Starity

Scarlett Johansson Sean Pennel randevúzgat

2011. február 11. 19:07   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sean Penn és Scarlett Johansson egymásra talált – állítja az amerikai US Weekly magazin.

hirdetés
Scarlett Johansson Sean Pennel randevúzgat

Scarlett Johansson és Ryan Reynlods néhány hónappal ezelőtt beadták a válókeresetet. A színészről pár héttel ezelőtt viszont kiderült, hogy nem szomorkodik tovább egyedül, és egyik kolléganőjével, Sandra Bullockkal találkozgat.

A minap viszont a gyönyörű színésznőről is hasonló pletykák kaptak szárnyra, miszerint Sean Penn oldalán vigasztalódik – állítja a US Weekly. A lap egyik informátora szerint a pár januárban kezdett el randizgatni, egész pontosan akkor, amikor Scarlett a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelben tartózkodott új filmjének forgatása kapcsán.

„Az első találkozó Scarlett bungalójában volt – mesélte a bennfentes, aki szerint az Oscar-díjas színészt és Scarletett a közös érdeklődés és maga a sors hozta össze. – Scarlett először akkor kereste meg Seant, amikor azt tervezte, hogy ellátogat Haitira, hiszen tudta, hogy Sean ott élt egy sátorban, és hozzá fordult tanácsért.”

Bár Johansson kisasszony mégsem utazott el, Sean iránt viszont mély érzéseket kezdett el táplálni. A színész egyébként szintén tavaly – nyár végén – vált el feleségétől, Robin Wrighttól.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek