Starity

Chuck Norris szereti a róla szóló vicceket

2011. március 19. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs olyan ember, aki ne ismerne vagy nevetne akár csak egyetlen Chuck Norris-viccen is. A színész erről mesélt legújabb interjújában.

hirdetés
Chuck Norris szereti a róla szóló vicceket

Norris rengeteg szerepben tűnt fel a képernyőn, mára azonban inkább csak legenda, akiről rengeteg rövid vicc kering. A 71 éves színész, aki a Walker, a texasi kopó című sorozat által vált híressé, elmondta, kifejezetten szereti olvasgatni a róla szóló vicceket.

„Amikor Chuck Norris fekvőtámaszt végez, nem magát nyomja ki, hanem a Földet tolja le” – idézte Chuck az egyik viccet, majd hozzátette, ő is szokott mesélni egyet-egyet a mindennapi életben, bár nem tartja magát szuperhősnek. „Még engem is nagyon szórakoztatnak ezek, szeretem olvasni és idézni is őket, de azért nézzünk szembe a tényekkel. A legtöbb Chuck Norris-tény valaki olyat ír le, akinek szuper, természetfeletti képességei vannak. Egy Superman-karaktert írnak körül. És ennek a Földnek a történetében csak egy igazi Superman van. És az nem én vagyok” – áll a Premierfilm oldalán.

A rövid viccek 2005-ben kezdték elárasztani az internetet és magazinokat, felruházva a színészt lehetetlen és legendás képességekkel. A fentihez hasonló viccek itt olvashatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek