Starity

Courtney Love új férjet keres

2011. február 23. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hole énekesnője szeretne új életet kezdeni, új férjjel és új otthonnal. Ezekről a vágyairól nyilatkozott a The Sunnak.

hirdetés
Courtney Love új férjet keres

Courtney Love, akit főként botrányairól ismerhetünk, elmondása szerint szeretne új életet kezdeni valahol Angliában. Az énekesnőt nemrég választotta az Oxford Egyetem diákpártja rock and roll-ügyi felelősnek, így a diákoknak mesélt legújabb tervéről.

Új életet szeretnék kezdeni, egy vidéki birtokkal, amihez jól jönne egy új férj is, szóval rajta vagyok az ügyön. És véleményem szerint Anglia erre a legjobb hely” – nyilatkozta az énekesnő a The Sunnak.

Kurt Cobain özvegye talán azért változtatott ilyen gyorsan tervet, mert egy brit műkincskereskedővel, Henry Allsopppal jár. „Henry odavan a szülőföldjéért, és én is szívesen megismerném közelebbről. Ki tudja, milyen üzleteket lehet ott nyélbeütni” – tette hozzá, amikor Angliáról faggatták.

Courtney talán Angliában kevésbé lenne hírhedt a botrányairól, mint Amerikában, legutóbb ugyanis azért jelentették fel, mert évekig halogatott egy több ezer dolláros tartozást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek