Starity

TVD: Jeremy keményfejű lesz, de jó szándékú

2011. február 11. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók nagy örömére Steven R. McQueen válaszolt néhány kérdésre, amiben elárulta Jeremy Damonhöz fűződő kapcsolatának részleteit, saját jövőjét, és hobbijait.

hirdetés
TVD: Jeremy keményfejű lesz, de jó szándékú

Ezúttal Steven R. McQueen válaszolt a kíváncsi rajongók Twitter-kérdéseire TVD-s szerepével és jövőjével kapcsolatban.

Először elmesélte, milyennek is látja Damon és Jeremy kapcsolatát, hiszen karaktere egy jó ideig az idősebbik Salvatore testvérben látta a tökéletes példaképet: „Jeremy fiatalon elvesztette az apját, így bizonyos értelemben mindig egy apafigurát keres. Egy darabig ez John bácsi volt. Damon pedig mindig az ellenfél volt a kapcsolatukban. Amikor Jeremy meglátta őt, arra gondolt, »Oké, ez az a csávó, aki benne van abban az egész világban, amiről én semmit sem tudok«, de azt hiszem, ő lett ez az apafigura egy darabig. Amíg meg nem vakargatta kicsit a nyakam, és rá nem ébredtem, hogy nem olyan nagy szám ez a srác. Egy darabig felnéztem rá, mint mentorra. Bár Damonnak sokszor jó a szándéka, általában rossz módszerrel próbálja megvalósítani azokat, és Jeremy rájön, hogy nem ő a legalkalmasabb példaképnek.”

Majd elmondta, hogy szerinte Jeremy sorsa eddig is nagyon nehéz volt, de legfőképpen magánélete. Steven meglátása szerint a kisebbik Gilbert igen is sokat törődik Bonnie-val, ám lehet, hogy hamarosan kemény fickó lesz belőle, aki ugyanolyan jó szándékú marad, mint az elején.

Ezután egy másik felhasználó a sorozaton kívüli lehetőségeiről érdeklődött, amire a válasza egyértelmű nem volt, tehát egyelőre csak a TVD-ben láthatjuk őt viszont.

Az utolsó előtti kérdésben a hasonlóságokról beszélt, illetve arról, hogy mit szeret Jeremy karakterében: „Szeretem Jeremy karakterét játszani. Nagyon összetett. Küzdött a függőség ellen, és dolgozott azon, hogy azzá váljon, aki ma. Ez egy kicsit hasonlít az én életemhez – nekem is van pár meglazult csavar itt az emeleten. Jeremy néha elveszettebb, mint bárki valaha is volt. Jeremy elveszítette mindkét szülőjét, két lányt, akit szeretett, látta az embereket meghalni maga körül. Ő az én sokkal sötétebb változatom. Nem mintha én olyan derűs lennék, egy jó ideje már az Anonim Alkoholisták között vagyok, így a szerepet eljátszani kicsit terápiás jellegű is volt, amellett, hogy szórakoztató.”

Az interjú zárásaként pedig elárulta, hogy új otthonában, Atlantában legszívesebben videojátékokkal tölti idejét, emellett szeret koncertekre járni, de a sportok sem állnak távol tőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek