Starity

A Rock of Ages című musicalből film készül

2011. március 09. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Filmre viszik a népszerű Rock of Ages című Broadway-musicalt. A produkció főszerepét Tom Cruise kapta.

hirdetés
A Rock of Ages című musicalből film készül

A New Line Cinema úgy döntött, hogy filmre viszi a népszerű Rock of Ages című musicalt. A produkció rendezőjének és koreográfusának Adam Shankmant kérték fel, akinek nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Szeretném, ha szeretnél, vagy éppen a Hajlakk. A film forgatókönyvének megírására Chris D’Arienzot szerződtették.

A férfi főszerepet Tom Cruise alakítja, Sherrie bőrébe pedig a Díva gyönyörű sztárja, Julianne Hough bújik majd. Adam Shankman egyébként telefonon kérdezte meg Julianne-t, hogy akar-e Tom Cruise-zal egy filmben szerepelni. A színész-énekesnő azonnal igent mondott az ajánlatra. A rendező szerint egyébként Julie nagyon jól teljesített a szereplőválogatáson. A további szerepekre olyan sztárokat szerződtettek le, mint Russell Brand, Alec Baldwin és Mary J. Blige.

A film egy rocksztárról szól, akinek karrierje hol az egekben, hol pedig a lejtőn van. A bemutatóra minden bizonnyal jövőre kerül majd sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek