Starity

Kalciumos víz és kék körömlakk

2011. június 24. 17:05   |   Szerző: Avantgarde Group

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai popkultúra ifjú amazonja hamarosan Budapestre látogat. Ke$ha június 25-ei Kapcsolat-koncertes fellépésének apropóján hazai sztárok, Tóth Gabi és Lola vallottak babonákról, emlékezetes fellépésekről és partiszerelésekről.

hirdetés
Kalciumos víz és kék körömlakk

A glitteres cuccairól ismert partikirálynő, Ke$ha egy-egy fellépésén óriási stáb felel azért, hogy minden a tökéletesen a helyén legyen. Míg korábban ő maga volt Katy Perry háttértáncosa, ma már saját táncosai, koreográfusai, sminkesei és öltöztetői dolgoznak azon, hogy június 25-én a magyar közönséget is lehengerelje a szőkeség.

Egy világsztár esetében mindez teljesen megszokott, ugyanakkor Tóth Gabi, a Ke$hához hasonlóan egyedi és vadóc magyar énekesnő elárulta, hogy ő is igénybe veszi stylistok, sminkesek és fodrászok segítségét, bár főként saját elképzeléseit valósítja meg rajtuk keresztül. Párja és menedzsere is szinte mindenhová elkíséri, mindenben támogatja. Gabi nem idegenkedik a Ke$háéhoz hasonló vad színektől és merész öltözékektől: gyakran választ élénk, pl. kék körömlakkot, rikító rúzst, és szívesen kombinálja mindezt a klipjeiből ismert vagány képi világgal, mozdulatokkal.

Lola, a hazai tinik egyik bálványa csak barátaiban bízik, ők öltöztetik, és mivel jól ismerik a fiatal művésznőt, tudják, hogy csak kényelmes ruhákban hajlandó végigbulizni egy koncertet. A bájos és mosolygós énekesnő nem csak ruhái kiválasztásában ennyire tudatos; ha színpadi produkcióra készül, elvárja, hogy a koreográfus külön foglalkozzon vele, hiszen imád táncolni, és a színpadi mozgást illetően is a tökéletességre törekszik. Babonából mindig van nála kalciumos víz a torokfájás ellen, és többször leellenőrzi a mikrofonokat, hogy megfelelően működnek-e. Szerencsehozó karkötője mellett vokalista nővérét viszi magával, ő biztosítja számára a megfelelő hátországot.

Tóth Gabi is hasonlóan babonás, soha nem énekel a 3-as számú mikrofonba, mert korábban többször is megesett, hogy a 3-as számmal ellátott készülék cserbenhagyta.

Az énekesnők legemlékezetesebb fellépéseik közt azokat a megaprodukciókat említik, melyek karrierjük fordulópontjait jelentették. Tóth Gabi X-faktoros fellépését joggal definiálja világszínvonalúnak, Lola első egész estés koncertje pedig ráébresztette a fiatal tehetséget, hogy milyen sok tini és gyermek kíváncsi rá, szereti őt.

A magyar csillagok, úgy tűnik, jóval szerényebbek külföldi kolleganőiknél: egyiküknek sincsenek különleges kérései. Amikor megrendelőikkel egyeztetnek, csupán ásványvízre és némi harapnivalóra tartanak igényt a backstage-ben. Abban mindketten egyetértettek, hogy profi stábbal a hátuk mögött sokkal könnyebb dolguk van, így csak az éneklésre koncentrálhatnak.

A hamarosan hazánkba látogató Ke$ha kívánságlistája persze hosszabb, mint a hazai sztároké, ugyanakkor a Kapcsolat-koncert történetének egyik legszerényebbike. Az énekesnő június 25-ei fellépésén különleges meglepetéssel is készül. Aki kíváncsi arra, hogy mi lehet ez, annak szombat este nem kell mást tennie, mint ellátogatnia az 56-osok terére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek