Starity

VV4: Éva miatt kaptak büntetést a villalakók

2011. március 22. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Éva miatt bűnhődött a villa többi lakója. A törtető lánynak a katonai hét igazi kihívást jelent, míg a többieknek ő jelenti az igazi gondot.

hirdetés
VV4: Éva miatt kaptak büntetést a villalakók

A Való Világ 4-ben a jótékonysági hetet követően megkezdődött a katonai hét. Két katonai kiképző ébresztette a lakókat hétfő hajnalban, és felkészítették őket a kiképzés megkezdésére. VV Éva már az első pillanattól kezdve megmondta, hogy ő bizony ki fogja nyitni a száját, mert neki senki nem parancsolhat. 

A törtető lány, úgy tűnik, komolyan is gondolta a dolgot, de arra nem számított, hogy ezért társait fogják büntetni. A kiképzők az „egy sorba fejlődés” után mindenkinek kérték a sapkáját. Éva természetesen az egyenruhájának e részét valahova letette, és az el is tűnt. A lány csak annyit tudott mondani, hogy biztosan ellopták.

A két kemény katonát természetesen nem hatotta meg Éva mentsége. Kíméletlenek voltak, és rajta kívül az összes villalakónak fekvőtámaszt kellett csinálnia parancsszóra. Gigi persze azonnal odavetette a szőke ciklonnak, hogy mindenért ő a hibás. Anikó és Jerzy csupán rosszalló tekintetet mértek Évára, és választási lehetőség híján nekiálltak a gyakorlatnak. 

Vajon megint a törtetőt küldik a lakók párbajozni? Esetleg újra magára teteti valaki a jelet? Szombaton kiderül...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek