Starity

Amerikai pite: biztos a folytatás

2011. március 26. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerikai pite visszakanyarodik az eredeti történethez, és a sikertelen folytatások után újra a régi szereplőgárdáé lesz a főszerep.

hirdetés
Amerikai pite: biztos a folytatás

Már korábban beszámoltunk arról, hogy felmerült az Amerikai pite folytatásának ötlete, ma már biztosan elkönyvelhetjük, hogy 2012-ben újra pitézhetünk.

Filmes blogok információi szerint Jason Biggs, Seann William Scott és Eugene Levy már leszerződött, és Mena Suvari, Jennifer Coolidge, valamint Tara Reid is visszakerülhet a produkcióba. Mivel a régi szereplők nincsenek karrierjük csúcsán, nagy valószínűséggel mindenki igent fog mondani a felkérésre.

Az, hogy Alyson Halligan újra szerepel-e az American Reunionra elkeresztelt filmben, egyelőre kérdéses, ugyanis ő az egyetlen, aki nagyobb sikereket ért el a harmadik rész befejezése óta, pláne úgy, hogy  sorozata, az Így jártam anyátokkal még két évadra visszatér a tévéképernyőkre.

A premiert jövő év januárjára ígérik, de valószínúleg ez az időpont változni fog a továbbiakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek