Starity

SP kiborult a Fonogram-jelölések kapcsán

2011. február 22. 09:09   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

SP-t idén biztosan nem díjazzák a Fonogram-díjátadón, ugyanis egy kategóriában sem kapott jelölést. Felháborodásának a Twitteren adott hangot, amelyet a Mocsok 1 Kölykök nevű – díjra jelölt – zenekar sem hagyott szó nélkül.

hirdetés
SP kiborult a Fonogram-jelölések kapcsán

Éder „Zsírabuli" Krisztián a Twitteren kritizálta a  Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége által Fonogram-díjra jelölt művészek listáját, továbbá nehezményezte, hogy ő nem szerepel rajta. Megjegyezte azt is, hogy a jelöltek felét nem is ismeri.

„Egyébként lehet, hogy most meg én vagyok a korlátolt, de hogy a jelöltek 50%-ról még életemben nem hallottam. Ti hogy vagytok vele?” közölte a Twitteren a celeb.

Továbbá tweetjeiből kiderült, hogy Caramelnek, Ákosnak és Bereczki Zoltánnak drukkol, az ő kezükben szeretné látni Fonogram-díjat, ami viszont lehetetlen, mert Ákost és Bereczki Zoltánt ugyanabban a kategóriában jelölték.

Bizonyára jobb lett volna, ha SP nem hangoztatja zenei műveletlenségét, talán akkor elkerülhető lett volna az idei Év hazai felfedezettje díjra jelölt Mocsok 1 Kölykök zenekar reakciója Éder Krisztián kijelentésére.

„Sajnos mi ismerünk téged, pedig senki nem kérdezte, hogy meg akarunk-e ismerni... És ez sokkal rosszabb annál, minthogy te nem ismersz minket!” – írta hivatalos Facebook-oldalán az együttes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek