Starity

VV Zsuzsi agykontroll diplomát szerzett

2011. október 09. 17:05   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv stábja egy ezoterikus üzlet megnyitóján faggatta VV Zsuzsit arról, hogy ő mióta hisz az ilyesfajta dolgokban.

hirdetés
VV Zsuzsi agykontroll diplomát szerzett

„Ez nem most kezdődött, én 17 évesen olvastam egy könyvet, ami kicsit kinyitotta számomra ezt a világot, és én már akkor elkezdtem benne hinni. Aztán azóta nagyon sok minden történt velem a médiában is, párkapcsolatilag, a családom sincs nagyon egybe, úgyhogy nagyon sok ilyen lelki problémám volt. Mindig is hittem abban, hogy azért tudom ezt túlélni, mert hiszek ezekben a dolgokban és ezért mentem el, hogy gyakorlatilag is meg tudjam tapasztalni, hogy mi ez az egész” – mesélte a Tabu Tv nézőinek Márki Zsuzsi.

„Nagyon is hiszek az ezoterikában, pontosan két hete van meg az agykontroll diplomám, amire nagyon-nagyon büszke vagyok, úgyhogy én csak ebben hiszek és semmi másban. Amit most a világ diktál az nekem nem felel meg” – mondta a Való Világ 4 egykori villalakója.

„Ez egy négy napos előadás, amit végig hallgatsz, eldöntöd, hogy hiszel e benne vagy sem és aztán mehetsz tovább. Én most megyek tovább egy sorsfordító nevű, újabb négy napos túrára. A lényege az, hogy békülj ki magaddal, a világgal, legyél pozitív. Tudunk gyógyítani vele, tudunk segíteni sok mindenkin, nem csak betegségeket, hanem lelki problémákat is gyógyítani, úgyhogy azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó dolog" – árulta el VV Zsuzsi.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek