Starity

Depp: „A gyerekeim szerint nem vagyok menő”

2011. február 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 éves színész imád gyermekei kedvére tenni, részben miattuk is vállalt vígjátékokat, ám apjuk iránti rajongásuk az évek múlásával csillapodott.

hirdetés
Depp: „A gyerekeim szerint nem vagyok menő”

Johnny Depp a People magazinnak adott interjújában elmondta, a gyermekei egyáltalán nem tartják őt menőnek. A színész, aki a 12 éves Lily-Rose és az 5 éves Jack édesapja, elmondta, ezáltal némiképp önmagában is csalódott.

„Izgatottak lesznek, amikor Robert Downey Jr. átugrik hozzánk, játszani akarnak vele, csak Bob bácsinak szólítják, és örülök is, hogy rendkívül éretten viselkednek a mi világunkban, de mégis zavar, hogy ha velem történik valami, akkor az már nem annyira érdekli őket, mint régen. Végül is, én választottam a megélhetésnek ezt a módját” – nyilatkozta őszintén Depp.

A színészt – aki a napokban mesélte el, hogy csúnyának tartja magát – bizonyára a gyermekei véleményei is nagyban befolyásolják. 

Néha szeretnék elfutni ebből a technológia által megszállott világból, a támadó média kereszttüzéből. Elvesztettük a kapcsolatot az élet egyszerű dolgaival, de az egyéniségem nem szeretném.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek