Starity

Heidi a barátnőjével forgat egy új műsort

2010. május 29. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Heidi Montag ezen a nyáron független nő lesz. A szőke valóságshow-csillag elvált férjétől, Spencer Pratt-tól és egy barátnőjével összeköltözik, hogy ezen a nyáron lefilmezzék a hamarosan megjelenő műsorukat.

hirdetés
Heidi a barátnőjével forgat egy új műsort

- Heidi és én beköltözünk egy malibu-i házba a nyáron - mesélte Jennifer. - Nagyon izgatottak vagyunk, hogy lányos dolgokat csináljunk, és hogy megmutassuk az embereknek, kik vagyunk igazából: szórakoztató, édes és kitartó lányok.

Spencer és Heidi kapcsolatáról Jen azt nyilatkozta, hogy ők ketten "nem törvényesen" vannak elválva.

- De Heidi velem elköltözik. Lesz egy kis szabadsága a házasságtól és lesz időnk dolgozni a barátságunkon, és olyan dolgokra koncentrálni, amikre akarunk. A műsor a barátságunkra fog összpontosulni, hogy jutunk át dolgokon együtt mint a házassági meg a pasis dolgok.

Jennifer, aki jelenleg azon gondolkodik, orvosi vagy üzleti iskolába menjen, nagyon várja, hogy elköltözzön a The Hills okozta drámáktól.

- Nagyon rossz fényben voltam feltűntetve, amikor a műsorban voltam, és Heidivel annyira elegünk van ebből. Még a show előtt ismertem meg, a barátságunk pedig igazi, és nagyon várjuk, mi jön ez után.

A lányok máris kiírták Twitterre a hírt:

Ez lesz életem legjobb nyara!!! (Heidi)

Úgy izgulok a műsorom miatt Heidi Montaggal! Alig bírom kivárni ezt a csajos nyarat a legjobb barátnőmmel!!! (Jennifer)

http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/jenn-bunney.jpg

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek