Starity

Vastag Csaba szakított

2011. április 08. 16:04   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor győztese a műsor alatt titkolta szerelmét, de utána többször nyilatkozott felhőtlen kapcsolatukról és már az esküvő is szóba került, ezért lehet meglepő a hirtelen szakítás.

hirdetés
Vastag Csaba szakított

Vastag Csaba a tehetségkutató alatt titkolta barátnőjét, amiről sokan úgy gondolták, hogy csak egy taktika, amivel több szavazatot akar begyűjteni a rajongó tinilányoktól. Miután megnyerte a versenyt elárulta, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él és többször is mesélt szerelméről. Egy interjúban arról is beszélt, hogy olyan boldog házasságra vágyik, amilyen a szüleié. Ebből arra lehetett következtetni, hogy kedvesével, Bors Katával már az esküvőn gondolkoznak.

Most azonban kiderült, hogy kapcsolatuk mégsem felhőtlen. Az X-Faktor szépfiúja a napokban szakított barátnőjével. Az okokat egyelőre nem lehet tudni. Valószínűleg Csaba rengeteg elfoglaltsága lehetett az ok, de olyan feltételezések is napvilágot láttak, hogy Kata nem tudta elviselni szerelme népszerűségét és ez vezetett kapcsolatuk végéhez. Az énekes azt nyilatkozta, hogy jelenleg nem vágyik újabb komoly kapcsolatra, jó az egyedüllét. „Nincs gyomorideg, nincs hiszti” – mondta a híresség.

Az utóbbi időben Csabát többen is megvádolták, hogy a rajongó hölgyek közt kisorsolt vacsoraestekkel nem csak az a célja, hogy jobban megismerjék őt a rajongói, de közelebbi kapcsolatba is kerül ezekkel a nőkkel. Ezek a feltételezések nem nyertek bizonyítást és az énekes természetesen tagadta a vádakat.

„A vacsorával kapcsolatban fontosnak tartom megjegyezni, hogy ez nem randevú lesz, nem párkereső célzattal ülök majd le Petrával egy asztalhoz. Sajnos, megvádoltak már olyan butasággal a rózsás plakát kapcsán, miszerint talán a 'bájaimat árulom' azzal, hogy rózsákat adok át lányoknak, vacsorázni viszem őket: ezúton is közlöm, hogy ez nem igaz” – szögezte le az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek