Starity

Carolina Dementiev: „Nincsenek csúnya lányok”

2011. szeptember 27. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az orosz származású modell nemrég interjút adott a Hip magazinnak, melyben elmesélte, hogy a magabiztosság a siker kulcsa.

hirdetés
Carolina Dementiev: „Nincsenek csúnya lányok”

Carolina Dementiev gyermekkorában kezdte modellkarrierjét, majd 14 évesen megnyert egy helyi szépségversenyt. 2008-ban ő lett a Miss Panama Universe cím birtokosa, mostanra pedig az egyik legismertebb és legfoglalkoztatottabb panamai modell.

Carolina nemrég egy interjúban elmesélte, hogy szerinte nincsenek csúnya lányok, csak olyanok, akik önbizalomhiányban szenvednek, és nem tudják elfogadni magukat.

„Sajnos rengeteg lány van, akik csúnyának látják magukat, de szerintem alapjában véve csúnya lányok nincsenek, csak olyanok, akik nem bíznak önmagukban. Szerintem a szépség egy egyéni véleményen alapul, de ha valakinek magabiztos a kisugárzása, akkor pozitívabb hatást gyakorol az őt körülvevő emberekre. Törekedni kell a szépségre, és meg kell győzni magunkat arról, hogy igenis szépek vagyunk” – nyilatkozta a modell a Hip magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek