elfog az egyedüllét. Mondjuk jó is, hogy találkozom másokkal, mert egyébként elég sok dolog jött, amivel nem mindig tudtam/tudok megbirkózni, és társaságban legalább elterelődik a figyelmem. Tök vicces, olyan dolgokat csináltam ezen a nyáron, és még fogok is, amiket máskor soha, úgy érzem, picit bátorodtam és tapasztalatot szereztem, és egyáltalán nem bánom, hogy ezt a két és fél hónapot nem kettőig alvással, egész napi filmnézéssel, vagy a másik véglettel, a minden napi bulizással és alkoholizálással töltöttem, hanem értelmes dolgokat csináltam.
Önállóbb lettem, és ez jó érzés.
Igazából az egész nyaram a megszokottól most tök eltérő. Eddig, kb. két éven keresztül tökéletesen nem csináltam semmit, most viszont annyi dolog történt... számomra fontos emberekkel lehettem, új embereket ismertem meg és új barátokra tettem szert, láttam a legeslegnagyobb kedvenceimet élőben, dolgoztam egy hónapot, és abból a pénzből vettem egy laptopot. Tulajdonképpen tényleg csak pár napom volt ezek közül, amit tunyulással töltöttem, valahol mindig voltam. Már lassan nem is bírok itthon ülni egyhuzamban két napot se, mert elfog az egyedüllét. Mondjuk jó is, hogy találkozom másokkal, mert egyébként elég sok dolog jött, amivel nem mindig tudtam/tudok megbirkózni, és társaságban legalább elterelődik a figyelmem. Tök vicces, olyan dolgokat csináltam ezen a nyáron, és még fogok is, amiket máskor soha, úgy érzem, picit bátorodtam és tapasztalatot szereztem, és egyáltalán nem bánom, hogy ezt a két és fél hónapot nem kettőig alvással, egész napi filmnézéssel, vagy a másik véglettel, a minden napi bulizással és alkoholizálással töltöttem, hanem értelmes dolgokat csináltam.
Önállóbb lettem, és ez jó érzés.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Szandi0820
2014. augusztus 12. 20:24
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Megérkezett az új telefonom, ami naagyon szuper. Aminek pedig előre is örülök, hogy holnap megérkezik hozzá a memóriakártya és könyvszállítmányom is érkezik. Ja, és jelenleg a DVD-író is jó, úgyhogy kipucolhatom a gépet.
Beyla
2014. augusztus 13. 15:49
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Megjavították a laptopomat, újra tudom használni
Szandi0820
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.