Starity

VV4: Szandika visszatér a szexiparba?!

2011. március 08. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi lesz a plasztikcicával, ha kiesik a szombati párbajon? Visszatér a szexiparba? – Szandika jó barátja, Sanyi szerint ez lehetséges.

hirdetés
VV4: Szandika visszatér a szexiparba?!

A szombati kiválasztáson Szandika kapta a legtöbb szavazatot, de ez is taktika volt. Eleinte úgy gondolta, hogy Évát viszi ki, de amint megkapta a zöld kendőt, a plasztikcica teljesen összezavarodott. Hatalmas csalódást okozott a villabeli barátainak is, ugyanis már nem is szeretne visszatérni a luxusbörtönbe, és előfordulhat, hogy a hozzá közel álló versenyzők közül fog kihívni valakit.

De nemcsak a villában, hanem a kinti életben is várnak Szandikára: Sanyi, illetve annak a sztriptízbárnak a tulajdonosa, akinél régebben dolgozott, és aki már most próbál hasznot húzni a plasztikcica hírnevéből a klub internetes oldalán, ugyanis a lány korábbi fotóival próbálja magához csábítani a vendégeket, valamint feltett egy VV-logós videót is. Tehát neki lenne a legjobb, ha Szandika mihamarabb munkába állna nála.

„Féltem a rosszindulatú érdekemberektől, akik majd csak hasznot akarnak húzni Szandika ismertségéből, és ki akarják majd használni. Szandika nagyon jólelkű lány, pont ezért könnyű célpont a pénzéhes munkaadóknak és a pasiknak is” – mondta el Sanyi, aki szerint nincs rá esély, hogy a Való Világból megismert lány háta mögött hagyja a múltját, de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy Szandika szép összegeket akaszthat majd le egy-egy fellépéssel a valóságshow miatt, ami jól jöhet, ugyanis nincs megtakarított pénze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek