Starity

Schwarzenegger kigúnyolta exnejét

2011. augusztus 10. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem elég, hogy megcsalta nejét a házvezetőnővel, aki később gyermeket szült neki, Arnold Schwarzenegger még a válása után is belerúg exnejébe.

hirdetés
Schwarzenegger kigúnyolta exnejét

Az újabban botrányairól elhíresült színész aligha fogja hamar elfelejteni a 2011-es évet, amikor nyilvánosságra került eltitkolt fiának kiléte, valamint elvált nejétől. A színész – most, hogy szabad – valószínűleg úgy érzi, mindent megtehet, így a minap viccet csinált exfeleségéből.

Schwarzi „Túléltem Mariát!” feliratú pólóban jelent meg a tegnapi napon Santa Monicában, amikor biciklitúrára indult. A fehér pólót eredetileg Maria munkatársai készítették – poénból – a hűtlen férjnek még 2010-ben, aki azonnal kapott az alkalmon, és átírta a dátumot arra az évre, amikor exnejével megismerkedtek.

Schwarzenegger rengeteg rajongót elvesztett már röpke néhány hónap alatt, ám ezzel a húzásával bebizonyította, hogy bizony nem ok nélkül. Maria Shriver 200 millió dollárral lesz gazdagabb a válás végeztével, amit úgy tűnik, meg is érdemel.


Fotó: TMZ.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek