Starity

Készül Boreanaz és AnnaLynne filmje

2011. május 20. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Készül a Dr. Csont főszereplője, David Boreanaz, és a 90210 remake-sztárja, AnnaLynne McCord közös filmje, ami 2012-ben lát majd napvilágot.

hirdetés
Készül Boreanaz és AnnaLynne filmje

Az Officer Down címet kapta David Boreanaz és AnnaLynne McCord közös filmje, ami 2012-ben lát majd napvilágot a krimi műfajában. A filmben főszereplőként kapott helyet még a híres Stephen Dorff is.

Boreanaz fogja alakítani a humortalan és ambiciózus rivális nyomozót, a másik rendőr Stephen Dorff lesz, AnnaLynne pedig a gyilkos feleség szerepét kapta. A három színész mellett még olyan nevek hangzanak el a stáblistán, mint James Woods, Dominic Purcell vagy a rapper Soulja Boy.

Az alkotást Brian A. Miller veszi szárnyai alá, a film forgalmazója pedig a Jeff Most Productions lesz, a Most Films stúdióval karöltve. A forgatókönyvet John Chase írta, aki már filmeket is rendezett, valamint producerként is közreműködött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek