Starity

A Buffy sztárjának az anyaság a legfontosabb

2011. szeptember 13. 01:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarah Michelle Gellar új főszerepei ellenére a legfontosabb szerepének még mindig az anyaságot tartja.

hirdetés
A Buffy sztárjának az anyaság a legfontosabb

Az okos és szexi vámpírvadász 2009-ben adott életet első gyermekének, Charlotte Grace-nek. Azóta Sarah Michelle Gellar szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Idén azonban úgy döntött, hogy visszatér a képernyőre a Ringer című sorozattal. A 34 éves színésznő nemcsak producere a most bemutatásra kerülő sorozatnak, hanem a főszerepeket is ő alakítja. Ennek ellenére Sarah még a forgatások elején kijelentette, hogy számára a család az első, és csak utána következik a sorozat vagy bármi más.

„Nem akarok elbukni anyaként. Charlotte a legcsodálatosabb dolog, amit valaha csináltam. A karrierem is fontos, de a lányom ezerszer többet ér. Mikor megkérdezték, hogy elvállalom-e a sorozatot, csak annyit mondtam, hogy ha nincsenek éjszakai jelenetek és temető benne, akkor mehet a dolog” – vallotta be őszintén a színésznő.

A készítők azonban ennek ellenére is ragaszkodtak Sarah-hoz, és megpróbálták összehangolni a családi életét az epizódok forgatásával. Állításuk szerint ez nem sikerülne ilyen könnyedén, ha a színésznő nem lenne tökéletesen profi a szakmájában. Ezen egyébként nincs is miért csodálkozni, hiszen Miss Gellar már négyéves kora óta a kamerák kereszttüzében él. Nem véletlenül mondta rá Josh Wheddon már 19 éves korában, hogy olyan, mintha egy öreg motorossal dolgozna együtt.

A sorozatot hatalmas várakozás övezi. A bemutató szeptember 13-án este lesz a The CW csatornán, a 90210 új évadjának premierje után.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek