Starity

Penélope Cruz végignevette a forgatásokat

2011. január 11. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehezen bírta ki Penélope Cruz, hogy ne nevessen a Karib-tenger kalózai folytatásának forgatása alatt. Elmondása szerint a produkció színészgárdája túlságosan vicces volt.

hirdetés
Penélope Cruz végignevette a forgatásokat

Penélope Cruz egyszerűen végignevette a forgatást – számolt be a US Weekly. A színésznő annyira viccesnek találta kollégáját, hogy nem bírta visszafogni a nevetést, s emiatt nem tudta normálisan eljátszani a drámai jeleneteket.

„Johnny nagyon vicces figura, aki fantasztikus karaktert hozott létre. A legnagyobb gond az volt, hogy nagyon szórakoztató, ezért különösen nehéz vele a drámai jelenetekben, alig tudtam visszafojtani a nevetést. És nála sosem lehet tudni, hogy mi következik” mondta el a latin szépség, aki egy kalózlányt alakít majd a filmben.

Johnny és Penélope egyébként nem először játszanak együtt. 2001-ben közösen készítették a Betépve című mozit is, ami hasonló hangulatban telt.

„Mindkét alkalom fantasztikus volt. Az a legmókásabb, amit mindig meg is beszéltünk, hogy mi nagyon jól kijövünk egymással, de olyan karaktereket játszunk, akik állandóan veszekednek” – mesélte Cruz.

A Karib-tenger kalózai negyedik része májusban kerül a hazai mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek