Ma éppen minek örülsz?
2014. szeptember 10. 15:45
Hogy 14-én Berki Krisztián ( ) szülővárosában kosarazunk. <33
2014. szeptember 10. 19:19
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline |
Annak hogy egész nap egy papír darabot ölelgettem, mert aláírta nekem Szereceán Osszián! OMG!! Imádom a srácot
1 felhasználónak tetszik:
Misuzu86
2014. szeptember 10. 22:02
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Annak,hogy végre meghallgattam egy jó számot.
2014. szeptember 11. 21:25
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
másfél órás live gameplayt néztem végig az én kis drágámmal szegénykém olyan kis béna volt, de olyan cukin akadt ki, mikor meghalt (amiért tényleg sajnáltam is). Az élet apró örömei
2014. szeptember 11. 21:54
Sikerült kiadnom magamból azt, ami már december óta nyomasztott és voltam akkora hülye, hogy magamban tartottam, gondolván, ha nem mondom el senkinek, akkor úgyis elfelejtem előbb utóbb, de most megint eszembe jutott egy dátum miatt és mindent elmondtam. Sokkal jobb, és jobb, hogy nem egy "naplónak" mondtam el, mert az nem válaszol, nem nyugtat meg nem ér semmit, csak annyit, hogy később visszanézhetem és megint átélem a helyzetet. Én inkább azt választottam, hogy elmondtam valkinek így nem vállalok kockázatot sem, hogy a későbbiekben megtalálom a feljegyzéseimet és megint "deutálokmindenkit" érzésem lesz.
Ennek. (: És ennek a cseppet sem mélyre szántó dalnak, de felvidít. ^^
Ennek. (: És ennek a cseppet sem mélyre szántó dalnak, de felvidít. ^^
2014. szeptember 12. 10:19
rolykelemenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2182 Azonosító: 206989 offline |
Annak, hogy szívhatom a pattintós Marlboromat
Oké, tudom, nem vagyok normális...
Oké, tudom, nem vagyok normális...
2014. szeptember 12. 18:00
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline |
Ma legjobban két dolognak örülök. Az egyik az, hogy vannak nagyon jó barátaim, akikre bármikor számíthatok. A másik pedig az, hogy végre látszik a diéta és a torna eredménye az alakomon:)
Lil98
2014. szeptember 12. 18:15
Annak, hogy az idei évben jók a szakmai óráink. Végre tanulunk mindenből normálisan, így kiderült, milyenek is a szakmai óráink. Kijelenthetem, hogy b*szottul jók! Kb., mint kilencedikben, mikor egy újságíró és egy magyar tanár tartotta a szakmaikat... A magyar tanár most is tanít (pszichológiát), de a másik szakmai tanárunk egy fotós. Jézusom, idén nagyon betalálták nekünk dolgot. Tavaly is lehetett volna ilyen jó.
2014. szeptember 12. 18:43
Annak, hogy végre alkalmam adódott beszélgetni a hip hop edzőmmel. <33
2014. szeptember 13. 08:58
én annak,hogy már csak 2 óra és kezdődik a Violetta a koncert a disney csatornán
2014. szeptember 13. 09:17
Hogy nem sokára kezdődik a Violetta a koncert
2014. szeptember 13. 10:31
Van nekünk egy hálószobánk a lakásban, amit raktárnak használunk évek óta. Óriási rumli van odabent. De van benne egy franciaágy, egy szekrény, és kisszekrények. És anya felajánlotta, hogy ha kitakarítjuk, meg kirámoljuk, megkaphatom a szobát. Mondjuk a gépnek (és az asztalomnak) nem lesz hely benne, de sebaj, majd átjárok az öcsém szobájába gépezni. Meg reményeim szerint az itteni kisszekrényem be fog oda férni. Szóval nemsokára lesz szobám!
2014. szeptember 15. 11:03
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Tegnapról annak, hogy kint voltunk ismét a Hungaroringen, ma pedig annak, hogy végre megérkezett az e-könyv olvasóm.
Lil98
2014. szeptember 15. 19:00
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Ma írnunk kellett egy angol szintfelmérő teszten, amin a bennmaradásunk függött. ( Az, hogy miért az inkább a Ma éppen mivel van tele a tököd c. topikba tartozik, viszont azt nincs idegzetem leírni, szóval hagyjuk is inkább. ) A teszt előtt totál beparáztam, bevettem egy fél nyugtatót, megettem 2 müzlit és egy kicsivel nyugodtabban kezdtem el a feladatokat. Viszonylag hamar végeztem is, de egyáltalán nem voltam biztos magamban és a teljesítményemben és totál úgy éreztem, hogy az egyik legrosszabb dogát írtam az osztályban. Az előbb azonban anyu felhívta az osztályfőnököt, aki elmondta, hogy nemrég kezdte el javítani őket, először kivette az 5, általa legjobbnak talált ember dolgozatát és eddig az enyém a legjobb. Ez azt jelenti, hogy a novemberben tervezett középfokú nyelvvizsgám is 80-90%, hogy sikerülni fog, amin elcsúszhatok az a szóbeli vizsga, de arra meg majd rákészülök.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.