Ma éppen minek örülsz?
2014. augusztus 22. 21:49
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Öcsém ma délután levizsgázott a zöld övre real aikidóban, szóval mostmár csak kettő hiányzik, hogy fekete öves legyen.
Erre készült egész nyáron, ráadásul még külön dicséretet is kapott.
8 felhasználónak tetszik:
AFCfan,
riri17,
ilus1996,
Szandi0820,
ApusztákBoszorkánya,
itsjustme,
Beyla,
Angel
2014. augusztus 22. 21:58
Annak, hogy ma megkaptam életem első POPCORN magazinját... nem is kifejezetten ennek, hanem a benne lévő U-KISS poszternek örülök. Szépen megkértem anyát, hogy vegye meg, mire ő rám csodálkozott, hogy: "Téged érdekel, ami benne van?" Érthető, hiszen nem épp azok a sztárok életem értelmei, akikről a legtöbb cikk szól, viszont nekem baromira megérte, mert az EXO-ról is van benne cikk, na meg olyasmi poszterek, amiket talán lepasszolhatok osztálytársaimnak.
Szóval... a falam színét és a posztert szerintem egymásnak találták ki. Kicsi dolog, de nekem bearanyozta a napom.
Szóval... a falam színét és a posztert szerintem egymásnak találták ki. Kicsi dolog, de nekem bearanyozta a napom.
2014. augusztus 22. 23:25
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
hogy kb egy fél óráig végre csend volt
2014. augusztus 23. 16:38
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Megkaptam az új számítógépemet, ami sokkal gyorsabb és használhatóbb.A réginek már minden baja volt.
Ráadásul a legújabb verziót(Windows 8) telepítette rá a bátyám. És hát klassznak tűnik, csak el kénne valahogy igazodnom rajta, mert nagyon új(Értsd: nem kell a neten böngésznem az időjárásról, útvonaltervről meg ilyesmik, ezek mind alapjáraton rajta vannak) az egész az xp-hez képest. De egyelőre pozítivumokat tudok felhozni az új géppel kapcsolatban, ami még olcsón is vettünk. Szóval jelenleg ennek örülök.
Ráadásul a legújabb verziót(Windows 8) telepítette rá a bátyám. És hát klassznak tűnik, csak el kénne valahogy igazodnom rajta, mert nagyon új(Értsd: nem kell a neten böngésznem az időjárásról, útvonaltervről meg ilyesmik, ezek mind alapjáraton rajta vannak) az egész az xp-hez képest. De egyelőre pozítivumokat tudok felhozni az új géppel kapcsolatban, ami még olcsón is vettünk. Szóval jelenleg ennek örülök.
2014. augusztus 23. 16:43
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Annak, hogy addig alhattam, ameddig akartam. Éljen a semmittevés!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. augusztus 23. 19:34
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Apa elvitt minket kajálni a kedvenc pizzériánkba. Jó, ez nem tűnik nagy dolognak, de apával végre kibékültünk.
Plusz végre rendesen itthon volt, ami elég ritka.
2014. augusztus 23. 20:55
hogy vettünk egy új táskát a suliba, és egyszerűen IMÁDOM!!
és azért is örülök, mert mindgyárt megyek gólyatáborba!! (aug. 26-30)
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2014. augusztus 24. 16:16
Oké, a mai F-1-es eredményeknek
Először is, Kimi végre negyedik lett, ami óriási teljesítmény, azt meg még jobb látni, hogy megelőzte Alo -t. Végre
Aztán Daniel továbbra is hozza a formáját, megnyerte a futamot, iszonyatosan ügyes a srác. És nem lehet nem szeretni
Szóval az egész futam jól alakult, bár szerintem k*csögség volt kifütyülni Nico-t
Na mindegy.
Először is, Kimi végre negyedik lett, ami óriási teljesítmény, azt meg még jobb látni, hogy megelőzte Alo -t. Végre
Aztán Daniel továbbra is hozza a formáját, megnyerte a futamot, iszonyatosan ügyes a srác. És nem lehet nem szeretni
Szóval az egész futam jól alakult, bár szerintem k*csögség volt kifütyülni Nico-t
2014. augusztus 24. 16:18
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Annak, hogy a kedvenc kajámat esszük vacsira.
Thanks, mom!
2014. augusztus 25. 03:49
A négynapos londoni út csodálatos volt. Voltunk itt-ott, igazából egész nap járkáltunk, és volt, hogy már majdnem összeestem a fáradtságtól, de teljesen megérte. El is döntöttem, hogy valamilyen módon beleszövöm jövőmbe Londont, de persze a kérdés az, hogy hogyan.
És most van még egy hét itthon punnyadni.
És most van még egy hét itthon punnyadni.
2014. augusztus 25. 07:53
Hogy sikerült az 1001. hozzászólásomat megírnom!
2014. augusztus 25. 15:27
Annak, hogy ma megvettem A végzet ereklyéi c. könyvsorozat első három részét.
2014. augusztus 25. 18:49
Megmondtam a magamét annak, akik szóban bántott, és igazságtalankodott velem. És értékelem, hogy bocsánatot kért
2014. augusztus 25. 21:02
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Annak, hogy néha egy-egy kis beszélgetéssel úgy fel tudják dobni a kedvemet
Ma fogtechnikustól hazafelé jövet ismerőssel jöttem, és az alatt a félórás út alatt szinte teljes egészében kigyógyított a *magamalattvagyokhagyjonbékénmindenki* érzésemből
aztán megköszöntem neki, mire egy újabb útra invitált
annyira értékelem az ilyeneket
2014. augusztus 25. 23:58
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
ez valószínűleg csak nekem nagy dolog, de gasztronómiai analfabétaként, és úgy, hogy anyámék már mondhatni kitiltottak a konyhából, mert valamit mindig felgyújtok/szénné égetek/elcseszek, és ha épp valami általam készítettel vonulok be a szobámba, rendszeresen megkapom, hogy milyen szarul néz ki, és milyen szar szaga van - az a baj, általában az íze sem különb
-, nekem rohadt nagy dolog. ma unalmamban bevonultam a konyhába, hogy csináljak valami nasit, nevelőapám szokás szerint pofákat is vágott rá, mikor felajánlottam, hogy szívesen megosztom vele, mert úgyis csak rám romlana. elkészítettem, bármilyen rosszul is nézett ki, beraktam a hűtőbe, hogy összeálljon vagy mi, aztán most, mikor mentem ki, hogy egyek belőle, az fogadott, hogy a tál fele üres, és tényleg ehetőre sikerült. el se hiszem, ez most úgy feldobott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.