Starity

Az Alkonyat sztárjai megkönnyezték a búcsút

2011. május 28. 08:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárjai bevallották, hogy az utolsó forgatási napon mindannyian a könnyeikkel küzdöttek.

hirdetés
Az Alkonyat sztárjai megkönnyezték a búcsút

Az elmúlt évek során az Alkonyat stábja szinte már egy családdá vált. Rengeteg időt töltöttek együtt, ezért mindenkit mélyen érintett az elválás. A sikersorozat két fiatal sztárja, Kristen Stewart és Taylor Lautner bevallották, hogy az utolsó forgatási napon mindannyian könnyeikkel küzdöttek.

A Jacobot alakító színész elárulta, az utolsó felvétel lezárásának pillanata az összes kollégát megindította, még a főhősnőt alakító Kristen Stewartot is, akiről tudni kell, hogy a stáb legkevésbé érzelmes tagja.

„Lényegében az elmúlt négy évben folyamatosan ezeket a filmeket forgattuk. Nagyon furcsa érzés tudni, hogy többször nem megyek vissza, nem leszek többé Jacob Black... Az utolsó nap természetesen nagyon érzelmesre sikerült. Hogy őszinte legyek, voltak, akik sírtak. Én is nagyon szomorú voltam, de a legnagyobb meglepetés Kristen volt” – árulta el Taylor.

A Twilight Saga utolsó része, a Hajnalhasadás 2 csak 2012-ben kerül a mozikba, de a Hajnalhasadás 1 már az év végén megérkezik – a rajongók legnagyobb örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek