Starity

Megjelent Skrillex első videoklipje

2011. július 07. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Skrillex néven ismert 23 éves producer és DJ, Sonny Moore nemrég készítette el első videoklipjét a Rock N Roll című dalához.

hirdetés
Megjelent Skrillex első videoklipje

Sonny Moore, azaz Skrillex 2011. június 7-én dobta piacra új lemezét, mely a More Monsters and Sprites címet kapta, és ami harmadikként végzett az US Heat, ötödikként pedig az US Dance listákon.

A dubsteprajongók nagy örömére nemrég ezenkívül első videoklipje is megjelent, amely egy négy és fél perces videó a koncertjeiről, ugyanis az elmúlt 8–9 hónapban folyamatosan turnézott.

„Az új EP-m elérhető az iTunes-on a legújabb videoklipemmel, a Rock N Roll (Will Take You to the Mountain) dalhoz készült kisfilmmel együtt. Hosszú időbe telt megszerkeszteni a videót és kiválasztani a legjobb pillanatokat, mivel rengeteg volt, amiből választhattam. Remélem, nektek is legalább annyira fog tetszeni, mint nekem! Nagyon sokat jelentene számomra, ha megvásárolnátok, de ha nem tudjátok megfizetni, semmi baj. A nap végén csak az számít, hogy eljut hozzátok a zene!” – mesélte a YouTube-profilján keresztül a tehetséges producer és DJ a Jason Ano által rendezett klipről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek