Starity

Kimberly Stewart elnevezte első gyermekét

2011. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: Elia90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár nappal ezelőtt adott életet a modell-színésznő, Kimberly Stewart Benicio del Toróval közös gyermekének. Az újszülött baba nevét akkor még nem lehetett tudni, de pár nappal később ez is kiderült.

hirdetés
Kimberly Stewart elnevezte első gyermekét

Rod Stewart lánya, Kimberly éppen 32. születésnapján adott életet a színész Benicio del Toróval közös gyermekének, aki kislány lett. A nevét azonban akkor még nem lehetett tudni. Most viszont fény derült az alig háromnapos kislány nevére: szüleitől a különleges Delilah nevet kapta.

A modell édesapja, Rod Stewart elmondta a USA Todaynek, hogy jelenlegi felesége, Penny Lancaster, Kimberly édesanyja, Alana és ő maga is jelen voltak a kórházban, hogy mind Kimberly mellett legyenek és támogassák őt. A 66 éves énekeslegendának egyébként a kis Delilah az első unokája.

Annak ellenére, hogy a modell és Benicio del Toro csak rövid ideig voltak együtt, nagyon várták a baba érkezését. A színész elmondta az Us Weeklynek, megfogadta, hogy aktív résztvevője lesz kislánya életének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek