Starity

Jóbarátok új szerepekben

2011. szeptember 20. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer – vajon mit csinál most a nagy hatos?

hirdetés
Jóbarátok új szerepekben

Jennifer Aniston és Courteney Cox rendszeresen tartják egymással a kapcsolatot, ami nem is meglepő, hiszen már a sorozat indulásakor a legjobb barátnők voltak. Aniston kisasszony jelenleg ikreket vár, míg Courteney kislányát nevelgeti.

A hatalmas siker után, amit a sorozat hozott nekik, manapság szinte semmit nem hallani a Jóbarátok sztárjairól – Jennifer Anistont kivéve. Volt férjével, Brad Pitt-tel való kapcsolata miatt igencsak a figyelem középpontjába került. Hamarosan pedig egy újabb alkotás lát napvilágot, melyben a színésznő ismét a mozikba vonzza rajongóit. Az a kérdés, hogy vajon ez lenne az utolsó alkotás tőle? A terhessége miatt a színésznő egyelőre nem vállal szerepet, de a visszavonulást sem hangoztatta.

Courteney Coxot jelenleg a Született szinglik sorozatban láthatjuk, ahol sorozatbeli partnerével, Josh Hopkinsszal tervezi jövőjét, ám ő sem vállalt szerepeket 2012-re, így az sincs kizárva, hogy a visszavonulást tervezi.

Lisa Kudrow sem panaszkodhat, hiszen 2008-as sorozata idén is a tévék képernyőjére került, ami a Web Therapy címet viseli, ráadásul volt kolléganője, Courteney Cox is feltűnt benne egy epizód erejéig.

Matt LeBlanc is büszkélkedhet egy saját sorozattal: a BBC Two 2011-es Sikersorozat című szériájában önmagát alakítja, ám azt nem lehet tudni, hogy a sorozat 2012-ben is folytatódik-e.

Matthew Perry sem szomorkodik, hiszen az ABC csatorna neki is adott saját showműsort, a Mr. Sunshine-t, melynek egyelőre nagy sikere van az Államokban, de nem biztos, hogy megéri a folytatást.

Talán David Schwimmer tűnt el a legjobban, hiszen 2009 óta szinte semmit sem hallani a színészről, kivéve, hogy elkészítette saját filmjét, a Trustot. Az már viszont biztos, hogy még hallatni fogja a hangját, hiszen a Madagaszkár következő része jövőre érkezik.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek