Ma éppen minek örülsz?
2014. augusztus 29. 13:05
Annak, hogy végre vége az évnyitónak.
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2014. augusztus 29. 13:25
annak, hogy MÉG nincs suli
2014. augusztus 29. 14:07
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Ma este Road koncert a Barba Negrában!
Az egyik kedvenc zenekarom és a kedvenc szórakozóhelyem. Egyedül azt sajnálom, hogy edzésre nem tudok menni, de még így is teljes extázisban vagyok. Az biztos, hogy megint ott leszek valahol az első sorban. *-*
Az egyik kedvenc zenekarom és a kedvenc szórakozóhelyem. Egyedül azt sajnálom, hogy edzésre nem tudok menni, de még így is teljes extázisban vagyok. Az biztos, hogy megint ott leszek valahol az első sorban. *-*
itsjustme
2014. augusztus 30. 12:24
Annak, hogy tegnap (08.29.) két óra várakozás után, de bejutottam a Road koncertre, és bár azt hittem, hogy a koncertre akohollal melegítő metálterpeszesek kilöknek az első sorból, de nem így lett.
Mert ügyes voltam és mikor leblokkolták a belépőmet rohantam mint egy őrült az első sorba, és pont Molnár Máté álványa előtt sikerült helyet foglalnom, ahonnan 3 órán keresztül nem is mozdultam. Frenetikus volt a hangulat egyszerűen még az sem érdekelt, hogy a pogózó barmok teljes extázisba estek és az egész közönség borult előre, jobbra és balra, az sem érdekel, hogy véraláfutásos lett a térdem mert megérte, abszolút, ilyenkor tudom értékelni az élet apró örömeit, mert Mátéék kitettek magukért 110%-ban és az új dalok mellett sor került még olyan számokra is, amiket talán 5 évente játszanak, különösen örültem a Nem kell más albumról, a Mégnek és a címadó dalnak. Az Aranylemezről játszottak talán a legtöbbet, viszont aminek nagyon örültem, hogy elővették a Második harapás albumukról a Táncolj a tűzbent és az Ezer lépést, az Emberteremtőről (számomra) keveset játszotta, a Nem elég és a Megint nyár került a setlistbe, bár lincselést akartunk elkövetni a Részeg énekért és követeltük az ingyen pálinkát, de ez valahogy nem jött össze, pedig a BudapestParkos koncerten nagyot aratott, és talán az én szemszögemből az jobb buli volt mint a Barba Negra Trackes de nincs okom siránkozásra, mert minden tökéletes volt. ♥ És mint megtudtuk, ha előrendelésben vesszük meg a könyvet ami mellé DVD is jár, a főoldal utáni helyre bekerülhet a saját képünk, szóval a december is (reményeim szerint) jó lesz ezzel a Road könyvvel. *-* Miután lement az utolsó szám is, olyan konfetti áradattal, hogy meg a cipőmbe is került ._. 15 perc plusz egy kis lökdösődés után már egy dedikált Nem kell más CD-vel tértem haza. ♥ Ami ezek után történt az már inkább a Ma éppen mivel van tele a tököd? témába tartozik...
2014. augusztus 30. 12:28
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Most annak, hogy Beylának nagyon tetszett a Saját írások, novella, vers, bármi c. topikba feltöltött versem.
Beyla
2014. augusztus 30. 12:44
A kedvenc villamosom végre a mi vonalunkon is jár. Egész nyáron nem járt erre felé, már nagyon hiányzott.
nemröhögni
nemröhögni
Szandi0820
2014. augusztus 30. 13:53
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Annak hogy végre találtam egy normális táskát a sulihoz, normális színnel és mérettel.
Yess
Yess
ApusztákBoszorkánya
2014. augusztus 30. 18:40
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Újra működik a távirányítóm...
Az élet apró örömei...
2014. augusztus 30. 18:42
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Hogy ma vettünk egy kutyát,ami nagyon aranyos
2014. augusztus 31. 19:00
hogy hazajöttem a gólyatáborból, meg összeismerkedtem az osztállyal, és hogy holnap gimis leszek!!
2014. augusztus 31. 19:07
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Hogy végre kezdődik a suli *-* már be vagyok zsongva, még ha az első hét maga is lesz a pokol :'D de legalább végre nem itthon nézem anyámék fejét, hogy milyen idegbetegek :'D
2014. szeptember 01. 14:47
Hú de boldog vagyok, hogy MÁR nem vagyok iskolás! Mióta erre vágytam?
8 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya,
Angel,
Lil98,
Cute girl 998,
AFCfan,
itsjustme,
Pasik Imádója,
Szandi0820
2014. szeptember 01. 15:47
Először is annak hogy túl éltem az első napot a suliba...
na majd csak mi jön ez után..
Másodszor annak hogy idén is tagja lehetek a Diák Önkormányzatnak
Ezt az egészet szavazással döntöttük el, de hosszú lenne az egészet leírni...
Ez jó hír számomra, mert azt jelenti hogy a tanárok és az osztártársaim megbíznak bennem, és számítnanak rám
Másodszor annak hogy idén is tagja lehetek a Diák Önkormányzatnak
Ez jó hír számomra, mert azt jelenti hogy a tanárok és az osztártársaim megbíznak bennem, és számítnanak rám
2014. szeptember 01. 16:54
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Annak, hogy túl vagyunk az első iskolanapon! A holnapi rosszabb lesz...
2014. szeptember 01. 18:55
A példaképem, bálványom, hősöm, életemszerelme, szememfénye, satöbbi éppen most tweetelt egy fényképet, amin egy szamarat ölelget. Én meghaltam. Kész. Végem. Nem lehetek boldogabb.
2014. szeptember 01. 19:05
|
|
Day Dreamer 07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.12. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 224103 offline
|
Az orarendemnek. Tok jo lett
D
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.